header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang van petfoodverpakkingen, getuige van een veelbelovende groei van 5,76% tegen 2030

Mar 20, 2023 8:00 PM ET

De marktomvang  van Pet Food Packaging werd in 2022 gewaardeerd op USD 10,87 miljard. De petfoodverpakkingsindustrie zal naar verwachting groeien van USD 12,40 miljard in 2023 tot USD 17,01 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,76% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030). In de afgelopen jaren heeft de markt voor verpakkingen van dierenvoeding een snelle expansie doorgemaakt. Verwacht wordt dat de markt gedurende de onderzoeksperiode in hetzelfde tempo zal blijven groeien. Volgens een recente studie maken eigenaren van gezelschapsdieren zich meer zorgen over de verpakking en ingrediënten van het product. Om hun huisdieren een gezond dieet te geven, geven de eigenaren meer geld uit aan dierenvoeding. Bovendien ondervindt de markt voor dierenvoeding 2020 intense concurrentie, wat een impact heeft op de verpakkingsmarkt in dezelfde branche.

De markt voor verpakkingen van dierenvoeding wordt direct beïnvloed door de voortdurende toename van het bezit van huisdieren op wereldwijde schaal. De toonaangevende spelers zijn goed vertegenwoordigd op zowel binnenlandse als buitenlandse markten. De spelers nemen het tegen elkaar op op het gebied van productdifferentiatie, prijsstelling, distributie, portfolio, kwaliteit, reputatie en promotie. Om hun rivalen in de markt te domineren, hebben de spelers belangrijke trends omarmd, zoals innovatie, merkversterking, fusie en overname.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1248

Regionale analyse :

Europese, Noord-Amerikaanse, Aziatisch-Pacifische en Rest of World Regional Studies (Row). Volgens de gegevens domineert Noord-Amerika de wereldmarkt voor verpakkingen van dierenvoeding. De aanwezigheid van fabrikanten van huisdiervoedingsverpakkingen en de grote vraag naar huisdierbezit zijn twee van de belangrijkste factoren die de markt in het gebied voortstuwen. Naarmate het besteedbaar inkomen is toegenomen, is de levensstijl van mensen verbeterd en is hun bewustzijn van dieren en adoptie van huisdieren gegroeid. Bovendien zal de behoefte aan lichtgewicht verpakkingen en gemaksfuncties voor dierenvoeding waarschijnlijk de vraag naar bekers en kuipen ten goede komen. De Europese markt staat op de tweede plaats, gevolgd door het APAC-gebied, dat naar verwachting snel zal groeien en het vorige record in 2027 zal overtreffen.

Marktsegmentatie :

De product-, voedsel-, verpakkingstype-, dier- en geografische segmenten kunnen allemaal worden gebruikt om de wereldwijde markt voor verpakkingen voor dierenvoeding te segmenteren.

De markt voor verpakkingen van dierenvoeding kan worden onderverdeeld in verschillende categorieën, afhankelijk van het product, waaronder metalen blikjes, zakken, dozen, dozen, zakjes en andere. Natvoer, huisdiertraktaties, droogvoer, gekoeld en bevroren voedsel en anderen vormen de vele voedselcategorieën die deel uitmaken van de wereldwijde markt voor verpakkingen voor dierenvoeding.

De wereldwijde markt voor verpakkingen voor dierenvoeding kan worden onderverdeeld in drie categorieën op basis van het materiaal dat wordt gebruikt voor verpakkingen: plastic, papier en karton en andere. Visvoer, kattenvoer, hondenvoer en andere soorten dierenvoeding zijn te vinden op de wereldmarkt voor verpakkingen van dierenvoeding.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1248

Belangrijkste spelers :

Amerika packaging corporation, Crown holdings, Pro Ampac, Constantia Flexibles, Coveris Holdings, Amcor, Mondi Group, Sonoco products company, Berry Inc, Ardagh Group

Gerelateerd rapport

Markt voor thermisch papier

Markt voor anti-namaakverpakkingen

Markt voor beveiligingslabels

Markt voor serviceverpakkingen

Aerosol Can Markt

Markt voor vacuümverpakkingen

Antimicrobiële verpakkingsmarkt

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Pet Food Packaging,Pet Food Packaging Market,Pet Food Packaging Market Share