header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De likeurmarkt wordt gedreven door een snel evoluerend segment voor voedingsmiddelen en dranken met een gezonde CAGR van 3,19% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

Mar 20, 2023 10:00 AM ET

Likeur marktinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde likeurmarkt naar verwachting een CAGR van 3,19% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 166,2 miljard in 2030.

De likeurmarkt verwijst naar de industrie die alcoholische dranken produceert en verkoopt die zijn gezoet en op smaak gebracht met verschillende ingrediënten zoals fruit, kruiden, specerijen en bloemen. Likeuren hebben meestal een lager alcoholgehalte dan sterke drank en worden vaak geconsumeerd als drankjes na het diner, gebruikt in cocktails of als smaakstof bij het koken en bakken.

De likeurmarkt is een wereldwijde industrie die zowel grootschalige fabrikanten als kleinere ambachtelijke producenten omvat, met veel merken en producten die beschikbaar zijn voor consumenten in een breed scala aan prijsklassen. De markt wordt beïnvloed door veranderende smaken en voorkeuren van de consument, evenals regelgevende en economische factoren die van invloed zijn op de productie, distributie en marketing van deze producten.

Liqueur Market

In de COVID-19-pandemie, lockdowns, sociale afstand en beperkingen op sociale bijeenkomsten is er een aanzienlijke verschuiving in het consumentengedrag. Mensen drinken meer thuis dan in bars en restaurants, wat leidt tot een toename van de verkoop van likeuren buiten het terrein. De verkoop op locatie is echter gedaald als gevolg van de sluiting van bars en restaurants.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4606

Regionale analyse

De grootste regio van de likeurmarkt is Europa. De likeurmarkt is een wereldwijde industrie, met consumenten en producenten over de hele wereld. De Europese regio heeft een lange geschiedenis van het produceren en consumeren van likeuren, met veel beroemde likeurmerken afkomstig uit Europese landen zoals Frankrijk, Italië en Duitsland.

Andere regio’s zijn Noord-Amerika, Azië-Pacific en Latijns-Amerika. In Noord-Amerika is de Verenigde Staten de grootste markt voor likeuren, met een groeiende trend naar ambachtelijke en ambachtelijke likeuren. In Azië-Pacific zijn landen als Japan, China en Zuid-Korea opkomende markten voor likeuren, met een groeiende interesse in westerse cocktails en mixologie.

Marktsegmentatie                                                                   

De likeurmarkt is gesegmenteerd in type en eindgebruik.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in fruit, koffie, chocolade, kruiden en specerijen en crème en room.

Op basis van de eindtoepassingen is de markt gesegmenteerd in foodservice en retail.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/liqueur-market-4606

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Bacardi Beperkt
  • Beam Suntory Inc
  • De Brown-Forman Corporation
  • Diageo Nv
  • Davide Campari-Milano S.P.A.
  • Girolamo Luxardo S.P.A.
  • Lucas Bols Bv
  • Amarula Crème
  • Empee Distilleerderijen
  • Mast-Jägermeister SE

Ontdek meer onderzoeksrapporten over voedsel, dranken en voeding, door Market Research Future:

Suiker Alcohol Markt Onderzoeksrapport: informatie per type (sorbitol, mannitol, xylitol, maltitol, lactitol en anderen), bron (maïs, tarwe, rijst, aardappel en anderen), toepassing (tafelzoetstoffen, zoetwaren), per regio – voorspelling tot 2027

Glutenvrije alcoholische dranken markt Wereldwijde onderzoeksinformatie per type (glutenvrij bier glutenvrije harde cider, glutenvrije wijn, glutenvrije wijnkoelers, glutenvrije sterke dranken, glutenvrije gin, glutenvrije rum, glutenvrije sake, glutenvrije tequila, glutenvrije wodka, glutenvrije whisky en anderen), bron(Boekweit, Sorghum, Rijst, Maïs, Fruit, Aardappelen, Suikerriet, Agave Cactus en anderen) en Regio- Voorspelling tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Liqueur Market,Liqueur,Liqueur Market Forecast,Liqueur Market Growth,Liqueur Market Trends,Liqueur Market Size,Liqueur Market Segments,Liqueur Market Share,Liqueur Market Type,Liqueur Industry,Liqueur Market Analysis