header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De toekomst van werving: het verkennen van de bloeiende markt voor arbeidsscreeningdiensten

Mar 20, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De markt voor arbeidsscreeningdiensten verwijst naar de industrie die verschillende achtergrondcontrolediensten biedt voor werkgevers tijdens het wervingsproces. Deze markt omvat bedrijven die pre-employment screening, strafbladcontroles, onderwijs- en werkgelegenheidsverificatie, drugstests, kredietcontroles en andere soortgelijke diensten aanbieden.

De wereldwijde markt voor diensten voor arbeidsscreening zal naar verwachting groeien van USD 2.972,0 miljoen in 2019 tot USD 7,26 miljard in 2030, bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,2% tijdens de prognoseperiode. Noord-Amerika is de grootste markt voor diensten voor het screenen van werkgelegenheid, gevolgd door Europa en de Regio Azië-Pacific.

Download PDF voor meer professionele en technische inzichten: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6024

Reikwijdte marktrapport :

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 7,26 miljard
Groei: CAGR van 8,2% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De markt voor diensten voor arbeidsscreening is wereldwijd aanwezig en is gesegmenteerd in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika is de grootste markt voor diensten voor het screenen van werkgelegenheid, voornamelijk vanwege de aanwezigheid van grote spelers in de regio en de toenemende vraag naar achtergrondcontrolediensten uit verschillende industrieën. De Verenigde Staten zijn de grootste markt binnen Noord-Amerika, gevolgd door Canada en Mexico. De markt voor diensten voor arbeidsscreening in Noord-Amerika zal naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van de toenemende acceptatie van nieuwe technologieën, zoals AI en machine learning, in het screeningproces.

Europa is de op een na grootste markt voor diensten voor het screenen van werkgelegenheid, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Spanje als de belangrijkste bijdragers aan de marktgroei. De toenemende vraag naar achtergrondcontrolediensten uit de gezondheidszorg, het bankwezen en de financiële sector zal naar verwachting de marktgroei in Europa stimuleren.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de markt voor diensten voor het screenen van werkgelegenheid als gevolg van de toenemende acceptatie van achtergrondcontrolediensten door bedrijven in opkomende economieën, zoals India en China. De groeiende nadruk op naleving van de regelgeving en de behoefte aan een veilige werkomgeving stimuleert de marktgroei in de regio.

De rest van de wereld omvat regio’s zoals Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. De markt voor diensten voor het screenen van werkgelegenheid in deze regio’s zal naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van de toenemende acceptatie van achtergrondcontrolediensten door bedrijven die in deze regio’s actief zijn. De groeiende behoefte aan naleving van de regelgeving en de behoefte aan een veilige werkomgeving stimuleert de marktgroei in deze regio’s.

Spreek met de analist: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/6024 

Marktsegmentatie

De markt voor arbeidsscreeningdiensten is gesegmenteerd op basis van het type screeningservice, de toepassing, de grootte van de organisatie en de regio.

Op basis van het type screeningservice is de markt gesegmenteerd in criminele achtergrondcontroles, onderwijs- en werkgelegenheidsverificatie, drugs- en gezondheidsscreening, kredietcontroles en andere.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in banken, financiële diensten en verzekeringen (BFSI), gezondheidszorg, IT en telecom, overheid, productie, detailhandel en anderen.

Op basis van de grootte van de organisatie is de markt gesegmenteerd in kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote ondernemingen.

Op basis van regio is de markt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Over het algemeen wordt verwacht dat het segment criminele achtergrondcontroles het grootste marktaandeel zal hebben vanwege de toenemende vraag naar screeningdiensten vóór het dienstverbanduit verschillende industrieën. Van de toepassingssegmenten zal BFSI naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de toenemende wettelijke nalevingsvereisten in de sector. Van de segmenten van de organisatiegrootte wordt verwacht dat grote ondernemingen het grootste marktaandeel zullen hebben vanwege hun hogere budgettoewijzing voor achtergrondcontrolediensten. Van de regionale segmenten wordt verwacht dat Noord-Amerika het grootste marktaandeel zal hebben vanwege de aanwezigheid van grote spelers en de toenemende vraag naar achtergrondcontrolediensten uit verschillende industrieën.

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/employment-screening-services-market-6024 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor arbeidsscreeningdiensten zijn Sterling Talent Solutions, HireRight LLC, First Advantage Corporation, Accurate Background en Employment Screening Services LLC. Deze bedrijven bieden een breed scala aan achtergrondcontrolediensten aan bedrijven van elke omvang in verschillende industrieën.

Andere trending rapporten:

Open Source Intelligence (OSINT) Markt

Event Stream Processing Markt

Markt voor tweefactorauthenticatie

Geautomatiseerde breach &attack simulation markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact US:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Employment Screening Services Market,Employment Screening Services Market Share,Employment Screening Services,Employment Screening Services Market Growth,Employment Screening Services Industry,Employment Screening Services Market Outlook,APAC Employment Screening Services Market,USA Employment Screening Services Market