header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Muggenwerende middelen Markt Opkomende trends en vooruitzichten met toonaangevende leveranciers, 2030

Mar 17, 2023 3:00 PM ET

Marktbereik muggenwerende middelen

De markt voor muggenwerende middelen kan anticiperen op een gezonde groei van 2023 tot 2030 (prognoseperiode), onthult Market Research Future (MRFR).

Groeiboosters en uitdagingen

Sommige van de recente studies hebben aangetoond dat ongeveer 800 miljoen gevallen van door muggen overgedragen ziekten over de hele wereld elk jaar worden geregistreerd. Hiervan zijn de meest voorkomende knokkelkoorts, Zika en West-Nijl, die bijna 1 miljoen levens eisen. Deze verontrustende cijfers, samen met de alarmerende snelheid waarmee deze ziekten groeien, vooral in opkomende landen, hebben de dringende behoefte aan muggenwerende middelen verhoogd. Muggen worden echter behoorlijk resistent tegen de conventionele op bijschildklieren gebaseerde insectenwerende middelen, wat heeft geleid tot een toename van onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om met producten van betere kwaliteit te komen. Er wordt veel nadruk gelegd op het ontwerpen van insectenwerende middelen die natuurlijke of plantaardige verbindingen bevatten, omdat deze geen toxisch effect hebben op het milieu. Bovendien heeft het versnelde aantal buitenactiviteiten wereldwijd, waaronder kamperen en marathons, ook de verkoop van muggenwerende middelen gestimuleerd.

Onderzoeksactiviteiten die vandaag worden uitgevoerd, zijn gericht op het ontwerpen van milieuvriendelijke insectenwerende middelen, zelfs als consumenten zich extreem bewust worden van de ingrediënten in hun producten en hun impact op het milieu. Startups en middelgrote bedrijven voelen deze kans en maken hun uitstapje naar de wereldmarkt, gewapend met een uitgebreide lijn muggenwerende middelen die online of offline beschikbaar zijn. Consumenten neigen ook naar organische insectenwerende middelen die zacht zijn voor de huid, dampwerking geven en een aangename geur hebben. Ook met de toename van klachten over irritatie en vettigheid veroorzaakt door typische insectenwerende middelen hebben de verkoop van plantaardige insectenwerende middelen gestimuleerd.

Over spannende trends gesproken, muggenwerende pleisters met een verscheidenheid aan essentiële oliën zoals pepermunt, citronella, lavendel en eucalyptus ervaren een enorme vraag. Deze worden als veilig beschouwd voor gebruik bij kinderen en baby’s. Bovendien, om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van de consument met verschillende smaken, komen topmerken met creatieve producten met verschillende en aantrekkelijke functies.

Mosquito Repellents Market

Marktsegmentatie

De markt voor muggenwerende middelen is overwogen voor type, per vorm, distributiekanaal.

De verschillende soorten muggenwerende middelen in de industrie zijn spray, patches, coil, olie &cream, vaporizer en anderen.

Muggenwerende middelen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder vloeistof, aerosolen, vaste stoffen en meer.

Distributiekanalen zijn winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd. De belangrijkste winkelgebaseerde kanalen zijn gemakswinkels, supermarkten en hypermarkten en meer.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7371

Regionale vooruitzichten

APAC en Zuid-Amerika zijn de belangrijkste markten voor muggenwerende middelen, dankzij de ongebreidelde toename van door muggen overgedragen ziekten. Escalatie van deze ziekten, samen met de dringende noodzaak om de hoge zorgkosten als gevolg van de stijgende gevallen aan te pakken, kan enorme kansen bieden aan spelers in de industrie. De groeiende bevolking van gezondheidsbewuste mensen in Japan, India, China en andere landen en hun verhoogde voorkeur voor high-end premiumproducten zou ook de APAC-markt in de volgende jaren begunstigen. Afgezien hiervan werken community service-groepen, NGO’s en de overheid ijverig aan het opleiden van mensen over het belang van hygiëne en netheid en tips over hoe een ziektevrije omgeving te creëren. Dit is nog een andere factor die de marktgroei in de daaropvolgende jaren zou kunnen bevorderen.

Noord-Amerika is een veelbelovende markt en zal de komende jaren behoorlijk winstgevend worden, omdat het bewustzijn van de consument met betrekking tot verschillende muggenwerende middelen extreem hoog is. Bovendien heeft de toename van buiten- en sportactiviteiten, vooral in de VS, het land de grootste stijger in de regio gemaakt. Het land heeft een enorme pool van financieel stabiele en gezondheidsgerichte consumenten. Grote conglomeraten in de regio zijn gericht op het versterken van hun productaanbod en passen voortdurend strategieën toe zoals fusies en overnames om hun marktrangschikking te vergroten. Al deze factoren zorgen voor een gunstig bedrijfsscenario in de regio.

Klik hierom de volledige samenvatting van het rapport te lezen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/mosquito-repellents-market-7371

Welvarende bedrijven

Reckitt Benckiser Group PLC (VK), SC Johnson &Son, Inc. (VS), Godrej Consumer Products Limited (India), PIC Corporation (VS), Enesis Group (Singapore), Coghlan’s Ltd (Canada), Sawyer Products, Inc. (VS), Jyothi Laboratories (India), Spectrum Brands Holdings Inc. (VS), Howad Ltd (VK) zijn wereldwijd vermeld als de topontwikkelaars van muggenwerende middelen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten- en detailhandel, door Market Research Future:

Aerosol desinfectiemiddelen Markt Onderzoeksrapport: Informatie per categorie (gewoon, geparfumeerd), eindgebruik (residentieel, commercieel en institutioneel), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio – prognose tot 2027

Handdesinfecterende markt Onderzoeksrapport: Informatie per producttype (gels, vloeistoffen, sprays, anderen), per eindgebruiker (huishoudens, commercials / instellingen, ziekenhuizen en gezondheidscentra), per distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld) – prognose tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Mosquito Repellents Market,Mosquito Repellents Industry,Mosquito Repellents Market Size,Mosquito Repellents Market Share,Mosquito Repellents Market Growth,Mosquito Repellents Market Trends