header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


E-Coat-markt raakt USD 5,42 miljard aan bij 4,5% CAGR in 2030

Mar 17, 2023 8:00 PM ET

De wereldwijde e-coatmarkt zal waarschijnlijk USD 5,42 miljard aanraken bij een CAGR van 4,5% tussen 2023-2030, volgens het nieuwe rapport van Market Research Future (MRFR). E-coat of elektrocoat is een stabiele emulsie van gedeïoniseerd water en organische harsen die ionische componenten en oplosmiddelen bevatten. Dit proces maakt gebruik van elektrische stroom voor het afzetten van verf op het metalen deel en volgt een reeks bewerkingen- reinigen, spoelen, zuur etsen, opnieuw spoelen, bevochtigingsmiddel dompelen, spoelen van de elektrocoat, herstel en uitharding met heteluchtoven of infrarood. 

Verschillende factoren stuwen de wereldwijde groei van de e-coatmarkt. Volgens het nieuwe MRFR-rapport omvatten dergelijke factoren de bloeiende automobielsector, de groeiende vraag naar coatings met een laag VOC-gehalte, groeiende productieactiviteiten, stijgende apparatenindustrieën en de groeiende vraag vanuit de landbouwsector die een nieuw platform voor e-coatmarkt heeft gecreëerd. Bijkomende factoren die marktgroei toevoegen, zijn onder meer opkomende economieën, lage coatingkosten, groene milieuvoorschriften, hoge fysieke sterkte met uitstekende eigenschappen en het stijgende aantal voertuigen. 

Integendeel, milieu- en gezondheidsproblemen met betrekking tot VOS-inhoud die vrijkomt uit e-coat in combinatie met grote uitdagingen waarmee fabrikanten worden geconfronteerd, zijn factoren die waarschijnlijk de wereldwijde groei van de e-coatmarkt gedurende de prognoseperiode zullen belemmeren. Wereldwijde lockdown en social distancing als gevolg van de COVID-19-pandemie hebben geleid tot een stilstand in de industrieën, waardoor de marktgroei wordt beïnvloed. 

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1911

Marktsegmentatie 

Het MRFR-rapport geeft een inclusieve segmentanalyse van de wereldwijde e-coatmarkt op basis van producttype en toepassing. 

Per producttype is de wereldwijde e-coatmarkt gesegmenteerd in kathodische epoxy, kathodische acryl, anodische

Door toepassing is de wereldwijde e-coatmarkt gesegmenteerd in zware voertuigen, auto-accessoires, bedrijfsvoertuigen, persoonlijke voertuigen en andere. 

Regionale analyse

Op basis van de regio behandelt het wereldwijde e-coat marktrapport de groeimogelijkheden en recente trends in Noord-Amerika, Europa, de Regio Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld (RoW). Hiervan zal de APAC-regio het leeuwendeel hebben over de prognoseperiode. Groeiende niet-residentiële en residentiële activiteiten en de vraag vanuit de auto-industrie dragen bij aan de wereldwijde groei van de e-coatmarkt in de regio. China heeft het maximale aandeel in de regio omdat het de grootste exporteur, fabrikant en consument van e-coating is, gevolgd door India. Via de Indiase overheid worden verschillende initiatieven ondernomen, zoals Make in India dat de marktgroei stimuleert. Dit initiatief zal het mogelijk maken om de vaardigheden te rationaliseren voor de ontwikkeling van vaardigheden, de verbetering van de infrastructuur, grondstoffen en belastinginitiatieven voor investeringen in onderzoek en ontwikkeling. Daarnaast voegen de goedkeuring van de GST Bill, de lancering van Single Window Interface for Facilitating Trade (SWIFT) door de overheid, de groeiende vraag vanuit de autosector, vooral in Japan, India en China, en de stijgende productie van elektronische en elektrische producten in China ook marktgroei toe. 

De wereldwijde e-coatmarkt in Noord-Amerika zal naar verwachting het op een na grootste aandeel hebben in de prognoseperiode. Nieuwbouwactiviteiten, renovatie, groeiende niet-residentiële reparatie, toenemende productie van voertuigen in de VS en de stijgende vraag naar e-coat in bouw- en huishoudelijke producten en leger en defensie dragen bij aan de wereldwijde groei van de e-coatmarkt in de regio. 

De wereldwijde e-coatmarkt in Europa zal naar verwachting een gezonde groei laten zien gedurende de prognoseperiode. De groeiende vraag vanuit de elektrische en auto-industrie, in combinatie met de groeiende vraag vanuit de sport- en recreatie-industrie, dragen bij aan de wereldwijde groei van de e-coatmarkt in de regio. 

De wereldwijde e-coatmarkt in het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika zal naar verwachting een gematigde groei laten zien gedurende de prognoseperiode. De groeiende vraag naar e-coat vanuit de auto-industrie en de bouw- en huishoudelijke industrie draagt bij aan de wereldwijde groei van de e-coatmarkt in de regio. 

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1911

Belangrijkste spelers 

Ad-Tech Industries Inc., Axalta Coating Systems, Nippon Paint Holdings, Beacon Industries, Inc., BASF SE, PPG Industries, KCC Corporation, Valspar Corporation, Noroo Paint &Coatings, Hawking Elektrotechnologie

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York (stad)10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  E-Coat,E-Coat Market,E-Coat Industry