header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De metaverse markt: waar echte en virtuele werelden samenkomen om een nieuwe winkelervaring te creëren

Mar 20, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De wereldwijde Metaverse-markt zal naar verwachting in 2030 USD 107,49 miljard waard zijn, met een CAGR van 45,2% tijdens de prognoseperiode (2023-2030).

De Metaverse wordt een gesimuleerde digitale omgeving genoemd met augmented reality (AR), virtual reality (VR), mixed reality, Blockchain en andere technologieën. Deze technologieën worden gebruikt om plaatsen te ontwikkelen voor een rijke gebruikerservaring in de virtuele ruimte. De metaverse is een enorm meeslepende 3D virtuele wereldervaring verkregen door de inzet van een combinatie van technologieën zoals AR, VR en MR wordt aangeduid als de metaverse. Het metaverse-platform verbetert de internetervaring door een virtuele wereld te creëren waarin gebruikers onder andere kunnen deelnemen aan meeslepende games, zaken kunnen doen, socialiseren, virtueel onroerend goed kopen en verkopen en genieten van meeslepend entertainment.

Metaverse is een bekend technologieplatform dat een aantal sociale mediaplatforms, technologische leiders en online gamemakers heeft aangetrokken om zich aan te sluiten en een aanwezigheid op de markt te vestigen. De metaverse is een snel groeiende trend met een groot gebruikersbestand voor een reeks toepassingen zoals gaming, contentcreatie, sociale interactie, leren en training en online virtuele handel. Vanwege de toenemende acceptatie van AR-, VR- en MR-technologieën hebben de wereldwijde media-, entertainment- en gaming-industrie de snelle groei doorgemaakt. De wereldwijde metaverse markt zal naar verwachting een goede groei doormaken tijdens de voorspelling, omdat er een verhoogde focus is op het convergeren van de digitale en de fysieke wereld met behulp van internet. Dit is een belangrijke factor die de markt van slechts uren duwt. Er is een stijgende vraag naar metaverse om digitale activa te kopen met behulp van cryptocurrencies.

Vraag een gratis voorbeeld van dit strategisch rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10744 

Het wereldwijde Metaverse Market-rapport biedt een geïntegreerde evaluatie van de markt. Het rapport neigt naar een uitgebreide analyse van belangrijke segmenten, trends, drijfveren, beperkingen, concurrentielandschap en factoren die een welsprekende rol spelen in de markt.

Metaverse Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 107,49 miljard
Groei: CAGR van 45,2% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De wereldwijde Metaverse Markt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

De Noord-Amerikaanse Metaverse-markt werd gewaardeerd voor USD 3,61 miljard in 2022 en pronkte met een opmerkelijke CAGR-groei tijdens de onderzoeksperiode. Dit wordt toegeschreven aan de hogere investeringen door bedrijven om geavanceerde technologieën te ontwikkelen en de hogere koopkracht van consumenten in de regio.

De Asia-Pacific Metaverse-markt zal naar verwachting groeien met de snelste CAGR van 2023 tot 2030. Dit komt door bliksemdigitaliseringsinitiatieven van overheden in ontwikkelingslanden als China en India. Bovendien zal de economische groei in Aziatische landen naar verwachting ook het gebruik van metaverse in de regio stimuleren.

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/metaverse-market-10744 

Marktsegmentatie

De Metaverse Markt is gesegmenteerd in de volgende types;

Per component

  • Hardware
  • Software

 

Per platform

  • Desktop/laptops
  • Mobiel
  • Wearables

 

Door technologie

  • Blockchain
  • VR & AR
  • Gemengde realiteit
  • Anderen

 

Per toepassing

  • Gaming
  • Online winkelen
  • Content creatie
  • Sociale media
  • Anderen

 

Per eindgebruiker

  • Consument
  • Ondernemingen

 

**Top trendingRapporten**

5G-technologiemarkt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Live Streaming Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Online onderwijsmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030

6G-markt Onderzoek Global Forecast tot 2040

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers van de wereldwijde Metaverse Market zijn Meta Platforms Inc., Nvidia, Microsoft Corporation, Tencent Holdings Ltd., Bytedance, Epic GamesNetease Inc., Roblox Corporation, Lilith Games, Nextech AR Solutions Inc., Unity Software Inc. en Antier Solutions.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact US:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Metaverse Market,Metaverse Market Technology,Metaverse,Metaverse Market Share,Metaverse Market Growth