header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


E-reader markttrends, verschuivende industriedynamiek en huidige groeianalyse van de industrie tegen 2027

Mar 17, 2023 3:00 PM ET

Marktoverzicht

Ebook is een digitaal boek dat online beschikbaar is en gemakkelijk leesbaar is op de iPad van Apple, De Kindle van Amazon, Noble Nook en Barnes. Het is een elektronisch apparaat dat handheld, draagbaar en gemakkelijk te gebruiken is. Het voordeel van een e-book reader met minimaal stroomverbruik.

De E-reader heeft veel voordelen, zoals capaciteit, draagbaarheid, gratis e-boeken, het leren van vreemde talen en gemakkelijk lezen. De toename van aanpassing van online content in het onderwijsdomein. De vraag naar e-learning en de beschikbaarheid van gratis e-books op het internet drijft de markt aan. Het doel is niet om het traditionele oude boek te verminderen, en het creëert bewustzijn voor het besparen van papier en draagbaarheid en toont positieve effecten op de groei van de E-reader-markt .

Factoren zoals het gebruik van e-readers, e-learning-apps en technologische vooruitgang stimuleren de marktgroei. De complexe manier van lezen en het gebrek aan bewustzijn van e-reader boeken, samen met de beschikbaarheid van traditionele boeken, belemmeren de marktgroei. Bovendien breidt de ontwikkeling van displaytechnologieën voor leesbaarheid de E-readermarkt uit.

De digitale vooruitgang in de onderwijssector met een toename van het aanpassingspercentage van e-learning zal de groei van de markt opschalen. Bovendien bieden fabrikanten extra functies, waardoor de vraag van de markt wordt gestimuleerd.

De e-readermarkt zal groeien met een groei van 6,25 procent van de samengestelde jaarlijkse groei in de prognoseperiode en een waarde van USD 13,95 miljard tegen het einde van 2027 in de prognoseperiode.

E-reader Market

Marktsegmenten

De E-reader Markt is gesegmenteerd in een schermgrootte, schermtype, connectiviteit, toepassing en distributiekanaal.

Het schermgroottesegment is onderverdeeld in minder dan 6-inch, 6 tot 8-inch, 8 tot 10-inch en boven 10-inch. De schermgrootte van 6 tot 8 inch zal onder andere een behoorlijke groei merken.

Het schermtypesegment is onderverdeeld in E-ink en LCD. Het E-ink schermtype domineert de markt. 

Het connectiviteitssegment is onderverdeeld in 3/4G, Wi-Fi en 3/4g en Wi-Fi. Het 3/4G- en wifi-segment zal een goede groei merken. 

Het toepassingssegment bestaat uit kinderen, werknemers, studenten en senioren. Het kindersegment is het dominante segment. 

Het distributiesegment is opgesplitst in speciaalzaken en e-commerce. Het e-commercesegment is de drijvende kracht achter de groei van de markt.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8183

Regionale analyse

De E-reader Markt is verdeeld over de belangrijkste regio’s op basis van de geografische groei uitbreiding. De markt bestrijkt Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. 

De regionale markt is verdeeld in landen op basis van marktanalyse. De stijging van de vraag van de markt in de Verenigde Staten van Amerika is opkomende de regionale markt van Noord-Amerika. De Noord-Amerikaanse regio zal te maken krijgen met hogere omzetaandelen in de markt.

De regio Azië-Pacific zal in de prognoseperiode een solide groei doormaken. De belangrijkste redenen achter de groei van de APAC-markt zijn de toename van de verkoop van e-readers in China en de toegenomen populariteit in landen als India.

Klik hier om de volledige samenvatting van het rapport te lezen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/e-reader-market-8183

Nieuws uit de industrie

In november 2021 worden de Amazon Kindle Paperwhite E-readers geïntegreerd met E Ink Carta 1200 EPD-displaytechnologie. Deze technologie biedt vloeiendere animaties, handschrift en een 20% snellere respons.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten- en detailhandel, door Market Research Future:

E-Commerce Logistieke Markt Onderzoeksrapport: Informatie per servicetype (magazijn (lucht / expreslevering, vracht / spoor, vrachtwagen / overbelasting), transport (megacentra, hubs, retourverwerkingscentra)), operationele gebieden (internationaal, binnenlands) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) -Voorspelling tot 2030

Global Wireless Phone Chargers Market Research Report: Informatie per technologie (inductieve technologie, resonantietechnologie, door technologie en anderen) Distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) per regio – voorspelling tot 2028

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  E-Reader Market,E-Reader Market Share,E-Reader Market Size,E-Reader Market Growth,E-Reader Market Forecast,E-Reader Market Analysis,Global E-Reader Market