header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor draadloos opladen in de auto zal naar verwachting snel toenemen met USD 13748,0 miljoen bij een CAGR van 40,8% in 2030

Mar 20, 2023 5:54 PM ET

Marktinzichten voor draadloos opladen in de auto

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor draadloos opladen in de auto naar verwachting een CAGR van ~ 40,8% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 13748,0 miljoen in 2030.

Een draadloze autolader is een systeem voor het opladen van apparaten die geen kabels, adapters of andere bekabelde vervangers nodig hebben. Deze draadloze autoladers zijn speciaal ontworpen voor de auto-industrie. De draadloze autolader biedt aan om apparaten op batterijen op te laden, evenals een hybride plug-in elektrische voertuigen zoals smartphones, tablets en andere. Om het opladen van het apparaat aan te bieden, werkt de draadloze oplader van de auto op drie technologieën die inductief, geleidend en magnetisch resonantieladen zijn. 

De belangrijkste factoren die van invloed zijn op de groei van de markt voor draadloze autoladers zijn de opkomende vraag naar draadloze autoladers voor consumentenelektronica-apparaten en een toename van het gebruik van draadloze autoladers in smartphones en andere elektronische gadgets. In de automatiseringssector is de opkomende vraag naar probleemloze laadoplossingen in de hybride-plug-in voertuigen of apparaten zoals elektrische voertuigen en fabrikanten van smartphoneaandrijvingen om draadloze autoladers te installeren voor verschillende apparaten voor batterijverbruik. Vandaar dat de behoefte aan de draadloze autolader in de automatiseringssector de vraag naar draadloze autoladers op de markt heeft geïnitieerd.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5746

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Momentum Dynamics Corporation (VS)
  • Toyota Motor Corporation (Japan)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • TGOOD Global Ltd. (Hongkong)
  • WiTricity Corporation (VS)
  • HELLA GmbH & Co. KGaA (Duitsland)
  • ZTE Corporation (China)
  • Continental AG (Duitsland)
  • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
  • Tesla (VS)
Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 13748,0 miljoen.

  Groei:

  CAGR van 40,8% van 2020 tot 2027

  Prognoseperiode

  2021-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/in-car-wireless-charging-market-5746

Regionale analyse

Europa domineerde de markt en was goed voor een omzetaandeel van meer dan 41%. De beschikbaarheid van een goede infrastructuur maakt de integratie van draadloze laadinfrastructuur in de hele regio mogelijk.

Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren uitgroeien tot een van de meest winstgevende regio’s in omzet. Deze opleving wordt toegeschreven aan de acceptatie van hoogwaardige technologische producten door fabrikanten van elektrische voertuigen en overheidsinitiatieven om de laadinfrastructuur te stimuleren. Bovendien wordt verwacht dat innovatie in rijtechnologieën, de groeiende acceptatie van EV’s en de toenemende autoproductie de vraag naar producten in Noord-Amerika zullen doen stijgen.

Marktsegmentatie voor draadloos opladen in de auto

De wereldwijde in-car draadloze oplaadmarkt is gesegmenteerd in voertuigtype en toepassing.

Op basis van voeding is de wereldwijde markt voor draadloos opladen in de auto gesegmenteerd in 3-<11 KW, 11-50 KW en >50 KW. Het 3-<11 KW-segment had een groot marktaandeel voor draadloos opladen van elektrische voertuigen en zal naar verwachting de op een na snelst groeiende markt in de komende jaren zijn.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde in-car draadloze oplaadmarkt gesegmenteerd in commerciële laadstations en thuislaadeenheden. Het segment van de commerciële laadstations zal naar verwachting de hoogste CAGR van meer dan 44,4% registreren als gevolg van de toenemende behoefte om laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen op openbare plaatsen te ontwikkelen, de grote vraag naar commerciële draadloze oplaadsystemen voor elektrische voertuigen in heel China en de hoge verspreiding van commerciële draadloze oplaadsystemen voor elektrische voertuigen inEuropa.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5746

Op basis van het voertuigtype is de wereldwijde markt voor draadloos opladen in de auto gesegmenteerd in bedrijfsvoertuigen en personenauto’s. Het segment personenauto’s had het grootste aandeel op de wereldmarkt. De groei van het segment personenauto’s kan worden toegeschreven aan de groeiende verkoop van personenauto’s over de hele wereld, wat direct bijdraagt aan de groei van de markt.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor functionele veiligheid Onderzoeksrapport: door apparaten, per systeem (, high-integrity drukbeschermingssystemen, gedistribueerde besturingssystemen – voorspelling tot 2030

Markt voor fabrieksautomatisering Rapport: Per type, per technologie en per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen Onderzoeksrapport: Informatie per product, per industrie en per gevaar – Prognose tot 2030

CNC Controller Markt Rapport: Informatie per product, per component, per astype, per toepassing, per eindgebruiker, per regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  In-Car Wireless Charging Market,In-Car Wireless Charging Market Size,In-Car Wireless Charging Market Share,In-Car Wireless Charging Market Trends,In-Car Wireless Charging Market Growth,In-Car Wireless Charging Industry,In-Car Wireless Charging Market Research,In-Car Wireless Charging Market Reports