header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktanalyse van lichte bedrijfsvoertuigen, branchegrootte, omzet, verkoop, regio’s, groeifactoren en bedrijfsvooruitzichten 2030

Mar 17, 2023 3:00 PM ET

Light Commercial Vehicle Marktonderzoek Inzichten

De wereldwijde markt voor lichte bedrijfsvoertuigen zal naar verwachting in 2030 US $ 794,39 miljard bereiken, met een CAGR van 5,67%.

Een licht bedrijfsvoertuig (LCV) is een motorvoertuig met ten minste vier wielen en wordt gebruikt voor het vervoer van goederen. Lichte bedrijfsvoertuigen hebben een specifieke massa in tonnen (ton) en worden gebruikt om onderscheid te maken tussen lichte bedrijfsvoertuigen en zware vrachtwagens.

Deze limiet is afhankelijk van nationale en professionele definities en varieert tussen 3,5 en 7 ton. Lichte bedrijfsvoertuigen hebben een bredere toepassing in verschillende industrieën en vanwege deze toegenomen toepassing in verschillende industrieën is de vraag naar efficiënte en krachtige lichte bedrijfsvoertuigen toegenomen. Tal van bedrijven hebben hun producten in verschillende delen van de wereld geïntroduceerd, wat een positieve impact heeft gehad op de groei van de wereldmarkt.

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 511 miljard

Marktgrootte 2022

USD 539,97 miljard

Marktgrootte 2030

USD 794,39 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

5.67% (2022-2030)

Voorbeeld van rapport aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7726

Regionale analyse van de markt voor lichte bedrijfsvoertuigen

Noord-Amerika domineert de markt voor lichte voertuigen vanwege de toenemende acceptatie van elektrische voertuigen, samen met de toenemende overheidsinitiatieven die de ontwikkeling en acceptatie van elektrische voertuigen en de uitrol van oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in deze regio bevorderen.

Azië-Pacific en Europa zijn de verwachte regio’s in termen van groei in de markt voor lichte voertuigen als gevolg van de evoluerende e-commerce-industrie, toenemende strenge regelgeving gericht op het beperken van voertuigemissies, toenemende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten in de markt en toenemende technologische vooruitgang en modernisering in de productietechnieken in deze regio.

Noord-Amerika zal de leidende regio zijn met 50% van de groei van de markt tijdens de prognoseperiode. De VS is het belangrijkste land voor de markt voor lichte bedrijfsvoertuigen in Noord-Amerika

Azië-Pacific was de op een na grootste regio op de markt voor lichte bedrijfsvoertuigen. De regio’s die in het marktrapport voor lichte bedrijfsvoertuigen worden behandeld, zijn Azië-Pacific, West-Europa, Oost-Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika.

Marktsegmentatie van lichte bedrijfsvoertuigen

De markt voor lichte voertuigen is gesegmenteerd op basis van brandstoftype, transmissie, aandrijflijn en voertuigtype. De groei tussen segmenten helpt u bij het analyseren van niche-groeigebieden en strategieën om de markt te benaderen en uw kerntoepassingsgebieden en het verschil in uw doelmarkten te bepalen.

Op basis van het brandstoftype is de markt voor lichte voertuigen gesegmenteerd in diesel, benzine, hybride en elektrisch.

Op basis van transmissie is de markt voor lichte voertuigen gesegmenteerd in handmatig en automatisch.

Op basis van de aandrijflijn is de markt voor lichte voertuigen gesegmenteerd in voorwielaandrijving (fwd), achterwielaandrijving (RWD), vierwielaandrijving (4wd) en vierwielaandrijving (AWD).

De markt voor lichte voertuigen is ook gesegmenteerd op basis van voertuigtype in personenauto’s en bedrijfsvoertuigen.

Vraag om maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7726

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers die actief zijn op de wereldwijde markt voor lichte bedrijfsvoertuigen (LCV) zijn onder meer:

  • Ashok Leyland
  • Ford Motor Bedrijf
  • Gaz Groep
  • General Motors
  • Honda Motor Bedrijf
  • Hyundai Motor Bedrijf
  • Isuzu Motoren
  • Renault Groep
  • Tata Motors
  • Toyota Motoren.

  Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijndiensten, die een volledige en nauwkeurige analyse bieden met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Light Commercial Vehicle Market Overview,LCV Industry,Light Commercial Vehicle Market Trends,Light Commercial Vehicle (LCV) Market Companies