header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aircraft Aftermarket Parts Market Laatste onderzoeksrapport, Industry Insights, Groeivooruitzichten, Bedrijfsnieuws

Mar 20, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De marktomvang van aftermarket-onderdelen voor vliegtuigen wordt geschat op USD 43,33 miljard, de markt groeit met een CAGR van 7,63% in 2021-2030.

De markt voor aftermarket-onderdelen voor vliegtuigen verwijst naar de verkoop en distributie van vervangings- en reparatieonderdelen voor vliegtuigen nadat de fabrikant van de originele uitrusting deze niet langer levert. Deze onderdelen kunnen componenten bevatten zoals motoren, avionica, landingsgestel en andere onderdelen die nodig zijn voor de werking en het onderhoud van een vliegtuig.

De aftermarket-onderdelenmarkt dient als een secundaire markt voor de OEM, waardoor vliegtuigexploitanten en onderhoudsleveranciers onderdelen kunnen aanschaffen tegen lagere kosten dan rechtstreeks bij de OEM te kopen. Deze onderdelen worden meestal vervaardigd door externe leveranciers die zich kunnen specialiseren in het produceren van onderdelen voor specifieke vliegtuigmodellen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1382

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor aftermarket-onderdelen voor vliegtuigen. Vanwege de vermindering van het vliegverkeer en de daaropvolgende daling van de vraag naar nieuwe vliegtuigen, hebben veel luchtvaartmaatschappijen en vliegtuigonderhoudsproviders hun activiteiten teruggeschroefd. Dit heeft geleid tot een verminderde vraag naar aftermarket-onderdelen, omdat er minder vliegtuigen in gebruik zijn en dus minder onderdelen die moeten worden vervangen.

Regionale analyse

De grootste regio van de markt voor aftermarket-onderdelen voor vliegtuigen is Noord-Amerika, waaronder de Verenigde Staten en Canada. Deze regio heeft een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde vliegtuigvloot en is de thuisbasis van veel van ‘s werelds grootste luchtvaartmaatschappijen, vliegtuigfabrikanten en onderhoudsleveranciers. Noord-Amerika is ook een belangrijk knooppunt voor de lucht- en ruimtevaartindustrie, met verschillende grote lucht- en ruimtevaartclusters in de Verenigde Staten.

De vraag naar aftermarket-onderdelen voor vliegtuigen in Noord-Amerika wordt gedreven door een grote en verouderde vliegtuigvloot, die een aanzienlijke hoeveelheid onderhoud en vervangende onderdelen vereist. Bovendien zijn veel luchtvaartmaatschappijen en onderhoudsleveranciers in Noord-Amerika gericht op het verlagen van de kosten en het verhogen van de efficiëntie, wat heeft geleid tot een toegenomen vraag naar aftermarket-onderdelen als een kosteneffectiever alternatief voor OEM-onderdelen.

Marktsegmentatie

De markt voor aftermarket-onderdelen voor vliegtuigen is gesegmenteerd in onderdelen en toepassingen.

Op basis van de onderdelen is de markt gesegmenteerd in MRO-onderdelen, draaibare schrootvervangende onderdelen en verbruiksartikelen.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in commercieel en militair.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • AAR (VS)
  • Walter Aviation Limited (Verenigd Koninkrijk)
  • Eaton (Ierland)
  • Parker Hannifin Corporation (Verenigde Staten)
  • Aviall (VS)
  • Kellstrom Aerospace (VS)
  • General Electric (Verenigde Staten)
  • Honeywell International Inc. (VS)
  • Meggitt PLC (Engeland)
  • Collins Aerospace (VS)

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/commercial-aircraft-aftermarket-parts-market-1382

Gerelateerde rapporten:

Electronic Flight Bag Markt Onderzoeksrapport: Informatie per type (draagbaar, geïnstalleerd), per component (hardware, software), per platform (commercieel, militair) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika, Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Agrarische Drones Markt Onderzoeksrapport: Informatie per systeem (controllersysteem, voortstuwingssysteem, camerasysteem en navigatiesysteem), component (hardware en software), toepassing (veldkartering, gewasverkenning, toepassing met variabele snelheid, gewassproeien, veemonitoring en landbouwfotografie) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten Afrika en Latijns-Amerika) Voorspelling tot 2028

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Aircraft Aftermarket Parts Market,Aircraft Aftermarket Parts Market Size,Aircraft Aftermarket Parts Market Share,Aircraft Aftermarket Parts Market Growth,Aircraft Aftermarket Parts Market Trend,Aircraft Aftermarket Parts Market Analysis,Aircraft Aftermarket Parts Industry,Aircraft Aftermarket Parts Market Outlook,Aircraft Aftermarket Parts Market Oveveview,Aircraft Aftermarket Parts Market 2030