header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Luchtvaartbrandstofmarkt 2030 Groei, ontwikkelingsfactoren, vooruitzichten, trends per voorspelling 2030

Mar 20, 2023 9:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De markt voor vliegtuigbrandstof zal naar verwachting USD 4,30 miljard groeien met een CAGR van 6% tegen 2020-2030

De markt voor vliegtuigbrandstof verwijst naar de wereldwijde industrie die brandstof levert om commerciële en militaire vliegtuigen van stroom te voorzien. Vliegtuigbrandstof, ook bekend als vliegtuigbrandstof of vliegtuigturbinebrandstof (ATF), is een gespecialiseerd type op aardolie gebaseerde brandstof dat specifiek is ontworpen om vliegtuigmotoren aan te drijven.

De markt voor vliegtuigbrandstof omvat de productie, distributie en verkoop van deze brandstof aan luchtvaartmaatschappijen, militaire organisaties en andere exploitanten van vliegtuigen. De markt wordt beïnvloed door factoren zoals de wereldwijde vraag naar vliegreizen, schommelingen in de prijzen van ruwe olie en wettelijke vereisten met betrekking tot de productie en het transport van brandstof.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8418

 

 

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact. De wereldwijde luchtvaartindustrie zag een sterke daling van de vraag naar vliegreizen als gevolg van reisbeperkingen, quarantainemaatregelen en een verminderd consumentenvertrouwen. Deze daling van het vliegverkeer leidde tot een aanzienlijke vermindering van de vraag naar vliegtuigbrandstof.

De daling van de vraag naar vliegtuigbrandstof leidde tot een daling van de olieprijs en een daling van de productie van olie en gas. Als gevolg hiervan kwamen veel oliemaatschappijen en brandstofleveranciers in financiële problemen en hadden ze moeite om winstgevend te blijven. Dit leidde op zijn beurt tot een daling van de investeringen in nieuwe projecten, exploratie en raffinage van vliegtuigbrandstof.

Regionale analyse

De grootste regio voor de markt voor vliegtuigbrandstof is Noord-Amerika, waaronder de Verenigde Staten en Canada. Deze regio is goed voor een aanzienlijk deel van de wereldwijde vraag naar vliegtuigbrandstof vanwege de grote commerciële en militaire luchtvaartindustrie.

In Noord-Amerika wordt de vraag naar vliegtuigbrandstof gedreven door een aantal factoren, waaronder het grote aantal commerciële luchthavens en vliegvelden, het uitgebreide netwerk van luchtroutes die steden en landen verbinden en de hoge niveaus van zaken- en vakantiereizen. Bovendien heeft de regio een gevestigde infrastructuur voor de productie, het transport en de distributie van vliegtuigbrandstof.

Marktsegmentatie

De markt voor vliegtuigbrandstof is gesegmenteerd in brandstoftype en toepassing.

Op basis van het brandstoftype is de markt gesegmenteerd in vliegtuigbrandstof, avgas, biobrandstoffen, CNG en LNG.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in commercieel en militair.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Air BP Limited (Verenigd Koninkrijk)
  • World Energy (VS)
  • Chevron Corporation (Verenigde Staten)
  • Exxon Mobil Corporation (Verenigde Staten)
  • Gazprom Neft PJSC (Rusland)
  • Honeywell International Inc (VS)
  • Indian Oil Corporation Ltd (India)
  • Shell International BV (Nederland)
  • Totaal (Frankrijk)
  • SkyNRG (Nederland).

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aviation-fuel-market-8418

Gerelateerd rapport

Markt voor beveiligingsscreening van luchtvracht Onderzoeksrapport: per vrachttype (zware vracht, gevaarlijke goederen, levende dieren, menselijke resten en anderen), systeem (röntgen, explosief detectiesysteem [EDS] en explosieve sporendetectie [ETD]) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Nano- en microsatellietmarkt Onderzoeksrapport Informatie per component (hardware, softwaregegevensverwerking, service en lanceringsservice), massa (1 kg-10 kg en 11 kg-100 kg), toepassing (aardobservatie en teledetectie, wetenschappelijk onderzoek, communicatie, academische training, mapping en navigatie, biologisch experiment, technologiedemonstratie en -verificatie en verkenning), eindgebruiker (defensie, commercieel, civiel, overheid, maritiem transport en energie-infrastructuur) en regio

UAV vliegtraining en simulatie Markt Onderzoeksrapport Informatie per toepassing (civiel &commercieel, defensie &militair en binnenlandse veiligheid), per UAV-type (HALE UAV en MALE UAV) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private)Beperkt)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Aviation Fuel Market,Aviation Fuel Market Size,Aviation Fuel Market Share,Aviation Fuel Market Trend,Aviation Fuel Market Growth,Aviation Fuel Market Analysis,Aviation Fuel Market Insights,Aviation Fuel Market Outlook,Aviation Fuel Industry