header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang alcoholsensor groeit tegen 2030 met USD 6,64 miljard | De groeiende vraag naar innovatieve producten

Mar 20, 2023 5:57 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde alcoholsensormarkt naar verwachting een CAGR van ~ 14,20% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 6,64 miljard in 2030.

Alcoholsensoren zijn elektronische apparaten die worden afgeworpen om de concentratie alcohol te controleren vanwege hun hoge gevoeligheid en snelle reactie op alcohol. Deze alcoholsensoren bieden een analoge resistieve output bij de detectie van alcohol. Deze sensoren kunnen worden afgeworpen om temperaturen te analyseren variërend van -10 ° C tot 50 ° C. Het toenemende aantal strategische marktsamenwerkingen heeft geleid tot een toename van fondsen die moeten worden toegewezen voor de groei en ontwikkeling van geavanceerde en geautomatiseerde technologie / machines. Verder zou een groei van het investeringsniveau voor onderzoeks- en ontwikkelingsvaardigheden de weg vrijmaken voor nieuwigheden in de productietechnologie. De COVID-19 heeft bewezen een vloek voor de markt te zijn. De epidemie heeft geleid tot het opschorten van bedrijfsactiviteiten vanwege de coronaviruspandemie en heeft geleid tot verstoringen in wereldwijde toeleveringsketens, grenslimieten en reislimieten door overheidsinstanties. De groei van de markt kende een vertraging als gevolg van de strenge maatregelen die werden genomen om commerciële activiteiten te beteugelen.  Er wordt echter verwacht dat de markt getuige zal zijn van een hausse na wereldwijde versoepeling en strikte overheidsregels en -voorschriften over autorijden.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6451

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • BACKtrack Inc. (VS),
  • Lifeloc Technologies (VS),
  • Abbot Laboratories (VS),
  • Alcohol Countermeasure System (internationaal) Inc. (Canada),
  • Asahi Kasei Corporation (Japan),
  • Dragerwerk AG & Co. KGaA (Duitsland),
  • Giner Labs (VS),
  • Honeywell International Inc. (VS),
  • AlcoPro Inc. (VS),
  • Intoximeters Inc. (VS)
Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 6,64 miljard

  Groei:

  CAGR van 14,20% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2021-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/alcohol-sensor-market-6451

Regionale analyse

Noord-Amerika zal de markt voor alcoholsensoren domineren vanwege het uitgebreide gebruik van blaastesters of alcoholsensoren door wetshandhavingsinstanties en lopende campagnes en de actieve bijdrage van zorginstellingen en wetshandhaving aan de beperking van het rijden onder invloed van alcohol.

Azië-Pacific zal naar verwachting het hoogste groeipercentage zien tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030 als gevolg van toegenomen alcoholgebruik en de behoefte aan alcoholmeetapparatuur om andere bestuurders en voetgangers te beschermen.  

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor alcoholsensoren is gesegmenteerd in toepassing, eindgebruikers en technologie

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6451

Op basis van de applicatie is de wereldwijde alcoholsensormarkt gesegmenteerd in voertuigbesturing en gezondheidszorgtoepassing

Op basis van de eindgebruikers is de wereldwijde markt voor alcoholsensoren gesegmenteerd in wetshandhavingsinstanties, commerciële en individuele

Op basis van de technologie is de wereldwijde alcoholsensormarkt gesegmenteerd in halfgeleideroxidesensortechnologie, brandstofceltechnologie en andere

Gerelateerde rapporten:

Semiconductor Assembly and Testing Service Market, Per service, per toepassing – Prognose tot 2027

Markt voor machineconditiebewaking: informatieop eindgebruik, bewakingstype, type bewakingsproces, onderdeel

Entertainment Robots Markt Onderzoeksrapport: Per product, per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor functionele veiligheid Onderzoeksrapport: per apparaat, per systeem

Factory Automation Market Report: Per type, per technologie en per eindgebruiker  – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Alcohol sensor Market,Alcohol sensor Market Size,Alcohol sensor Market Share,Alcohol sensor Market Trends,Alcohol sensor Market Growth,Alcohol sensor Industry,Alcohol sensor Market Research,Alcohol sensor Market Reports