header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor schrankladers zal naar verwachting met meer dan 2,7% groeien gedurende de prognoseperiode

Mar 17, 2023 7:00 PM ET

Schranklader Markt De omvang werd gewaardeerd op USD 2,10 miljard in 2021 en zal naar verwachting groeien van USD 2,16 miljard in 2022 tot USD 2,67 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 2,7% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Schrankladers zijn essentiële onderdelen van grondverzetmaterieel die op grote schaal worden gebruikt in verschillende bouwactiviteiten en material handling zoals lossen, heffen en laden van zware lasten. De ontwikkelaars van schrankladers richten zich op de productie van compacte apparatuur, omdat deze worden gebruikt in overbelaste en ingetogen bouwgebieden en worden gebruikt met motoren voor een betere efficiëntie.

De gereedschappen die aan de voorkant worden geplaatst, variëren op basis van de vereisten van de respectieve werking, waardoor deze uiterst veelzijdig is. Het escalerende aantal bouwactiviteiten wereldwijd in commerciële en residentiële ruimtes zal de komende jaren zeer gunstig zijn voor de markt voor schrankladers.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2328

Markt drivers:

Wereldwijd werden in 2018 bijna 45 duizend schrankladers verkocht en de vraag zou in 2024 de 70 duizend eenheden moeten overschrijden. De verwachte marktgroei kan worden toegeschreven aan de toename van infrastructuurprojecten over de hele wereld. Anders dan dit, hun vermogen om te presteren in beperkte ruimtes en de lagere bedrijfskosten maken hen de meest geprefereerde keuze op mijnbouw- en bouwplaatsen.

De vraag naar schrankladers zal in een stroomversnelling komen dankzij hun compacte formaat en de veelzijdigheid die ze bieden tijdens operaties. Schrankladers kunnen manoeuvreren in drukke ruimtes tijdens bouwactiviteiten waar grote voertuigen niet kunnen komen. Bovendien kunnen deze machines worden uitgerust met een verscheidenheid aan hulpstukken zoals emmers, vorken, vijzels, hydraulische hamers, sleuvengravers, landschapshakken en stronkenslijpers, afhankelijk van de uit te voeren taak. Hun vermogen om verschillende taken uit te voeren door alleen de bijlagen te wijzigen, zal ook hun vraag in meerdere brancheverticalen verhogen.

Skidloaders zijn enorm populair geworden in Noord-Amerika en worden op grote schaal gebruikt in verschillende mijnbouw- en bouwactiviteiten. Het gebruik ervan in andere regio’s van de wereld blijft echter in de ontluikende fase.

Marktbeperkingen:

De aanzienlijke onderhoudskosten en de hoge kapitaalinvesteringen die nodig zijn, zouden belangrijke beperkende factoren zijn voor de markt voor schrankladers. De behoefte aan schrankladers is aanzienlijk hoger in middelgrote en grote bedrijven. De kleinschalige bedrijven voeren geen operaties uit met schrankladers, wat een andere grote uitdaging is voor de wereldwijde markt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (111pagina’s) over schranklader: https://www.marketresearchfuture.com/reports/skid-steer-loader-market-2328

Marktconcurrentieel landschap:

De belangrijke bedrijven die actief zijn in de schrankladerindustrie zijn onder andere

Bobcat Company, Case Construction Equipment, Caterpillar, J C Bamford Graafmachines Ltd., Terex Corporation, Hitachi, Ltd., Komatsu Ltd., Liebherr Group, Liugong Machinery Co., Ltd., Lonking Holdings Limited

Marktsegmentatie

Op type

Wiel- en rupsbanden zijn de soorten schrankladers op de markt.

Per toepassing

Logistiek, bouw, bosbouw en landbouw zijn de belangrijkste toepassingen van schrankladers.

Het bouwsegment kan een iets sterkere groei doormaken ten opzichte van andere segmenten, vanwege het stijgende aantal bouwactiviteiten wereldwijd. Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika geven veel geld uit aan de ontwikkeling van infrastructuur. Grondonderhoud en landschapsarchitectuur zullen een aanzienlijke groei laten zien dankzij het stijgende aantal bouwactiviteiten in residentiële en commerciële ruimtes.

Op basis van bedrijfscapaciteit

Tot 1.250 Lbs, 1.251- 2.000 Lbs, 2.001-3.000 Lbs, 3.001-4.000 Lbs en Meer dan 4.000 Lbs zijn de segmenten, afhankelijk van de operationele capaciteit. Het segment van 1.251- 2.000 Lbs zal de komende jaren het voortouw nemen. Schrankladers met deze operationele capaciteit hebben grotendeels de voorkeur voor grondonderhoudswerkzaamheden, landbouwactiviteiten en landschapsarchitectuur, met name op kleine tot middelgrote landbouwbedrijven. Het toenemende bewustzijn met betrekking tot de voordelen van schrankladers en de daaruit voortvloeiende toename van hun acceptatie zal de wereldwijde markt ten goede komen.

Door PowerTrein

Elektrisch en conventioneel zijn de belangrijkste segmenten, met betrekking tot aandrijflijn.

Door eindgebruiksindustrieën

Mijnbouw, landschapsarchitectuur en grondonderhoud, landbouw, logistiek en bouw zijn de belangrijkste eindgebruiksindustrieën.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2328

Regionale inzichten

Azië-Pacific zal de wereldwijde markt voor schrankladers in de komende jaren domineren, dankzij de enorme bijdragen van China, dat zich midden in een aanzienlijke hausse in de productie bevindt. Het land herbergt een van de grootste bouwsectoren ter wereld, die goed is voor 30% van de totale bouwinvesteringen, wereldwijd. China zal tegen 2030 ongeveer USD 15 biljoen uitgeven aan bouw en gebouwen. De enorme waardesprong van de bouwsector zal de vraag naar schrankladers in de komende jaren vergroten.

Ondanks dat de schrankladersector in India relatief nieuw is, gebruiken ontwikkelaars deze apparatuur steeds vaker, gezien de perceptie ervan als een app-gestuurde, efficiënte machine. Het stijgende vertrouwen in de indrukwekkende functies en prestatiemogelijkheden van de apparatuur in meerdere sectoren zal gunstig zijn voor de Indiase markt.

Deel uw vragen @ https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/2328

Gerelateerd rapport

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Skid Steer Loader,Skid Steer Loader Market,Skid Steer Loader Market Size