header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Air Ambulance Services Market Technology Advancement, Bedrijfsnieuws, Groeianalyse, Branche-inzichten – 2030

Mar 20, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens MRFR zal de wereldwijde markt voor luchtambulancediensten naar verwachting een CAGR van 9,30% registreren tijdens de prognoseperiode 2022 – 2030 en een waarde van meer dan USD 11,40 miljard in 2021.

Luchtambulancediensten verwijzen naar het vervoer van patiënten, die onmiddellijke medische aandacht nodig hebben, naar zorginstellingen door de lucht. Deze diensten worden meestal geleverd door helikopters, vliegtuigen of andere vliegtuigen die zijn uitgerust met medische benodigdheden en personeel. Luchtambulancediensten worden vaak gebruikt in noodsituaties waar grondtransport niet haalbaar is of te lang kan duren om de patiënt te bereiken. COVID-impact: De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor luchtambulancediensten.

 Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7268

  Met de uitbraak van de pandemie is er een toename van de vraag naar luchtambulancediensten vanwege de noodzaak om kritieke COVID-19-patiënten naar zorginstellingen te vervoeren. Er zijn echter ook uitdagingen geweest bij het aanbieden van deze diensten als gevolg van beperkingen op vliegreizen, de behoefte aan gespecialiseerde apparatuur en de beschikbaarheid van opgeleid medisch personeel.

De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn de toenemende vraag naar medische noodhulpdiensten, de stijgende prevalentie van chronische ziekten, de groeiende geriatrische bevolking en de behoefte aan sneller en efficiënter vervoer van ernstig zieke patiënten. De factoren die de groei van de markt belemmeren, zijn onder meer de hoge kosten van luchtambulancediensten, uitdagingen op het gebied van regelgeving en het tekort aan opgeleid medisch personeel.

 Hoofdrolspelers

  Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor luchtambulancediensten zijn Air Medical Group Holdings, PHI, Metro Aviation, Rega, DRF, ADAC Service GmbH, Royal Flying Doctor Service, REVA Air Ambulance, AMR, FAI, Capital Air Ambulance, Native American Air Ambulance, Lifeguard Ambulance, MED FLIGHT, Scandinavian Air Ambulance, Airmed International, Yorkshire Air Ambulance, JAIC en Deer Jet.

Marktsegmentatie

  Op basis van transportvoertuigen kan de markt worden gesegmenteerd in lucht en grond. Op basis van het vliegtuigtype kan de markt worden gesegmenteerd in roterende vleugel en vaste vleugel. Op basis van het missieprofiel kan de markt worden gesegmenteerd in interfacilitair transport, scènerespons en andere. Op basis van een servicemodel kan de markt worden gesegmenteerd in community-based, hospital-based en hybrid.

 Regionale analyse

Noord-Amerikaanse markt voor luchtambulancediensten zal naar verwachting wereldwijd de grootste markt zijn vanwege de aanwezigheid van gevestigde gezondheidszorginfrastructuur De Europese markt voor luchtambulancediensten zal naar verwachting in een aanzienlijk tempo groeien als gevolg van het toenemende aantal chronische ziekten, een stijgende geriatrische bevolking en de groeiende vraag naar medische noodhulpdiensten. Azië-Pacific verhoogt de vraag naar medische noodhulpdiensten, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en verbetert de gezondheidszorginfrastructuur. Midden-Oosten en Afrika verbeteren de gezondheidszorginfrastructuur en stijgen de investeringen in de gezondheidszorg. Latijns-Amerikaanse toenemende aantal chronische ziekten, een stijgende geriatrische bevolking en de groeiende vraag naar medische noodhulp.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/air-ambulance-services-market-7268

Gerelateerd rapport

Markt voor onbemande luchtvaartuigen (UAV) Rapportinformatie per type (vaste vleugel, multi-rotor), per toepassing (commercieel, militair), per component (casco, laadvermogen, geleidingsnavigatie en -besturing, voortstuwingssysteem) – wereldwijde prognose tot 2030

Markt voor beveiligingsrobots Per type (onbemand luchtvaartuig, onbemand onderwatervoertuig, onbemand grondvoertuig), per toepassing (explosieve detectie, patrouilles , bewaking, reddingsoperaties, brandbestrijding, andere), per onderdeel (geleiding, navigatie- en besturingssysteem, voortstuwingssysteem, camerasysteem, frame, andere ladingen) – voorspelling tot 2027

Drones markt per type (fixed-wing en multi-rotor), per capaciteit (passagiersdrones en vracht; Drones), op capaciteit (tot 100 kg en meer dan 100 kg), per toepassing (landbouw (veldkartering, veldkartering, gewasbespuiting, landbouwFotografie, Precieze Landbouw; Management, Landbouwverzekering; Inspectie), Industrie (bouw, oliegas, mijnbouw, logistiek, luchtvaart, telecom)), component (casco, laadvermogen, geleidingsnavigatiecontrole, voortstuwingssysteem) Voorspelling 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Air Ambulance Services Market,Air Ambulance Services Market Size,Air Ambulance Services Market Share,Air Ambulance Services Market Growth,Air Ambulance Services Market Trend,Air Ambulance Services Market Analysis,Air Ambulance Services Market Insights,Air Ambulance Services Market Outlook,Air Ambulance Services Market Overview