header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Barnsteenzuur Markt 2023 | Top fabrikanten, grootte ($ 0,30 miljard) trends, groeipercentage (6%) & voorspelling aanbevolen

Mar 20, 2023 8:00 PM ET

Volgens MRFR zal de wereldwijde barnsteenzuurmarkt naar verwachting een CAGR van 6% registreren tijdens de prognoseperiode 2023-2030 met een waarde van meer dan USD 0,30 miljard in 2030.

Barnsteenzuur is een dicarbonzuur dat veel wordt gebruikt als chemisch tussenproduct in verschillende toepassingen, waaronder bij de productie van polymeren, harsen, voedsel, farmaceutische producten en cosmetica. Het is een kleurloze, geurloze vaste stof die oplosbaar is in water en een breed scala aan toepassingen heeft. De COVID-19-pandemie heeft een gemengde impact gehad op de barnsteenzuurmarkt. Hoewel de vraag naar barnsteenzuur is toegenomen in de voedings- en farmaceutische sector, is de markt ook negatief beïnvloed door verstoringen van de toeleveringsketen en een verminderde vraag vanuit andere eindgebruiksindustrieën zoals de auto-industrie en de bouw. De belangrijkste factoren die van invloed zijn op de groei van de markt zijn de toenemende vraag naar biobased barnsteenzuur als vervanging voor op aardolie gebaseerd barnsteenzuur, de groeiende vraag naar barnsteenzuur in de voedings- en drankenindustrie als smaakstof en pH-regelaar, en de toenemende vraag naar barnsteenzuur in de farmaceutische industrie. De belangrijkste beperkingen van de barnsteenzuurmarkt zijn hoge productiekosten, fluctuerende grondstofprijzen en beperkte beschikbaarheid van biobased barnsteenzuur.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1914

Regionale analyse

Azië-Pacific zal naar verwachting de grootste markt voor barnsteenzuur zijn vanwege de groeiende vraag naar barnsteenzuur in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de farmaceutische industrie, met name in landen als China, India en Japan. Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor barnsteenzuur vanwege de toenemende vraag naar biobased barnsteenzuur en de aanwezigheid van grote spelers in deze regio’s.

Marktsegmentatie

De barnsteenzuurmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van het type, de kwaliteit, de toepassing en de eindgebruiksindustrie. Op basis van het type kan de markt worden gesegmenteerd in Bio-Based, Synthetic. Op basis van de kwaliteit kan de markt worden gesegmenteerd in Food, Pharmaceutical en Industrial. Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd als Chemical Intermediate, Food Additive en Medicine. Op basis van de eindgebruiksindustrie is de markt gesegmenteerd als Polymeer, Chemie en Voedsel.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1914

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de barnsteenzuurmarkt zijn Merck KGaA, Ernesto Ventos. S.A., ThyssenKrupp AG, BioAmber, Inc., Myriant Corporation, Succinity GmbH, Technip Energies, NIPPON SHOKUBAI CO., LTD., KAWASAKI KASEI CHEMICALS, Anhui Sunsing Chemicals Co., Ltd., Gadiv Petrochemical Industries Ltd., Spectrum Chemical Manufacturing Corp., FUSO CHEMICAL CO., LTD., S.S. Pharmachem en R-Biopharm AG

Gerelateerd rapport

Automotive Lijmen Markt

Industriële smeermiddelen markt

Groene cementmarkt

Polyolefinen Markt

Polyurethaan Coatings Markt

Glycolzuur Markt

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Succinic Acid,Succinic Acid Market,Succinic Acid Market Price