header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het toenemende gezondheidsbewustzijn onder consumenten zal naar verwachting de Egyptische kruiden- en specerijenmarkt vergroten met een gezonde CAGR van 3,27% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

Mar 20, 2023 10:00 AM ET

Kruiden &Specerijen Marktinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de Egyptische kruiden- en specerijenmarkt naar verwachting een CAGR van 3,27% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 94,8 miljoen in 2030.

Naarmate meer en meer consumenten gezondheidsbewust worden, neemt de vraag naar biologische specerijen en kruiden toe. Vooral millennials zijn geïnteresseerd in het proberen van verschillende soorten keukens en smaken van over de hele wereld. In de huidige markt spelen kruiden en specerijen een belangrijke rol in de voedingsgewoonten van de consument, omdat ze kunnen worden gebruikt om smaak en smaak te verbeteren. Bovendien geloven veel mensen dat kruiden en specerijen positieve voordelen hebben voor het menselijk lichaam.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6327

De uitbraak van COVID-19 heeft de kruiden- en specerijenindustrie op verschillende manieren beïnvloed. De volledige risicobeoordeling en aanbevelingen van de industrie werden gedaan voor kruiden en specerijen in een speciale periode. De overheid/bedrijven hebben verschillende stappen ondernomen om de impact van COVID-19 te overwinnen. Deze initiatieven hebben geresulteerd in de stabilisatie van de verkoop en kansen in de internationale markt voor kruiden en specerijen voor zowel bedrijven als consumenten.


Egypt Herbs & Spices Market

Marktsegmentatie

De Egyptische kruiden – specerijenmarkt is gesegmenteerd in producttype en verpakkingsmateriaal.

Op basis van type is de markt gesegmenteerd in Kruiden en Specerijen. Egypte is de thuisbasis van een breed scala aan kruiden, waaronder komijn, kurkuma, koriander en gember, die worden gebruikt om smaak en diepte aan gerechten toe te voegen. Met de bevolking van het land die naar verwachting zal blijven groeien, en meer mensen geïnteresseerd in het verkennen van de Egyptische keuken, zal de vraag naar specerijen waarschijnlijk toenemen. Dit segment van de markt zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken.

Op basis van verpakkingsmateriaal is de markt gesegmenteerd in plastic, papier en andere. Het segment plastic verpakkingen zal naar verwachting groeien als gevolg van de toenemende voorkeur voor plastic verpakkingen bij consumenten, vanwege de lagere kosten en duurzaamheid. Daarnaast stimuleert de groeiende vraag naar kruiden &specerijen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie ook de groei van het segment plastic verpakkingen.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/egypt-herbs-spices-market-6327

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Organic Spices Inc. (VS), AL Sharq specerijen (Elfayoum), International Aromatics S.A.E (Alexandrië), Green Valley Herbs (Fayoum), Aljawhara Herbs and Spices (Fayoum), United for Herbs and Spices (Fayoum), Berlik Spices (Fayoum), Frontier Natural Products Co-op (Noorwegen), Rapid Organic Pvt Ltd (India), Earthen Delight (India).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over voedsel, dranken en voeding, door Market Research Future:

Suiker Alcohol Markt Onderzoeksrapport: informatie per type (sorbitol, mannitol, xylitol, maltitol, lactitol en anderen), bron (maïs, tarwe, rijst, aardappel en anderen), toepassing (tafelzoetstoffen, zoetwaren), per regio – voorspelling tot 2027

Glutenvrije alcoholische dranken markt Wereldwijde onderzoeksinformatie per type (glutenvrij bier Glutenvrije harde cider, glutenvrije wijn, glutenvrije wijnkoelers, glutenvrije sterke dranken, glutenvrije gin, glutenvrije rum, glutenvrije sake, glutenvrije tequila, glutenvrije wodka, glutenvrije whisky en anderen), bron (boekweit, sorghum, rijst, maïs, fruit, aardappelen, suikerriet, agave cactus en anderen) en regio- voorspelling tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten vanAmerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Egypt Herbs and Spices Market,Global Egypt Herbs and Spices Market,Egypt Herbs and Spices Industry,Egypt Herbs and Spices Market Size,Egypt Herbs and Spices Market Share,Egypt Herbs and Spices Market Research,Egypt Herbs and Spices Market Trends