header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aerospace Fasteners Market wordt aangedreven door een snel evoluerende lucht- en ruimtevaartindustrie met een gezonde CAGR van ~ 7,7% tegen 2022 tot 2030.

Mar 20, 2023 2:50 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Aerospace Fasteners Markt De omvang zal naar verwachting usd 7,74 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 7,07% in 2020-2030.

De Aerospace Fasteners Market verwijst naar de wereldwijde markt voor verschillende soorten bevestigingsmiddelen die worden gebruikt in de lucht- en ruimtevaartindustrie voor een breed scala aan toepassingen, waaronder vliegtuigassemblage, onderhoud, reparatie en andere gerelateerde activiteiten. Lucht- en ruimtevaartbevestigingsmiddelen zijn essentiële componenten die worden gebruikt bij de bouw van verschillende vliegtuigen en ruimtevaartuigen, variërend van kleine privévliegtuigen tot grote commerciële vliegtuigen en militaire straaljagers.

De markt voor lucht- en ruimtevaartbevestigingsmiddelen is een belangrijk onderdeel van de bredere lucht- en ruimtevaartindustrie, waaronder het ontwerp, de productie en het onderhoud van vliegtuigen en ruimtevaartuigen. De markt wordt gedreven door factoren zoals de groei van de luchtvaart, de toenemende vraag naar militaire vliegtuigen en het toenemende gebruik van lichtgewicht materialen in de vliegtuigbouw.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1138

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact; de pandemie heeft geleid tot een sterke daling van de vraag naar vliegreizen en passagiers, wat heeft geleid tot een daling van de vliegtuigproductie en MRO-activiteiten. Dit heeft op zijn beurt een negatieve invloed gehad op de vraag naar bevestigingsmiddelen voor de lucht- en ruimtevaart.

De pandemie heeft verstoringen in toeleveringsketens veroorzaakt, omdat fabrikanten en leveranciers te maken hebben gehad met lockdowns, reisbeperkingen en andere uitdagingen. Dit heeft geleid tot vertragingen en tekorten aan bepaalde soorten bevestigingsmiddelen, wat een rimpeleffect op de industrie heeft gehad. Sommige fabrikanten hebben hun productieschema’s moeten aanpassen en de productie moeten verminderen om aan de verminderde vraag te voldoen.

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio in de markt voor lucht- en ruimtevaartbevestigingsmiddelen, gevolgd door Europa en Azië-Pacific.

Noord-Amerika heeft een gevestigde lucht- en ruimtevaartindustrie, met grote fabrikanten zoals Boeing en Lockheed Martin in de Verenigde Staten. De regio heeft een groot aantal luchtvaartmaatschappijen, een sterke defensiesector en een robuuste MRO-markt, die de vraag naar lucht- en ruimtevaartbevestigingsmiddelen stimuleert.

Europa is ook een belangrijke markt voor lucht- en ruimtevaartbevestigingsmiddelen, met grote fabrikanten zoals Airbus en Rolls-Royce in de regio. De regio heeft een groot aantal luchtvaartmaatschappijen en een aanzienlijke MRO-markt, wat de vraag naar bevestigingsmiddelen stimuleert.

Marktsegmentatie

De markt voor bevestigingsmiddelen voor de lucht- en ruimtevaart is gesegmenteerd in producttype, materiaaltype en eindgebruiker.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in moeren en bouten, klinknagels en schroeven.

Op basis van het materiaaltype is de markt gesegmenteerd in aluminium, gelegeerd staal en titanium.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in romp- en besturingsoppervlakken en interieur.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • 3V Bevestigingsmiddelen Bedrijf
  • TriMas
  • Alcoa Corporatie
  • Arconic Inc
  • B&B SpecialiteitenInc
  • Ho-Ho-Kus Inc
  • TFI Lucht- en Ruimtevaart
  • De Boeing Company
  • National Aerospace Fasteners Corporation

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerospace-fasteners-market-1138

Gerelateerd rapport :

Markt voor satellietgebaseerde augmentatiesystemen Onderzoeksrapport: Door elementen (SATCOM, radar en elektrische optiek / infrarood), vliegtuigtype (vaste vleugel en roterende vleugel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten Afrika en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Commerciële luchthavenverlichtingsmarkt Onderzoeksrapport: Information By Technology (LED, Non-LED), By Application (Airside Lighting, Terminal Lighting, Landside Lighting) – Forecast till 2030

Markt voor propellersystemen voor commerciële vliegtuigen: informatie per component (blad, hub, spinner en andere), per propellertype (vaste pitch en variërende pitch), per eindgebruik (OEM en aftermarket) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is ophaar diensten, die een volledige en nauwkeurige analyse bieden met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Aerospace Fasteners Market,Aerospace Fasteners Market Size,Aerospace Fasteners Market Share,Aerospace Fasteners Market Growth,Aerospace Fasteners Market Trend,Aerospace Fasteners Market Analysis,Aerospace Fasteners Industry,Aerospace Fasteners Market Insights,Aerospace Fasteners Market Outlook,Aerospace Fasteners Market Overview