header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Off-Road Motorcycle Market Revenue heeft de neiging om 223,1 miljard USD te bereiken door groeiende verkoop, topspelers, ontwikkelingen, industriegrootte en wereldwijde activiteiten tot 2030

Mar 17, 2023 4:00 PM ET

De off-road motorfietsmarkt zal tegen 2030 met USD 223,1 miljard groeien, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,9% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Off-Road Motorcycle Marktonderzoek Insights:

Vanwege de stijgende vraag naar brandstofefficiënte en onderhoudsarme off-road motorfietsen, concentreren fabrikanten zich op productinnovatie tegen concurrerende prijzen. De fabrikanten concentreren zich ook op het uitbreiden van hun wereldwijde distributienetwerk, wat de uitbreiding van de markt stimuleert.

De markt voor off-road motorfietsen wordt gedreven door de acceptatie van deze voertuigen door de stedelijke bevolking voor dagelijkse taken in tal van landen over de hele wereld. De stijgende populariteit van off-road motorfietsen op zonne- en elektrisch aangedreven wordt gedreven door het groeiende milieubewustzijn van mensen.

De schadelijke effecten op dieren in het wild en de veranderde bodemstructuur zullen naar verwachting echter de marktuitbreiding beperken. Er zijn enkele afschrikmiddelen in de vorm van het uitbreiden van campagnes en studies die off-road motorfietsen koppelen aan negatieve milieueffecten. Hoewel het misschien geen onmiddellijk effect heeft op de industrie, kan de implementatie van wetten uiteindelijk een aanzienlijke barrière vormen.

  • Een toename van off-road motortrainingsfaciliteiten
  • Economische winst als gevolg van een toename van liefdadigheidsprogramma’s

Voorbeeld van rapport aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5581

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 152,2 miljard

Marktgrootte 2022

USD 159,6 miljard

Marktgrootte 2030

USD 223,1 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

4.9% (2022-2030)

Off-Road Motorcycle Marktsegmentatie:

De markt is onderverdeeld in categorieën op basis van type, waaronder kindermotoren, crossmotoren, adventure bikes, trial bikes en enduro bikes. Onder hen wordt verwacht dat de Trial Bikes-sector de marktuitbreiding zal stimuleren. Deze worden gebruikt voor off-road en ontspannen rijden dat de balans test in plaats van snel te gaan. Het doel van een proeffiets is niet voor gebruik in competitie. Ze hebben dual-purpose banden en andere accessoires zoals spiegels en indicatoren. De toekomstige marktgroei zal naar verwachting worden gevoed door vrijetijdsrijden en off-road rijmogelijkheden.

De markt is opgedeeld in recreatieve en defensietoepassingen. Off-road fietsen werden op grote schaal gebruikt in de verdediging tijdens de twee wereldoorlogen, voornamelijk voor transport, communicatie en verkenning. Omdat de algemene markt de enorme vraag naar off-road motorfietsen tijdens de wereldoorlogen niet kon bijbenen, kende de vraag naar deze off-road motorfietsen na de oorlogen een sterke daling. Fabrikanten besteden agressief aan onderzoek en ontwikkeling om fietsen te maken die speciaal zijn ontworpen voor defensiedoeleinden, omdat de markt voor off-road motorfietsen de laatste tijd gestaag is gegroeid.

Off-Road Motorfiets Markt Regionale Analyse:

De wereldwijde off-road motorfietsmarkt is gesegmenteerd in drie marktcategorieën in vier geografische gebieden. De studie van de belangrijkste concurrenten omvat een zesjarige trendanalyse van jaarlijkse trends die de marktomvang, het volume en het aandeel voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld (ROW) benadrukt. Het onderzoek omvat ook een voorspelling, waarbij de marktvooruitzichten voor elke regio in de komende vijf jaar centraal staan. De reikwijdte van de studie omvat het type, de toepassing en de geografische segmentatie van de wereldwijde off-road motorfietsmarkt.

Vraag om maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5581

Belangrijkste spelers:

Samen met Honda (Japan), Chritini Technologies (VS), KTM (Oostenrijk), Kawasaki Motorcorp (VS) en Suzuki Motors zijn enkele van de belangrijkste bedrijven op de off-road motorfietsmarkt ROKON (VS), Torrot (Spanje), Husqvarna Motorcycles GmbH (Zweden), Alta Motors (Californië), Betamotor (Italië), Sherco (Spanje), TRS (Japan).

Off-Road Motorcycle Market Nieuws:

September 2021, de off-road motorfietsmarkt had wereldwijd een gestage groei doorgemaakt, met toenemende interesse vanzowel recreatieve ruiters als professionele racers.

Een opmerkelijke trend in de markt is de groeiende populariteit van elektrische off-road motorfietsen, die een stiller en milieuvriendelijker alternatief bieden voor traditionele benzinemotoren. Grote fabrikanten zoals KTM, Yamaha en Honda hebben allemaal elektrische off-road modellen uitgebracht, en er zijn ook verschillende nieuwere bedrijven die zich specifiek richten op elektrische crossmotoren, zoals Alta Motors en Cake.

Ander gerelateerd rapport:

Powersports Markt Onderzoeksrapport: Informatie per type (terreinvoertuigen, zij aan zij, sneeuwscooters, waterscooters en zwaargewicht motorfietsen), per toepassing (off-road, on-road en sneeuw), per model (zitten en staan) – voorspelling tot 2030

Off-road high-performance voertuig markt Onderzoeksrapport Informatie per toepassing (defensie, recreatie) Regio’s (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten &Afrika, Zuid-Amerika) Voorspelling 2030

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Off-Road Motorcycle Market Companies,Off-Road Motorcycle Market Trends,Off-Road Motorcycle Market Revenue,Off-Road Motorcycle Market Sales,Off-Road Motorcycle Market Forecast