header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Luchtvaart Software Markt Technologie Innovatie, Trendanalyse, Industrie groei, Business Insights, Waarden

Mar 20, 2023 9:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De marktomvang van luchtvaartsoftware zal naar verwachting in 2030 USD 6,51 miljard bereiken, met een CAGR van 9,15% in 2020-2030.

De Aviation Software Market verwijst naar de industrie die softwareoplossingen ontwikkelt en levert die specifiek zijn ontworpen voor de luchtvaartindustrie. Deze markt omvat softwaretoepassingen en -platforms die worden gebruikt door luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en andere luchtvaartserviceproviders om de operationele efficiëntie te verbeteren, de veiligheid en beveiliging te verbeteren, de logistiek te optimaliseren en de passagierservaring te verbeteren. De markt wordt gedreven door de toenemende acceptatie van geavanceerde technologieën in de luchtvaartindustrie, de behoefte aan meer efficiëntie en veiligheid en de groeiende vraag naar vliegreizen wereldwijd.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9618

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de luchtvaartsoftwaremarkt. De wijdverspreide reisbeperkingen en de verminderde vraag naar passagiers als gevolg van de pandemie leidden tot een daling van de inkomsten voor luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en andere luchtvaartdienstverleners, wat op zijn beurt resulteerde in een verminderde vraag naar luchtvaartsoftwareoplossingen.

Veel luchtvaartmaatschappijen en luchthavens moesten hun activiteiten tijdelijk opschorten of hun capaciteit verminderen, wat leidde tot een afname van het gebruik van software voor vluchtoperatiebeheer en andere gerelateerde toepassingen. Er was ook een verminderde behoefte aan softwareoplossingen voor passagiersdiensten, omdat het aantal reizigers aanzienlijk afnam.

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio in de luchtvaartsoftwaremarkt. De regio heeft een gevestigde luchtvaartindustrie met grote luchthavens en luchtvaartmaatschappijen die actief zijn in de Verenigde Staten en Canada. De toenemende vraag naar vliegreizen, technologische vooruitgang en de groeiende behoefte aan automatisering in de luchtvaartindustrie stimuleren de groei van de luchtvaartsoftwaremarkt in Noord-Amerika.

De Verenigde Staten zijn de grootste markt voor luchtvaartsoftware in de regio, gevolgd door Canada. Het land is de thuisbasis van enkele van ‘s werelds grootste luchtvaartmaatschappijen en luchthavens, die steeds meer geavanceerde softwareoplossingen gebruiken om hun activiteiten te verbeteren, de efficiëntie te verbeteren en de kosten te verlagen. Bovendien heeft de Amerikaanse Federal Aviation Administration (FAA) de acceptatie van geavanceerde technologische oplossingen in de luchtvaartindustrie bevorderd, wat ook de groei van de luchtvaartsoftwaremarkt in het land stimuleert.

Marktsegmentatie

De markt voor luchtvaartsoftware is gesegmenteerd in toepassing en softwaretype.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in luchthavens en luchtvaartmaatschappijen.

Op basis van het softwaretype is de markt gesegmenteerd in managementsoftware, analysesoftware, ontwerpsoftware, simulatiesoftware en MRO-software.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • GE Luchtvaart
  • Rolls-Royce
  • Pratt en Whitney
  • Lufthansa Techniek
  • Safran Vliegtuigmotoren
  • SIA Engineering Bedrijf
  • Air France Industries KLM Engineering en Onderhoud
  • MTU Aero Motoren
  • ST Lucht- en Ruimtevaart
  • Delta Tech-Ops

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aviation-software-market-9618

Gerelateerde rapporten

Satelliet productie en lancering markt Onderzoeksrapport Informatie per toepassing (militair, commercieel en overheid), per eindgebruiker (weersvoorspelling, internetdiensten en navigatie) en per regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Gepantserde voertuigen upgrade en retrofit markt Onderzoeksrapport: Informatie per voertuigtype (hoofdgevechtstank, lichtbeschermde voertuigen, amfibische gepantserde voertuigen, mijnbestendige hinderlaag beschermd, infanteriegevechtsvoertuigen, gepantserde personeelsdragers en anderen), ontwerp (gepantserde voertuigen op wielen en gepantserde voertuigen met rupsbanden) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Markt voor maritieme navigatiesystemen Onderzoeksrapport: Informatie per type (kaartplotter, elektronische navigatiekaart en andere), toepassing (schip, op afstand bediend onderwatervoertuig, autonoom onderwatervoertuig en boot),Eindgebruik (defensie en handel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Latijns-Amerika) – Prognose tot 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Aviation Software Market Technology,Aviation Software Market Outlook,Aviation Software Market Analysis,Aviation Software Market Growth