header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hvac-marktsysteemanalyse voor auto’s, branchegrootte, concurrerende verkoop, vraag, huidige technologie, regio’s, groei van topspelers en voorspelling 2030

Mar 20, 2023 4:00 PM ET

Automotive HVAC Marktonderzoeksrapport:

De wereldwijde HVAC-markt voor auto’s floreert, volgens Market Research Future (MRFR), en zal naar verwachting snel groeien gedurende de beoordelingsperiode, met een aanzienlijke marktwaardering en een bescheiden CAGR van 7% gedurende de projectieperiode.

Stuurprogramma’s en beveiligingssystemen

De groei van de wereldwijde HVAC-markt voor auto’s is te danken aan verschillende factoren. In auto’s is er vooral een groeiende vraag naar thermische systemen en automatische klimaatbeheersingsfuncties. Bovendien rijden mensen in de stedelijke sector lange afstanden in hun persoonlijke voertuigen, waardoor de behoefte aan HVAC groter is. Bovendien stijgen de wereldwijde temperaturen als gevolg van de opwarming van de aarde en klimaatverandering, wat leidt tot een verhoogde vraag naar omgevingstemperaturen in de auto.  Kennis van het gebruik van milieuvriendelijke koelmiddelen en koelvloeistoffen voor auto’s in het HVAC-systeem resulteert echter in de behoefte aan geavanceerde en technologisch ontwikkelde HVAC-systemen, waardoor hun verkoop toeneemt.

In de Covid-19-periode kende de automobielsector een ernstige daling van de productie en verkoop van voertuigen als gevolg van een ongebruikelijke lockdown die de groei van de economie over de hele wereld vertraagde. De shutdown-stappen hadden verder invloed op de toeleveringsketens voor de HVAC-industrie in de auto-industrie van de benodigde componenten en grondstoffen. De HVAC-sector voor de auto-industrie is aanzienlijk beïnvloed door een aanzienlijke vertraging van de handel tussen landen, samen met de tijdelijke sluiting van productiefaciliteiten als gevolg van de groeiende pandemische situatie.

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Marktgrootte 2022

USD 48,37 miljard

Marktgrootte 2023

USD 52,10 miljard

Marktgrootte 2030

USD 78,20 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

7.0% (2023-2030)

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2113

Automotive HVAC-markt concurrerend scenario

  • Sensata Technologies (VS)
  • De Keihin Corporation (Japan)
  • Calsonic Kansei Corporation (Japan)
  • Sanden Corporation (Japan)
  • Valeo (Frankrijk)
  • Denso Corporation (Japan)
  • Hanon Systems (Zuid-Korea)
  • MAHLE GmbH (Duitsland)
  • Johnson Electric Holdings Limited (Hongkong)
  • Japan Climate Systems Corporation (Japan)

Spelers uit de industrie en bijdragers zijn toegewijd aan het nemen van verschillende operationele veiligheidsmaatregelen, waaronder regelmatige gezondheidsupdates, temperatuurscreening en het opnieuw configureren van assemblagelijnen om de sociale afstand van werknemers te verbeteren. Bovendien nemen weinig fabrikanten ook strikte stappen, waaronder vrijwillige bloedtesten om de blootstelling aan het virus te verifiëren om de pandemische effecten te verminderen. Het toenemende bewustzijn van de Covid-19 en de strenge maatregelen die door overheidsinstanties over de hele wereld worden genomen, zullen de groei van het HVAC-product voor de auto-industrie aanzienlijk ondersteunen. De toenemende impact van COVID-19 heeft enorme druk gelegd in combinatie met toegenomen concurrentie tussen spelers in de industrie over de hele wereld. Dit zal spelers in de industrie verder dwingen om deel te nemen aan strategische fusies en overnames om het hoofd te bieden aan de toenemende druk en verslechterende marktinkomsten in de industrie met overleving.

Hvac-marktsegmentanalyse voor auto’s

Vooruitzichten hvac-technologie voor de auto-industrie

  • Handmatig
  • Automatisch

Vooruitzichten voor HVAC-componenten voor de auto-industrie

  • Verdamper
  • Compressor
  • Condensator
  • Ontvanger/Droger

Vooruitzichten voor HVAC-voertuigtypen voor auto’s

  • Personenauto
  • Lzacht
  • Hcv

Hvac-markt voor auto’s Regionaal landschap

Het geografische overzicht van de wereldmarkt is gericht op vier belangrijke regio’s, waaronder Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld (Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika). De Aziatisch-Pacifische markt is klaar om de groei van deze markt te duelleren. India en China zullen naar verwachting stabiele, opkomende economieën hebben die de auto-industrie in de regio zullen aandrijven. Japan stimuleert auto-innovatie in de Aziatisch-Pacifische markt.

Vraag naarAanpassing:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2113

Aanzienlijke autoverkopen worden verwacht in deze regio als gevolg van de grote bevolking, de toenemende vraag naar personenauto’s, het stijgende inkomen van de middenklasse per hoofd van de bevolking en de hogere levensstandaard. Naast een aanzienlijke luchtvochtigheid is de temperatuur relatief hoog in dit gebied, wat de installatie van HVAC-systemen vereist voor een aangename rijervaring. De Europese regio heeft een vrij groeiende vraag naar de HVAC-systemen als gevolg van extreme lage temperatuuromstandigheden die bijna het hele jaar door aanhouden.

Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Reikwijdte van het verslag

2.1 Marktdefinitie

2.2 Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1 Definitie

2.2.2 Onderzoeksdoelstelling

2.2.3 Aannames

2.2.4 Beperkingen

2.3 Onderzoeksproces

2.3.1 Primair onderzoek

2.3.2 Secundair onderzoek

2.4 Schatting van de marktomvang

2.5 Prognosemodel

3 Marktlandschap

3.1 Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1 Dreiging van nieuwkomers

3.1.2 Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3 Dreiging van substituten

3.1.4 Rivaliteit tussen segmenten

3.1.5 Onderhandelingsmacht van kopers

3.2 Waardeketen/supply chain analyse

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding

4.2 Marktfactoren

4.3 Marktbeperkingen

4.4 Marktkansen

4.5 Markttrends

5 Wereldwijde HVAC-markt voor auto’s, per technologie

5.1 Inleiding

5.2 Handleiding

5.2.1 Marktramingen “%Prognose, 2022-2030

5.2.2 Marktschattingen &Prognose per regio, 2022-2030

5.3 Automatisch

…Voortgezet.

Trending onderzoeksrapporten verkennen @

Automotive Druksensor Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-pressure-sensor-market-4906

Automotive Propeller Shaft Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-propeller-shaft-market-5370

Automotive Radar Toepassingen Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-radar-applications-market-2563

Automotive Radar Sensoren Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-radar-sensors-market-5860

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Automotive HVAC Market Technology,Automotive HVAC Market Trends,Automotive HVAC Market Size,Automotive HVAC Market Growth,Automotive HVAC Market Forecast