header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor organische pigmenten zal naar schatting groeien met een CAGR van 23,47% van 2023-2030 | MRFR

Mar 20, 2023 7:00 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor organische pigmenten naar verwachting een CAGR van 23,47% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 66,20 miljard in 2030.

Organische pigmenten worden verhoogd tot synthetisch gemaakte koolstofverbindingen. Natuurlijke pigmenten worden verwijderd door dieren en bloemen, terwijl synthetische organische pigmenten worden geëxtraheerd door aardolieverbindingen. Ze zijn er in een reeks diepe kleuren, waaronder roos, dieprode karmijn en karmozijnrood. Ze zijn over het algemeen sterker, helderder en transparanter dan anorganische pigmenten, hoewel niet zo lichtbestendig. Ze begrijpen het potentieel om gedeeltelijk oplosbaar te zijn in verschillende thermoplasten. De toenemende vraag naar organische pigmenten in de afgelopen jaren kan worden toegeschreven aan de toenemende voorkeur van de consument voor milieuvriendelijke producten. Verder is het product getuige van een verhoogde vraag van nichetoepassingen, zoals de productie van verpakkings- en reclamebrochures en catalogi, wat naar verwachting zal resulteren in de strategische groei van de markt voor organische pigmenten gedurende de geschatte periode.

De impact van covid 19 is in veel sectoren groot. Omzetverlies en verval van de vraag zijn veelvoorkomende uitdagingen in veel markten. Deze pandemie zet druk van de economische en gezondheidskant van de markt. Economische achteruitgang veroorzaakt kasstroomtekorten en andere uitdagingen op de wereldmarkten. De organische pigmentmarkt wordt beïnvloed door deze aandoening.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1687

Regionale analyse

De markt voor organische pigmenten is ingedeeld in Azië-Pacific, Europa en Noord-Amerika. Azië-Pacific is de toonaangevende regio met hoge marktaandelen. De productie van organische pigmenten is enorm in deze regio. De commerciële verpakkingssector heeft een hoge essential voor organische pigmenten. India en China hebben een hoge meubelactiviteit die de vraag verhoogt.

 Azië-Pacific is 51% van de plasticproducenten in de wereld. Het genereert een positieve impact op de algehele markt voor organische pigmenten. Noord-Amerika is de op een na grootste regio met een enorme vraag. Europa is de volgende regionale speler met een grote kans op organische pigmenten.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1687

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor organische pigmenten is gesegmenteerd in producttype en toepassing.

Op basis van Type is de wereldwijde markt voor organische pigmenten gesegmenteerd in Azo Pigments, Phthalocyanine Pigments, HPP’s en anderen. Azo Pigments heeft het grootste segment van wereldwijde organische pigmenten tijdens de geschatte periode. Azo-pigmenten zullen naar verwachting het meest essentiële bedrijfssegment blijven voor fabrikanten van organische pigmenten. Het toenemende gebruik van azopigmenten in drukinkten en coatings zal naar verwachting aanzienlijke voordelen opleveren voor azopigmentproducenten.

Op basis van toepassing is de wereldwijde markt voor organische pigmenten gesegmenteerd in drukinkten, verven en coatings, kunststoffen en andere. Paints and Coatings is het snelst groeiende segment van de wereldwijde organische pigmentmarkt gedurende de geschatte periode. Organische pigmenten staan normaal gesproken bekend als eindproducten vanwege eigenschappen zoals goede weersechtheid, beperkte migratie, oplosmiddel en verlies van bloedechtheid.

Controleer indrukwekkende korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1687

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Dainichiseika Color &Chemicals Mfg. Co. Ltd, BASF, Synthesia, Trust Chem Co Ltd, Sudarshan Chemical Industries Limited, DIC Corporation, Toyocolor Co Ltd, Changzhou Longyu Pigment Chemical Co. Ltd, Ferro Corporation

Gerelateerd rapport

Super absorberende polymeermarkt

Houtcoatings Markt

PTFE (Polytetrafluorethyleen) Markt

Landbouw Films Markt

Transformator oliemarkt

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002764(VERENIGD KONINKRIJK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Organic Pigments,Organic Pigments Market,Organic Pigments Market Price