header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Drones Markt Nieuwste Technologie Trend, Groeianalyse, Business Insights, Booming Industry door 2030

Mar 20, 2023 10:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De Drone-marktindustrie zal naar verwachting groeien van USD 29,6037 miljard in 2023 tot USD 66,012 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,30% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

De dronemarkt verwijst naar de wereldwijde markt voor onbemande luchtvaartuigen (UAV’s) die worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals militaire, commerciële en consumententoepassingen. Drones zijn vaak uitgerust met camera’s, sensoren en andere technologie om beelden vast te leggen, gegevens te verzamelen en verschillende taken uit te voeren.

De COVID-19-pandemie had een gemengde impact op de dronesmarkt. Terwijl de vraag naar drones toenam in bepaalde sectoren zoals gezondheidszorg, logistiek en e-commerce, daalde deze in andere, zoals de entertainment- en evenementenindustrie. De pandemie leidde ook tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen, die de productie en levering van drones beïnvloedden.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1124

  De belangrijkste drijfveren van de dronesmarkt zijn de toenemende vraag naar drones in militaire en defensietoepassingen, de toenemende acceptatie van drones in commerciële industrieën zoals landbouw, bouw en infrastructuur, technologische vooruitgang in drones, zoals de ontwikkeling van autonome drones en drones met geavanceerde sensoren en camera’s, groeiende vraag naar drone-gebaseerde diensten zoals drone-levering en bewaking. De belangrijkste factoren die de groei van de markt belemmeren, zijn onder meer strenge voorschriften voor het gebruik van drones in verschillende landen, zorgen over de veiligheid en privacy van individuen, hoge kosten van drones en de bijbehorende technologieën.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste factoren zijn Microdrones, DJI, Aibotix GmbH Limited, Drone America, Draganfly Innovations Inc., ING Robotic Aviation, Aeryon Labs Plc., AeroVironment Inc., Ascending Technologies Inc.

Marktsegmentatie

  De dronemarkt kan worden gesegmenteerd op basis van type, capaciteit, toepassing en industrie. Op basis van type is de markt gesegmenteerd op basis van Fixed-Wing en Multi-Rotor. Op basis van capaciteit is de markt gesegmenteerd op basis van Tot 100 kg en Meer dan 100 kg. Op basis van toepassingen is de markt gecategoriseerd als Landbouw (Field Mapping, Field Mapping, Crop Spraying, Agricultural Photography, Precise Agriculture); Management, Landbouwverzekering; Inspectie-industrie (bouw, oliegas, mijnbouw, logistiek, luchtvaart, telecom)). Op basis van componenten is de markt gesegmenteerd als Airframe, Payload, Guidance Navigation Control en Propulsion System.

Regionale analyse

Noord-Amerika is goed voor het grootste marktaandeel. In Noord-Amerika levert de VS de grootste bijdrage aan de dronemarkt. In Europa leveren het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk de belangrijkste bijdrage aan de dronemarkt vanwege de toenemende acceptatie van drones in landbouw-, bouw- en bewakingstoepassingen. China, Japan en Zuid-Korea leveren de belangrijkste bijdragen aan de dronemarkt in Azië-Pacific. De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) leveren een belangrijke bijdrage aan de dronemarkt in het Midden-Oosten en Afrika. toenemende acceptatie van drones in de landbouw, mijnbouw en olie- en gassectoren. Brazilië, Mexico en Argentinië leveren de belangrijkste bijdragen aan de dronemarkt in Latijns-Amerika.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/drones-market-1124

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Drones Market,Drones Market Size,Drones Market Share,Drones Market Growth,Drones Market Trend,Drones Market Analysis,Drones Market Insights,Drones Market Outlook,Drones Market Overview,Drones Market Technology