header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Artisan Bakery Market wordt gedreven door een toenemend gezondheidsbewustzijn met een gezonde CAGR van 4,8% tijdens de prognoseperiode van 2020 tot 2027

Mar 20, 2023 10:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Een ambachtelijke bakkerij is een bakkerij die gespecialiseerd is in het produceren van handgemaakt, hoogwaardig brood en gebak met behulp van traditionele methoden en natuurlijke ingrediënten. De nadruk ligt op het creëren van producten die uniek, smaakvol en vaak in kleine batches zijn gemaakt. De COVID-19-pandemie heeft zowel positieve als negatieve gevolgen gehad voor ambachtelijke bakkerijen. Aan de positieve kant wendden veel mensen zich tijdens de pandemie tot thuis bakken en koken, wat leidde tot een toegenomen vraag naar hoogwaardige ingrediënten en ambachtelijk brood. Dit creëerde kansen voor kleine ambachtelijke bakkerijen om hun klantenbestand uit te breiden en de verkoop te verhogen. Aan de negatieve kant leidde de pandemie tot verstoringen in de toeleveringsketen, die de beschikbaarheid van ingrediënten beïnvloedden en prijsstijgingen veroorzaakten. Bovendien vertrouwen veel ambachtelijke bakkerijen op persoonlijke verkoop op boerenmarkten, speciaalzaken en cafés, die tijdens de pandemie gesloten waren of minder voetverkeer ervoeren. Dit dwong sommige ambachtelijke bakkerijen om over te schakelen op online verkoop of om hun deuren tijdelijk of permanent te sluiten.

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde artisanale bakkerijmarkt naar verwachting een CAGR van 4,8% registreren van 2020 tot 2027 en een waarde hebben van meer dan USD 6,8 miljard in 2027.


Artisan Bakery Market

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3143

Regionale analyse

Europese landen zoals Frankrijk, Italië en Duitsland staan bekend om hun ambachtelijke brood en gebak. Elke regio in deze landen heeft zijn unieke brood- en gebaktradities, wat zorgt voor een gevarieerde en smaakvolle culinaire ervaring.

In Noord-Amerika staan steden als San Francisco, New York en Montreal bekend om hun ambachtelijke brood en bagels. Veel van deze bakkerijen bestaan al tientallen jaren en gebruiken traditionele methoden om hoogwaardige bakkerijproducten te maken.

Japan staat bekend om zijn unieke kijk op ambachtelijk brood, dat vaak lokale ingrediënten en smaken bevat. Taiwan wordt ook bekend om zijn ambachtelijke bakkerijen, met name voor hun brood en gebak.

Marktsegmentatie

De Global Artisan Bakery-markt is gesegmenteerd in producttype, distributiekanaal

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in brood, gebak, cakes en koekjes.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in in-store verkoop, online verkoop, boerenmarkten en andere gespecialiseerde winkels.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/artisan-bakery-market-3143

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Panera Bread, Le Pain Quotidien, La Brea Bakery, Magnolia Bakery, Goldbelly, Tartine Bakery en Boudin Bakery

Ontdek meer onderzoeksrapporten over voedsel, dranken en voeding, door Market Research Future:

Suiker Alcohol Markt Onderzoeksrapport: informatie per type (sorbitol, mannitol, xylitol, maltitol, lactitol en anderen), bron (maïs, tarwe, rijst, aardappel en anderen), toepassing (tafelzoetstoffen, zoetwaren), per regio – voorspelling tot 2027

Glutenvrije alcoholische dranken markt Wereldwijde onderzoeksinformatie per type (glutenvrij bier Glutenvrije harde cider, glutenvrije wijn, glutenvrije wijnkoelers, glutenvrije sterke dranken, glutenvrije gin, glutenvrije rum, glutenvrije sake, glutenvrije tequila, glutenvrije wodka, glutenvrije whisky en anderen), bron (boekweit, sorghum, rijst, maïs, fruit, aardappelen, suikerriet, agave cactus en anderen) en regio- voorspelling tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York (stad)10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Artisan Bakery,Artisan Bakery Market Research Report,Artisan Bakery Market Analysis,Artisan Bakery Market Opportunities,Artisan Bakery Market Trend,Artisan Bakery Industry,Artisan Bakery Market