header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zero Trust Security-marktomvang bereikt USD 34.545,0 miljoen, met een CAGR van 12,86% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Mar 17, 2023 1:52 PM ET

Zero Trust Security Marktonderzoek  Toekomstige hoogtepunten

De Zero Trust Security-markt zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken. Volgens een rapport van MRFR zal de marktomvang van Zero Trust Security naar verwachting groeien van USD 34.545,0 miljoen in 2026, bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,86% tijdens de prognoseperiode.

Zero Trust Security is een beveiligingsaanpak waarbij elke gebruiker en elk apparaat dat toegang probeert te krijgen tot de bronnen van een organisatie moet worden geverifieerd, ongeacht of deze zich binnen of buiten de netwerkperimeter bevinden. Deze aanpak wint aan populariteit vanwege de toename van cyberaanvallen en de behoefte aan meer geavanceerde beveiligingsmaatregelen.

Regionale analyse

De Zero Trust Security-markt zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in verschillende regio’s wereldwijd. Hier is een kort overzicht van de regionale analyse van de Zero Trust Security-markt:

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8642

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting de Zero Trust Security-markt domineren, vanwege de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers, zoals Cisco Systems, Palo Alto Networks en Symantec. De adoptie van cloudgebaseerde services, toenemende naleving van de regelgeving en het toenemende aantal cyberdreigingen zullen naar verwachting de groei van de Zero Trust Security-markt in deze regio stimuleren.

Europa: De Europese Zero Trust Security-markt zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde applicaties, de noodzaak om te voldoen aan strenge regelgeving zoals GDPR en het toenemende aantal cyberaanvallen. Belangrijke spelers zoals Fortinet, Akamai Technologies en IBM breiden hun aanwezigheid op de Europese markt actief uit.

Azië-Pacific: De Aziatisch-Pacifische Zero Trust Security-markt zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde diensten en de snelle digitalisering van verschillende industrieën zoals gezondheidszorg, detailhandel en financiën. Belangrijke spelers zoals Microsoft, Google en IBM breiden hun aanwezigheid in de regio Azië-Pacific uit.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de Zero Trust Security-markt, als gevolg van de toenemende acceptatie van digitale transformatie-initiatieven en het toenemende aantal cyberaanvallen in de regio. Belangrijke spelers zoals Check Point Software Technologies en Cisco Systems breiden hun aanwezigheid in de regio uit.

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse Zero Trust Security-markt zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde diensten en de noodzaak om te voldoen aan strenge regelgeving zoals LGPD in Brazilië. Belangrijke spelers zoals Symantec en Cisco Systems breiden hun aanwezigheid op de Latijns-Amerikaanse markt uit.

Kortom, de Zero Trust Security-markt zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in verschillende regio’s wereldwijd, als gevolg van de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde services, de noodzaak om te voldoen aan strenge regelgeving en het toenemende aantal cyberaanvallen. Belangrijke spelers breiden hun aanwezigheid in verschillende regio’s uit om te profiteren van de groeiende vraag naar Zero Trust Security-oplossingen en -diensten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (111 pagina’s) over Zero Trust Security Market:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/zero-trust-security-market-8642

Marktsegmentatie

De Zero Trust Security-markt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder oplossingstype, implementatiemodus, organisatiegrootte, verticaal en regio. Hier is een kort overzicht van de marktsegmentatie van de Zero Trust Security-markt:

Type oplossing: De Zero Trust Security-markt kan worden gesegmenteerd op basis van het type oplossing, inclusief identiteits- en toegangsbeheer, gegevensbeveiliging, netwerkbeveiliging, beveiligingsanalyses en beveiligingsautomatisering. Identiteits- en toegangsbeheer zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de groeiende behoefte om elke gebruiker en elk apparaat dat toegang probeert te krijgen tot de bronnen van een organisatie te verifiëren en te verifiëren.

Implementatiemodus: De Zero Trust Security-markt kan worden gesegmenteerd op basis van de implementatiemodus, inclusief on-premises en cloudgebaseerd. De cloudgebaseerde implementatiemodus zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde services en de behoefte aan flexibele en schaalbare beveiligingOplossingen.

Grootte van de organisatie: De Zero Trust Security-markt kan worden gesegmenteerd op basis van de grootte van de organisatie, inclusief kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote ondernemingen. Het mkb-segment zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde diensten en de behoefte aan kosteneffectieve beveiligingsoplossingen.

Vraag het aan een expert:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8642

Belangrijkste spelers

De Zero Trust Security-markt heeft verschillende belangrijke spelers die actief zijn in de markt. Deze spelers investeren in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om innovatieve en geavanceerde Zero Trust Security-oplossingen en -diensten te introduceren. Hier is een kort overzicht van de belangrijkste spelers in de Zero Trust Security-markt:

  • Cisco-systemen,
  • Microsoft Corporation
  • Pablo Alto Netwerken
  • Akamai Technologies
  • Symantec Corporation
  • IBM Corporation
  • Controleer Point Software Technologies Ltd

 

** Controleer ook trending rapport van MRFR **

DevOps-markt: Op implementatie, bedrijfsgrootte, eindgebruik, regioprognose tot 2030.
https://www.marketresearchfuture.com/reports/devops-market-6518

Zero trust security Markt: Per toepassingsgebied, implementatie, regioprognose tot 2030.
https://www.marketresearchfuture.com/reports/zero-trust-security-market-8642

Managed Mobility Services Markt: Per technologie, eindgebruiker, regioprognose tot 2030.
https://www.marketresearchfuture.com/reports/managed-mobility-services-market-3955

 

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Zero Trust Security Market,Zero Trust Security Market size,Zero Trust Security Market share,Zero Trust Security Market Growth