header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Direct Methanol Fuel Cell Market Share Register 13,26% CAGR, om USD 6,88 miljard te bereiken in 2023 – 2030 | MRFR DMFC Industrie Overzicht

Mar 17, 2023 4:00 PM ET

Direct Methanol Fuel Cells Marktoverzicht:

De markt voor directe methanolbrandstofcellen zal naar verwachting in 2030 een marktomvang van USD 6,88 miljard bereiken, bij een CAGR van 13,26% gedurende het geschatte tijdsbestek.

De markt voor directe methanolbrandstofcellen (DMFC) is een snel groeiend segment van de brandstofcelindustrie. DMFCs zijn een soort protonuitwisselingsmembraan (PEM) brandstofcel die methanol als brandstofbron gebruikt. De DMFC-markt wordt voornamelijk gedreven door de toenemende vraag naar schone en efficiënte energiebronnen in draagbare elektronische apparaten, zoals laptops, mobiele telefoons en camera’s.

De markt voor DMFC’s wordt ook gedreven door de groeiende vraag naar hernieuwbare energiebronnen en de noodzaak om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. DMFC’s worden beschouwd als een veelbelovende technologie voor draagbare stroomtoepassingen, omdat ze een hoge energiedichtheid, weinig geluid en lage emissies bieden.

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 2,1 miljard

Marktgrootte 2022

USD 2,54 miljard

Marktgrootte 2030

USD 6,88 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

13.26% (2022-2030)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7116

Het rapport beantwoordt de volgende vragen:

  1. Wat zijn de belangrijkste drijfveren van deze marktgroei?
  2. Wat zijn de opkomende trends die de vraag naar deze industrie in de toekomst kunnen beïnvloeden?
  3. Hoe zal de markt zich de komende 5-10 jaar ontwikkelen?
  4. Welke strategieën moeten bedrijven volgens u toepassen om aan de vraag te voldoen en te profiteren van marktgroeimogelijkheden?
  5. Wat zal het toekomstige groeitempo van de markt zijn?
  6. Wat is de huidige vraag naar deze markt?

Directe methanol brandstofcellen Marktbereik

De wereldwijde markt voor directe methanolbrandstofcellen is gepland om te stijgen als gevolg van de vraag naar schone energie in verschillende industrieën. De uitputting van fossiele brandstoffen en de neiging van industriële sectoren naar hernieuwbare energie zullen de marktgroei waarschijnlijk stimuleren. Investeringen in brandstofcelontwikkelingen en overheidssubsidies voor het stimuleren van onderzoek en ontwikkeling kunnen de wereldwijde marktvraag ondersteunen. Wetenschappers in Korea hadden een katalysator ontwikkeld van platina nanodeeltjes voor het verlagen van methanoloxidatie die platinadegradatie veroorzaakt.

De hoge opslagcapaciteit van DMFCs en het gebruik van goedkoop materiaal voor de productie ervan kan de markt gedurende de prognoseperiode begunstigen. Commercialisering van deze cellen en de implementatie ervan in auto’s vanwege de betrouwbaarheid en efficiëntie kan de marktvraag stimuleren. De vraag naar consumentenelektronica en de behoefte aan een lange levensduur van de batterij kunnen ook fungeren als katalysatoren voor de groei van de markt. De COVID-19-pandemie had de productie op de markt belemmerd als gevolg van beperkingen die door overheden waren opgelegd. Maar de industrie kan zich herstellen na het heropenen van economieën.

Maar de marktgroei kan saai zijn als gevolg van hoge installatiekosten van de nieuwe technologie.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7116

Directe methanol brandstofcellen marktsegmentatie

Op basis van type is de wereldwijde markt gesegmenteerd in elektrode, balans van stack, balans van systeem en membraan.

Op basis van component is de wereldmarkt verdeeld in serpentine flow field design en parallel flow field design. Het serpentine flow field-ontwerp zal naar schatting een enorme vraag genereren vanwege de prestaties en robuustheid. Het kan de kans op overstromingen verminderen en is zeer geschikt voor grote en kleine membraangebieden.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt gesegmenteerd in transport, draagbaar en stationair. Het stationaire segment zal leidend zijn in de markt vanwege toepassingen in off-grid energie-, telecommunicatie- en defensiesectoren. Het gebruik van polymeren voor de productie van bipolaire platen voor een uniforme verdeling van brandstof en lucht terwijl elektrische stroom wordt geleid, kan de vraag stimuleren.

Op basis van het vermogen is de wereldwijde markt gesegmenteerd in minder dan 1KW, 1KW – 5KW en meer dan 5KW.

Directe methanol brandstofcellen markt regionale analyse

Noord-Amerika, AziëPacific (APAC), Europa en Rest-of-the-World (RoW) zijn belangrijke regio’s die zijn geanalyseerd voor het meten van de groei van de wereldwijde markt voor directe methanolbrandstofcellen.

APAC zal naar verwachting een groot marktaandeel hebben en de wereldmarkt domineren tot het einde van de prognoseperiode. De toenemende vraag naar energie, de groeiende bevolking en de stijging van het vervangbare inkomensniveau van burgers zijn belangrijke aanjagers van de regionale markt. De focus op het opwekken van schone en hernieuwbare energie zal naar schatting de marktpenetratiegraad stimuleren. Volgens het International Renewable Energy Agency bezit APAC in 2017 bijna tweederde van de installaties voor hernieuwbare energie. Dit zal naar verwachting een goed voorteken zijn voor de markt, aangezien meer klanten op zoek zijn naar alternatieven voor fossiele brandstoffen en lagere koolstofemissies.

Praat met een expert:

 https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7116

Directe methanol brandstofcellen Markt concurrerende reikwijdte

Oorja Corporation, Viaspace, Siqens GmbH, Fujikura Ltd, Antig Technology Co Ltd, Pro-Power Co Ltd en SFC Energy AG zijn belangrijke fabrikanten van de wereldwijde markt voor directe methanol brandstofcellen.

Nieuws uit de industrie

Karma Automotive heeft samengewerkt met Blue World Technologies voor de ontwikkeling van een brandstofcelsysteem dat compatibel is met toekomstige personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen. Het maakt gebruik van een polymeerelektrolytmembraan (PEM) voor het omzetten van methanol in waterstof. Het bedrijf is van plan om het brandstofcelsysteem te testen in zijn nieuwste voertuig, GS-6 plug-in hybride.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Direct Methanol Fuel Cells Market Trends,Direct Methanol Fuel Cells Market Demand,Direct Methanol Fuel Cells Market Sales,Direct Methanol Fuel Cells Market Revenue,Direct Methanol Fuel Cells Market Compaanies,Direct Methanol Fuel Cells Market Forecast