header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomzet gedroogd fruit, opkomende trends en bedrijfsstrategie tot 2028

Mar 20, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

Met een verscheidenheid aan voedingsstoffen en mineralen aanwezig, gedroogd fruit bieden een schat aan voedingsvoordelen. Klanten hebben het opgenomen als een dagelijks voedsel in hun dieetplannen. Deze verandering in voorkeur voedt de explosieve expansie van de markt voor gedroogd fruit. Het osmotische dehydratieproces wordt gebruikt om de houdbaarheid van fruit te verlengen. De methode behoudt de kleur, smaak en vitamines van de vruchten en verhoogt tegelijkertijd hun populariteit. Het watergehalte van fruit is verlaagd. De consumptie van gedroogd fruit stijgt als gevolg van deze factoren.

Het dieet van elke leeftijdsgroep heeft gedroogd fruit opgenomen, waardoor de vraag ernaar wereldwijd is toegenomen. De vraag naar gedroogd fruit wordt gedreven door het gebruik van deze items in verschillende keukens, zelfs in restaurants en cafés. Het verhoogde gezondheidsbewustzijn bij klanten stelt hen in staat om voedingsrijk, eiwit- en vitaminerijk voedsel te eten. De markt wordt gestimuleerd door het groeiende gebruik van gedroogd fruit in gewone voedingsmiddelen zoals gebakken goederen, chocolaatjes en lekkernijen. Bovendien hebben gedroogde vruchten een aantal gezondheidsvoordelen en kunnen ze helpen bij het handhaven van het gewicht. De markt wordt geholpen door sociaaleconomische variabelen, waaronder de bevolkingsgroei, het inkomen per hoofd van de bevolking en de verandering in de levensstandaard.

Dried Fruits Market

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn geografisch verdeeld in de wereldwijde markt voor gedroogd fruit. Volgens mrfr-analyse was het Midden-Oosten in 2021 ‘s werelds grootste consument van gedroogd fruit, goed voor het grootste deel van de rest van het marktaandeel van de wereld. Bovendien wordt verwacht dat het gedurende de beoordelingsperiode de meest winstgevende regionale markt voor producenten van gedroogd fruit zal zijn. Ook in 2021 droeg de Europese markt een belangrijke bijdrage aan. De markt voor gedroogd fruit in het gebied groeit aanzienlijk, grotendeels dankzij de rest van Europa.

Een verandering in de consumptiegewoonten van de consument, waaronder een toename van het verlangen naar gezondere snackopties en een daling van het gebruik van kunstmatige zoetstoffen, is de belangrijkste factor die bijdraagt aan de expansie van de markt. Bovendien groeit de markt voor gedroogd fruit als gevolg van de toename van de consumptie van instantdranken in Europa, met name koffie en thee. Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat de Asia Pacific een CAGR van 4,63% zal zien.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4492

Marktsegmentatie:

De markt voor gedroogd fruit is onderverdeeld in segmenten op basis van soort, categorie, toepassing en regio.

De markt is per type gesegmenteerd in abrikozen, vijgen, dadels, rozijnen, bessen en andere groenten en fruit. In 2021 had de rozijnenmarktsector het grootste marktaandeel. Naast dat ze rauw worden geconsumeerd, kunnen rozijnen ook worden gebruikt bij het koken, bakken en brouwen. Gedroogde rozijnen ondersteunen een gezonde spijsvertering, verhogen het ijzergehalte en behouden sterke botten. De verwachting is echter dat tijdens de prognoseperiode het bessensegment het snelst zal groeien.

De markt is verdeeld in conventionele en biologische segmenten op basis van de categorie. In 2021 vertegenwoordigde de traditionele sector een groter marktaandeel. De verwachting is echter dat in de loop van de prognoseperiode het organische segment het snelst zal groeien.

De markt is onderverdeeld in categorieën voor bakkerij en zoetwaren, zuivel en bevroren desserts, ontbijtgranen, dranken, zoete en hartige snacks en andere producten op basis van toepassing. In 2021 had de brood- en zoetwarensector het grootste marktaandeel. De wereldwijde markt voor gedroogd fruit wordt sterk beïnvloed door zoete en hartige snacks. De verwachting is echter dat de ochtendgranenmarkt in de loop van de onderzoeksperiode sneller zal toenemen.

Klik hier om de volledige samenvatting van het rapport te lezen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/dried-fruit-market-4492

Belangrijkste spelers: 

National Raisin Company (VS), Kiantama Oy (Finland), Red River Foods Incorporated (VS), Traina Foods (VS), Sunbeam Foods Pty Ltd (Australië), Dole Food Company Inc (VS), Sun-Maid Growers of California (VS), Lion Raisins Inc (VS), Paradise Fruits (Duitsland) en Bergin Fruit and Nut Company Inc. (VS) zijn de belangrijkste spelers in de wereldwijde gedroogde vruchtenMarkt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over food, beverages &nutrition industry, door Market Research Future:

Marktonderzoeksrapport voor fruitverwerking : per type (vers, vers gesneden, ingeblikt, bevroren, andere), per verwerkingsapparatuur (voorbewerking, verwerking, wassen & ontwatering, vullen, kruiden, verpakken), werking (automatisch, semi-automatisch) en regio – Prognose tot 2030

Fruit Concentraten Markt Onderzoeksrapport: Informatie per vorm (poeder, vloeibaar) fruittype (bessen, citrus, steen, tropisch, pome, anderen) Toepassing (dranken, bakkerij &zoetwaren, zuivel en bevroren desserts, anderen) Regio – Voorspelling tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Dried Fruits Market,Dried Fruits Market Size,Dried Fruits Market Share,Dried Fruits Market Demand,Dried Fruits Market Growth,Dried Fruits Market Trends,Dried Fruits Market Analysis,Dried Fruits Market Overview,Dried Fruits Market Statistics,Global Dried Fruits Market,Dried Fruits