header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ammoniumnitraat marktanalyse 2023 door topfabrikanten, grootte ($ 28,87 miljard) trends, groeipercentage (5,55%) en voorspelling

Mar 20, 2023 8:00 PM ET

De omvang van de ammoniumnitraatmarkt  werd in 2021 gewaardeerd op USD 17,46 miljard. De ammoniumnitraatmarktindustrie zal naar verwachting groeien van USD 18,10 miljard in 2022 tot USD 28,87 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,55% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). Een kristalsubstantie genaamd ammoniumnitraat bevat ionen van zowel ammonium als nitraat. Ze worden vaak gebruikt als meststof in de landbouwindustrie vanwege hun hoge stikstofgehalte. Ze hebben het vermogen om gewelddadig te ontbinden wanneer ze worden blootgesteld aan hoge temperaturen. Als gevolg hiervan worden ze inderdaad gebruikt als explosies bij opgravingen. Daarom zijn de opslag en het transport van chemische verbindingen onderworpen aan strikte beperkingen onder de wetten van geïndustrialiseerde landen. Ammoniumnitraat is relatief veilig, maar ongepaste hantering, zoals het naast enorme brandstofcilinders houden, bij hevige hitte of op slechte ventilatielocaties, kan een rampzalige ontploffing veroorzaken. Deze elementen worden beschouwd als de belangrijkste groeiremmers voor de ammoniumnitraatindustrie.

Vanwege de vochtigheidseigenschappen van de moleculaire moleculen is de voedingsindustrie ze echter gaan gebruiken als conserveermiddelen voor voedsel. Andere toepassingen zijn de productie van commercieel dynamiet met behulp van snelle ijspakken, wat essentieel is gezien de toenemende behoefte en de groeiende productie-industrie. De behoefte aan gewasproductie, efficiënte landbouwtechnieken en meststoffen is toegenomen als gevolg van de groeiende wereldbevolking. Bovendien is de uitbreiding van de ammoniumnitraatactiviteiten gevoed door veranderingen in eetgewoonten en hun impact op de voedselstabiliteit. Deze worden beschouwd als de belangrijkste aanjagers van de ammoniumnitraatindustrie in ontwikkelingslanden.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5259

De King Abdullah Science and Technology University in Saoedi-Arabië heeft een effectieve koelmachine ontwikkeld die uitsluitend afhankelijk is van hernieuwbare energie en zeewaterverdampingstechnologieën en geen stroom nodig heeft. De groep maakte gebruik van de koelende impact die optreedt wanneer bepaalde chemische verbindingen oplossen in water. Het afgekoelde water wordt geproduceerd als het zout oplost; na elke afkoelingsperiode wordt het verdovende gevoel opgebruikt en wordt het zout vernieuwd voor de volgende absorptieronde voordat de energie van de zon zelfs volledig is verbruikt. Vanwege de superieure dispersie in tegenstelling tot bepaalde andere ionen en zijn opmerkelijke koelende eigenschappen, wordt ammoniumnitraat beschouwd als de sterspeler.

Marktsegmentatie:

Alleen al op basis van producttype, eindconsument en regionaal is de ammoniumnitraatindustrie gesegmenteerd in subgroepen. De industrie is onderverdeeld in categorieën voor meststoffen, explosies en andere toepassingen. Vanwege de toenemende behoefte aan kunstmest om aan de toenemende consumptie van voedsel te voldoen, had de kunstmest semi van de behandelingsmarkt in 2016 meer dan 56% van de industrieaandelen in handen. De ammoniumnitraatindustrie is verdeeld in gebouwen, mijnen, steengroeven, landbouw en andere segmenten op basis van de eindgebruiker. De ammoniumnitraatactiviteiten zijn onderverdeeld in de volgende regio’s: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten.

Download PDF-voorbeeldexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5259

Regionale classificatie:

De markt voor ammoniumnitraat is geclassificeerd op basis van geografische regio’s Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific.

Belangrijkste spelers

Enaex (Chili), EuroChem Group AG (Zwitserland), CF Industries Holdings Inc. (VS), Incitec Pivot limited (Australië), Neochim Plc (Bulgarije), URALCHEM JSC (Rusland), San Corporation (China), Austin Powder (VS), Abu Qir Fertilizers and Chemicals Company (Egypte), Yara International ASA (Noorwegen) en OSTCHEM (Oostenrijk)

<td

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 17,46 miljard

Marktgrootte 2022

USD 18,10 miljard

Marktgrootte 2030

USD 28,87 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

5.55% (2022-2030)

Basisjaar

2021

width=”350″>

Gedekte segmenten

Toepassing, eindgebruiker en regio

Gedekte regio’s

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten &Afrika

Landen gedekt

De VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië

Belangrijkste bedrijven geprofileerd

Enaex (Chili), EuroChem Group AG (Zwitserland), CF Industries Holdings Inc. (VS), Incitec Pivot limited (Australië), Neochim Plc (Bulgarije), URALCHEM JSC (Rusland),  San Corporation (China), Austin Powder (VS), Abu Qir Fertilizers and Chemicals Company (Egypte), Yara International ASA (Noorwegen) en OSTCHEM (Oostenrijk).

Belangrijkste marktkansen

Groei van de bouwsector

Belangrijkste marktdynamiek

Toenemende vraag naar meststoffen Toenemende bouwactiviteiten stijgend verbruik explosieven

 

Lees meer over dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ammonium-nitrate-market-5259

Vergelijkbaar rapport

Commodity Plastic Markt Informatie – Per type (polyethyleen, polypropyleen, polypropyleen, polyethyleentereftalaat, polystyreen en andere), per toepassing (verpakking, consumentengoederen, elektronica, automobielindustrie, textiel, farmaceutische producten en andere) – prognose tot 2030

Reactieve kleurstoffen markt Informatie- Per type (reactieve koude kleurstoffen, reactieve hete kleurstoffen, reactieve ‘HE’-kleurstoffen, reactieve ‘ME’-kleurstoffen en andere), per functie (monochloortriazine, vinylsulfon, bi-funcational en andere), per toepassing (katoen, papier, nylon, leer en andere) en per regio- voorspelling tot 2030

Polymelkzuur (PLA) Markt Informatie: per type [PLLA (poly-L-melkzuur), PDLA (poly-D-melkzuur), PDLLA (poly-DL-melkzuur)], toepassing (automotive, textiel, verpakking, consumentengoederen, elektrische elektronica en andere), en per regio- prognose tot 2030

Bio Polyamides Markt Per type (PA 6, PA 6, 6 en speciale polyamiden), per toepassing (engineering plastic en vezel), per eindgebruik (automotive, textiel, elektronica, elektrisch, films , coatings, consumentengoederen, industrieel en andere) – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Ammonium Nitrate,Ammonium Nitrate Market,Ammonium Nitrate Market Report