header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markttechnologieën voor het recyclen van zonnepanelen, analyse van topspelers, grootte van de industrie, wereldwijde trends, omzet, regio’s, groeifactoren en voorspelling 2023 – 2030

Mar 20, 2023 7:00 PM ET

Zonnepaneel recycling marktanalyse 

De markt voor recycling van zonnepanelen zal naar verwachting in 2030 USD 0,698 miljard waard zijn, met een CAGR van 32% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

De markt voor het recyclen van zonnepanelen verwijst naar het proces van het verzamelen, ontmantelen en terugwinnen van waardevolle materialen uit afgedankte of beschadigde zonnepanelen. Naarmate zonne-energie steeds populairder wordt en er meer zonnepanelen worden geïnstalleerd, wordt de vraag wat te doen met deze panelen zodra ze het einde van hun levensduur bereiken, belangrijker. Het recyclingproces is gericht op het minimaliseren van de milieu-impact van het weggooien van zonnepanelen en het terugwinnen van waardevolle materialen zoals silicium, glas en metalen.

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Marktgrootte 2022

USD 0,1 miljard

Marktgrootte 2023

USD 0,132 miljard

Marktgrootte 2030

USD 0,698 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

32.00% (2023-2030)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6701

Meerdere factoren om de marktgroei te vergroten 

De sterke waarde van de sector hernieuwbare energie, samen met de toegenomen investeringen in de opwekking van zonne-energie, zal naar verwachting de opkomst van de markt voor het recyclen van zonnepanelen tijdens de beoordelingsperiode stimuleren. Investeringen zullen naar verwachting vloeien naar geavanceerde zonne-energietechnologieën, die naar verwachting nieuwe groeimogelijkheden zullen openen voor deelnemers aan de industrie. Bovendien heeft de snelle snelheid van PV-installaties de weg vrijgemaakt voor een toename van het aantal ontmantelde PV-panelen. Dit zal naar verwachting op zijn beurt de groei van de markt voor het recyclen van zonnepanelen in de nabije toekomst versnellen.

De steun van de overheid voor het verminderen van de koolstofvoetafdruk door grootschalige zonne-energieopwekking zal waarschijnlijk een gunstige invloed hebben op de marktuitbreiding in de komende jaren. Bovendien hebben opkomende economieën het potentieel om de komende jaren grote marktplaatsen op landniveau te worden. 

De wereldwijde markt om stabiliteit te herwinnen na de COVID-19-pandemie

De recyclingsector van zonnepanelen is de afgelopen maanden zwaar beschadigd als gevolg van de lockdowns van de meeste landen. Sinds de pandemie in december 2019 zijn deze lockdowns geresulteerd in de tijdelijke sluiting van industriële en recyclingindustrieën. Daarnaast hebben tal van landen te maken gehad met avondklokachtige omstandigheden waarin andere ondernemingen dan essentiële diensten niet mochten functioneren. Dit heeft effect gehad op de vraag naar zonnepanelen en de recycling ervan. Verschillende regeringen zijn echter begonnen met het versoepelen van de lockdowns om de economische omstandigheden van het land te herstellen. Hierdoor zal de vraag naar zonnepanelen naar verwachting de komende maanden toenemen. De sterke waarde van de sector hernieuwbare energie, samen met de toegenomen investeringen in de opwekking van zonne-energie, zal naar verwachting de opkomst van de markt voor het recyclen van zonnepanelen tijdens de beoordelingsperiode stimuleren. Investeringen zullen naar verwachting vloeien naar geavanceerde zonne-energietechnologieën, waardoor groeivooruitzichten voor marktdeelnemers worden gecreëerd. Bovendien heeft de snelle groei van PV-installaties geresulteerd in een toename van het aantal ontmantelde PV-panelen. Dit zal naar verwachting op zijn beurt de uitbreiding van de zonnepaneelrecyclingindustrie in de nabije toekomst versnellen.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6701

Marktsegmentatie van zonnepaneelrecycling

De wereldwijde markt voor het recyclen van zonnepanelen is gesegmenteerd in type en proces. 

Per type is de wereldwijde markt voor het recyclen van zonnepanelen gesegmenteerd in silicium, monokristallijn, polykristallijn.

Per proces is de wereldwijde markt voor het recyclen van zonnepanelen gesegmenteerd in thermisch, mechanisch en laser. 

Regionale analyse van de markt voor zonnepaneelrecycling

Europa domineert de wereldmarkt

In 2019 had Europa het hoogste omzetaandeel. Verwacht wordt dat het van 2020 tot 2027 in een hoog tempo zal stijgen, omdat de regio de meest geïnstalleerde bases van zonneparken heeft, wat resulteert in een groot aantalafgedankte zonnepanelen in de komende jaren. Het bestaan van een groot aantal afgedankte zonnepanelen zal naar verwachting het afval van zonnepanelen doen toenemen. Als gevolg hiervan zal de behoefte aan recycling van zonnepanelen naar verwachting de komende jaren toenemen.

Als gevolg van technologische verbeteringen en strenge overheidsvereisten voor afvalbeheer, zal de markt in Duitsland naar verwachting in 2027 USD 70,0 miljoen benaderen. In de komende zeven jaar zal het toegenomen gebruik van zonnepanelen voor energieopwekking als alternatief voor andere niet-milieuvriendelijke bronnen naar verwachting de vraag naar producten stimuleren.

APAC getuige van snelste groei

Van 2020 tot 2027 zal het gebied Azië-Pacific naar verwachting de snelst groeiende regionale markt zijn. De regionale markt van APAC wordt gedomineerd door China en Japan. Vanwege de toegenomen investeringen in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van recyclingtechnologie, heeft China nu de meeste patentaanvragen in het recyclen van zonnepanelen.

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-panel-recycling-market-6701

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers die actief zijn op de wereldwijde markt voor het recyclen van zonnepanelen zijn Yingli Energy Co, Silcontel, Reclaim PV Recycling, Zorlu Holding, First Solar, Canadian Solar Inc, Rinovasol Group, Reiling GmbH &Co, ECS Refining LLC en Silrec Corporation.

Het rapport beantwoordt de volgende vragen:

  1. Wat zijn de belangrijkste drijfveren van deze marktgroei?
  2. Wat zijn de opkomende trends die de vraag naar deze industrie in de toekomst kunnen beïnvloeden?
  3. Hoe zal de markt zich de komende 5-10 jaar ontwikkelen?
  4. Welke strategieën moeten bedrijven volgens u toepassen om aan de vraag te voldoen en te profiteren van marktgroeimogelijkheden?
  5. Wat zal het toekomstige groeitempo van de markt zijn?
  6. Wat is de huidige vraag naar deze markt?

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Solar Panel Recycling Market Technology,Solar Panel Recycling Market Trends,Solar Panel Recycling Market Size,Solar Panel Recycling Market Forecast,Solar Panel Recycling Market Companies