header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aromatherapie Marktonderzoek omvat topspelers, segment, statistieken en voorspellingsrapport 2030

Mar 20, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde aromatherapiemarkt naar verwachting een CAGR van 11,30% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 3,767 miljard in 2030.

De markt zal naar verwachting worden gedreven door een toenemend bewustzijn van de consument van de medicinale toepassingen van essentiële oliën en een toenemende voorkeur voor natuurlijke producten. Grote spelers hebben hun geografische aanwezigheid uitgebreid door een toenemend aantal activiteiten. De bedrijven en de landen waar nieuwe hoofdkwartieren en productiefaciliteiten zijn gevestigd, hebben geprofiteerd van deze strategische vooruitgang. De vraag naar aromatherapieproducten zal naar verwachting toenemen als gevolg van het onbenutte groeipotentieel in ontwikkelingslanden en de stijgende investeringen van marktdeelnemers in deze gebieden. Tal van chronische ziekten komen steeds vaker voor bij mensen. Vanwege de hoge zorgkosten wenden mensen zich tot preventieve zorg en alternatieve zorgopties. Vanwege de vele therapeutische en gezondheidsvoordelen van aromatherapie, wordt het gebruik ervan versneld door de groeiende behoefte aan preventieve zorgproducten. Bovendien breidt de markt zich uit vanwege de toegenomen penetratie en acceptatie van essentiële oliën onder consumenten vanwege hun talrijke voordelen en toenemend gebruik in aromatherapie.

Aromatherapy Market

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de aromatherapiemarkt in 2021. omdat rijke landen zoals de VS en Canada gezondheidszorgsystemen hebben gebouwd en er veel geld aan hebben uitgegeven. Bovendien wordt verwacht dat gedurende de prognoseperiode het groeiende publieke bewustzijn van de voordelen van alternatieve geneesmiddelen de regionale marktuitbreiding zal ondersteunen. Veel van de opkomende landen in de regio absorberen nieuwe trends en technologieën sneller dan andere.

Azië-Pacific zal naar verwachting een lucratieve groei in de markt voor aromatherapie registreren. De markt in de regio heeft een snelle expansie doorgemaakt als gevolg van lucratieve handelsmogelijkheden voor essentiële oliën in landen als China en Japan, evenals een toename van het voorkomen van verschillende ziekten.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3241

Marktsegmentatie

De wereldwijde aromatherapiemarkt is gesegmenteerd in producttype, toepassing, eindgebruiker en distributiekanaal.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in aromatherapie-verbruiksartikelen, essentiële oliën, gemengde oliën, drageroliën, aromatherapie-apparatuur, vernevelingsverspreiders, ultrasone diffusers, verdampingsverspreiders en warmteverspreiders. Het segment aromatherapie verbruiksartikelen was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. Koude lucht of vernevelingsverspreiders kunnen essentiële oliën verspreiden zonder warmte of water. Deze diffusers hebben onderdelen zoals een vernevelaar, basis en bol, waardoor het gemakkelijker is voor olie om zich door perslucht te verspreiden. Vernevelingsverspreiders zijn goed voor het snel dispergeren van essentiële oliën; ze zijn echter nutteloos bij het omgaan met zwaardere oliën. Aan de andere kant wordt verwacht dat het segment essentiële oliën het snelst groeiende segment zal zijn tijdens de prognoseperiode. Essentiële oliën zijn vluchtige organische oliën die worden verkregen door destillatie uit planten. In dit proces worden oliën geëxtraheerd uit verschillende plantaardige componenten, zoals bladeren, bloemblaadjes, stengels, wortels of schors, met behulp van water of stoom. Deze oliën helpen stress te verlichten, pijn te behandelen en het algemene welzijn te verbeteren dankzij hun volledig natuurlijke therapeutische vaardigheden. Daarom worden essentiële oliën gezien als een alternatief.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in ontspanning, slapeloosheid, pijnbestrijding, littekenbeheer, huid- en haarverzorging, verkoudheid en hoest en andere. Ontspanningstoepassingen waren in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de aromatherapiemarkt. Mensen die aromatherapie-oliën gebruiken, melden dat ze zich meer ontspannen voelen, wat helpt om hun overmatige mentale toestand in evenwicht te brengen. Mensen hebben ook veel zorgen over het beheersen van hun stress. Mensen kiezen deze producten om stress te verlichten vanwege de trend naar natuurlijke remedies. Mensen kiezen deze producten om stress te verlichten vanwege de trend naar natuurlijke remedies. Bovendien wordt geschat dat het littekenbeheersegment de hoogste groei in de markt laat zien. Brandwonden laten uitgesproken hypertrofische brandwonden achter, die zelfs na de doodsstrijd blijven bestaan. Bovendien zijn littekens het gevolg van hechtingen die tijdens procedures worden gebruikt. Aromatherapie-oliën minimaliseren littekens door ongevallen of chirurgischeprocedures, die de genezing kunnen vertragen. Essentiële oliën helpen bij de genezing van wonden, waardoor littekens worden geminimaliseerd.

Op basis van de wijze van levering is de markt gesegmenteerd in actuele toepassing, directe inhalatie en luchtdiffusie. Het segment actuele administratie was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel. Hogere therapeutische effecten worden bereikt door topische toediening. Sommige essentiële oliën behandelen verschillende huid- en haarproblemen, waaronder acne, en verlichten de huid. Topische aromatherapie helpt ook bij snijwonden en blauwe plekken, verlicht acute pijn of ongemak en stimuleert het immuunsysteem, neurologische, bloedsomloop en ademhalingssystemen. Bovendien wordt verwacht dat directe inhalatie een verleidelijke groei zal hebben gedurende de voorspelde periode vanwege het succes bij de behandeling van verschillende aandoeningen van de luchtwegen. Sommige medische aandoeningen vereisen de directe inhalatie van essentiële oliën, waaronder keelpijn, influenza, sinusitis en hoesten. De behoefte aan deze therapeutische modaliteiten is gegroeid naarmate de voorkeuren van mensen voor natuurlijke producten zijn toegenomen, waardoor ze een alternatief zijn voor geneesmiddelen.

Op basis van distributiekanalen is de markt gesegmenteerd in aromatherapieproducten die in winkels worden verkocht, aromatherapieproducten die via online kanalen worden verkocht en directe distributie van aromatherapieproducten. Het segment Online was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel. Aromatherapie product multilevel marketing via direct-to-customer omvat zowel de retail- als de e-commercesector. De detailhandel zal zich naar verwachting ontwikkelen vanwege factoren zoals de eenvoud van aankoop en de beschikbaarheid van producten voor proef vóór aankoop. Bovendien zal het directe verkoopsegment naar verwachting het snelst groeien in de markt. De snelle ontwikkeling in de e-commerce-industrie heeft de marktgroei gestimuleerd door klanten in staat te stellen goederen te kopen wanneer het hen uitkomt. Om de verkoop te verhogen, bieden fabrikanten en andere online verkopers vaak afgeprijsde producten aan op hun websites. De groei van het segment wordt aanzienlijk beïnvloed door hoe eenvoudig het is om te kopen en hoeveel producten direct beschikbaar zijn.

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/aromatherapy-market-3241

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn “TERRA, International Flavors &Fragrances Inc., Symrise, Eden’s Garden, Young Living Essential Oils, Rocky Mountain Oil, Mountain Rose Herbs, Plant Therapy Inc., Then-Oryza Co. Ltd. en Isagenix International LLC”.

Gerelateerd rapport:

Etherische olie &Aromatherapie Markt Informatie per producttype (essentiële oliën, gemengde oliën, drageroliën en andere), smaken (fruit, specerijen, bloemen, kruiden en andere), toepassing (voedsel en dranken, medische verzorging (cosmetica, toiletartikelen, geuren en anderen), thuiszorg, spa- en wellnessproducten en anderen) en regioprognose tot 2030

Markt voor essentiële oliën Onderzoeksrapport Informatie per type (sinaasappelolie, citroenolie, pepermuntolie, maïsmuntolie, citronella-olie, groene muntolie, kruidnagelbladolie en eucalyptusolie), per toepassing (voedsel en dranken, persoonlijke verzorging, aromatherapie, luchtverzorging en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Aromatherapy Market,Aromatherapy Market Size,Aromatherapy Market Share,Aromatherapy Market Demand,Aromatherapy Market Growth,Aromatherapy Market Trends,Aromatherapy Market Statistics,Aromatherapy Industry,Global Aromatherapy Market