header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van 3D-printmetalen was USD 1,3 miljard en zal in 2030 USD 6 miljard bereiken

Mar 17, 2023 8:00 PM ET

De marktomvang van 3D-printingmetalen zal naar verwachting groeien van USD 2,5 miljard in 2023 tot USD 6 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 30,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

3D-printen heeft een lange weg afgelegd sinds de oprichting en nu, met de komst van 3D-printmetalen, zorgt het voor een revolutie in de maakindustrie. Hoewel traditionele productiemethoden nog steeds veel worden gebruikt, biedt 3D-printen unieke voordelen die het een aantrekkelijke optie maken voor bepaalde toepassingen. In dit artikel gaan we dieper in op het 3D-printen van metalen, inclusief het proces, de voordelen en uitdagingen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1834

Markt drivers:

3D-printtechnologie of Additive Manufacturing helpt bij het ontwikkelen van patiënt-ideale tandheelkundige producten, zoals kronen, bruggen en gedeeltelijke kunstgebitten, binnen de tandheelkundige industrie. Over het algemeen is de conventionele productietechniek niet geschikt voor productie in kleine volumes, omdat de apparatuur verschilt in grootte, die de AM-technologie aanpakt. Dit zal de komende jaren zeer gunstig zijn voor de markt.

Fabrikanten gebruiken AM om klemmen, scalpelgrepen, hemostaten, prothetische ledematen en tangen te ontwikkelen. Tal van bedrijven gebruiken AM-processen voor een verscheidenheid aan belangrijke toepassingen in de gezondheidszorg. Ter illustratie zal 3D Systems Healthcare samenwerken met de medische sector om de uitbreiding van additieve productie in de tandheelkundige en medische industrie te versnellen.

Nu verschillende industrieën verschuiven van rapid prototyping naar het adopteren van 3D-printtechnologie, zullen de spelers de komende jaren nieuwe kansen krijgen. Uit een onderzoek van 3D-hubs blijkt dat meer dan 50% van de totale bedrijven wereldwijd 3D-printen heeft gebruikt om een verscheidenheid aan onderdelen voor eindgebruik te produceren. Industrieën, zoals transport, biotechnologie en automotive hebben hun gebruik van 3D-printen de afgelopen jaren verhoogd, wat een aanzienlijke impuls geeft aan de groei van de markt.

Marktbeperkingen:

Aanzienlijke investeringen en hoge kosten in verband met het onderhoud van apparatuur kunnen de vooruitgang van de industrie in de toekomst beperken. De technologie kan behoorlijk duur zijn, waardoor fabrikanten en bedrijven worden ontmoedigd om ze te adopteren.

Dat gezegd hebbende, zullen stijgende uitgaven door 3D-printbedrijven resulteren in de immense groei van de wereldwijde markt in de komende jaren. Om een referentie te noemen, Mantle Inc. slaagde erin om in mei 2022 bijna USD 25 miljoen aan startkapitaal op te halen voor het installeren van commerciële 3D-printsystemen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (299 pagina’s) over 3D-printen van metalen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-printing-metal-market-1834

Marktsegmentatie

Op type

De soorten 3D-printmetalen op de markt zijn Inconel, nikkel, titanium, roestvrij staal, aluminium en meer.

Het titaniumsegment zal de komende jaren een CAGR van 28,42% behalen, gezien het stijgende gebruik van het metaal in verschillende automobiel- en ruimtevaarttoepassingen.

Per formulier

3D-printmetalen zijn er in twee vormen, voornamelijk poeder en filament.

Gezien de opkomst van geavanceerde technologieën zoals substance jetting en binder jetting samen met sheet bonding en sheet lamination, zal de poedervorm in de toekomst dominantie krijgen over de wereldmarkt.

Door technologie

Lamineren van vellen, materiaalextrusie en bindmiddelstralen zijn de toptechnologieën die in het beoordelingsrapport worden bestudeerd. Het content extrusiesegment zal waarschijnlijk een CAGR van 30,64 procent bereiken tijdens de evaluatieperiode.

Per toepassing

De belangrijkste toepassingen van 3D-printen met metaal zijn auto’s, ruimtevaart en defensie, consumentenelektronica, bouw en gezondheidszorg.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1834

Marktconcurrentieel landschap:

Voxeljet AG, Renishaw plc, 3D Systems, Inc, GKN Aerospace,  CRS Holdings Inc (Carpenter Technology Corporation), Triditive, Incus, Materialise, Concept Laser GmbH, Optomec, Inc. SLM Solutions

Deze bedrijven staan bekend om het aannemen van verschillende strategieën en het volgen van elke ontwikkeling en trend in de markt die hen kan helpen hun bedrijfsrangschikkingen te verbeteren. Enkele van de beste strategieën omvatten partnerschappen, overeenkomsten, fusies en nieuwe lanceringen.

RegionaalInzichten

De Aziatisch-Pacifische markt voor 3D-printmetalen zal in de daaropvolgende jaren de hoogste positie innemen, allemaal vanwege de escalerende uitgaven aan gezondheidszorg, consumentenelektronica en de bouw- en constructie-industrie. Dit zijn de belangrijkste eindgebruikssectoren van 3D-printmetalen in de regio. De Chinese markt voor 3D-printmetalen is een van de grootste consumenten en producenten ter wereld. Ook zullen ontwikkelingslanden zoals India een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van de Aziatisch-Pacifische markt. Met de stijgende bevolking en de economische stijging in de genoemde landen, zal het gebruik van 3D-printmetalen de komende jaren aanzienlijk toenemen.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/1834

Conclusie:

Het 3D-printen van metalen zorgt voor een revolutie in de maakindustrie door unieke voordelen te bieden ten opzichte van traditionele productiemethoden. Hoewel er uitdagingen zijn om te overwinnen, zijn de voordelen aanzienlijk en de technologie vordert snel. Naarmate 3D-printen van metalen op grotere schaal wordt toegepast, heeft het het potentieel om de manier waarop we metalen onderdelen ontwerpen en produceren te transformeren.

Gerelateerd rapport

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  3D Printing,3D Printing Metals,3D Printing Metals Market