header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Moringa Products Marktvraag, recente trends en ontwikkelingen Analyse 2028

Mar 20, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de moringa-productenmarkt naar verwachting een CAGR van 9,20% registreren van 2021 tot 2028 en een waarde hebben van meer dan USD 9,4 miljard in 2028.

De Moringa-productenmarkt verwijst naar de industrie die de teelt, verwerking en distributie van verschillende producten van de Moringa-fabriek omvat. Moringa is een snelgroeiende, droogteresistente boom die inheems is in Zuid-Azië, maar nu op grote schaal wordt gekweekt in veel tropische en subtropische regio’s van de wereld.

De markt voor Moringa-producten wordt gedreven door factoren zoals de toenemende interesse van de consument in natuurlijke en biologische producten, het toenemende gezondheidsbewustzijn en de groeiende vraag naar plantaardige eiwitbronnen. De markt wordt ook beïnvloed door de beschikbaarheid van grondstoffen en de ontwikkeling van efficiënte productie- en verwerkingstechnologieën.

De COVID-19-pandemie heeft een gemengde impact gehad op de Moringa-productenmarkt. De toegenomen focus op gezondheid en welzijn tijdens de pandemie heeft de vraag naar natuurlijke en plantaardige producten zoals Moringa gestimuleerd. De pandemie heeft de toeleveringsketens verstoord, wat prijsschommelingen en logistieke uitdagingen voor de industrie heeft veroorzaakt.

De pandemie ging door, de vraag naar Moringa-producten nam toe omdat consumenten op zoek waren naar natuurlijke en plantaardige producten om hun immuunsysteem en algehele gezondheid te ondersteunen. De hoge voedingswaarde van Moringa, inclusief het hoge vitamine C-gehalte, heeft het een populaire keuze gemaakt voor gezondheidsbewuste consumenten.

Moringa Products Market

Regionale analyse

De grootste regio van de Moringa-productenmarkt is momenteel Azië-Pacific, wat ook de regio is waar de Moringa-plant inheems is. De vraag naar Moringa-producten in Azië-Pacific wordt gedreven door factoren zoals de grote en groeiende bevolking van de regio, het toenemende gezondheidsbewustzijn en de stijgende vraag naar natuurlijke en plantaardige producten.

Hoewel Azië-Pacific momenteel de grootste regio van de Moringa-productenmarkt is, ervaren andere regio’s, zoals Noord-Amerika, Europa en Latijns-Amerika, ook een aanzienlijke groei in de productie en consumptie van Moringa-producten.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6960

Marktsegmentatie

De moringa-productenmarkt is gesegmenteerd in type, bron en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in bladeren en bladpoeder, olie en zaden.

Op basis van de bron is de markt gesegmenteerd in functionele voedingsmiddelen en dranken, nutraceuticals, farmaceutische producten en persoonlijke verzorging.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in online, supermarkt, winkels en speciaalzaken.

Klik hier om de volledige samenvatting van het rapport te lezen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/moringa-products-market-6960

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Moringa Pura
  • Kuli Kuli Inc
  • Biologisch India Pvt Ltd
  • Alleen Natural Inc
  • Grenera Voedingsstoffen Pvt Ltd
  • Aayuritz Fytonutriënten Pvt Ltd
  • Moringa Initiative Ltd
  • NEXE (Canada)Green Virgin Producten LLC
  • Domineer industrieën
  • Apeda

Ontdek meer onderzoeksrapporten over food, beverages &nutrition industry, door Market Research Future:

Noord-Amerika Moringa Products Market: Informatie per type (bladeren &leaf poeder, olie, zaden en anderen), eindgebruik (functionele voedingsmiddelen en dranken, nutraceuticals, farmaceutische producten, persoonlijke verzorging en anderen) en land (VS, Canada en Mexico) – Voorspelling tot 2027

Nutraceuticals Markt Onderzoeksrapport Informatie per type (vitaminen en mineralen, probiotica, eiwitten en peptiden, omega-vetzuren en andere), per bron (plantaardig, dierlijk en microbieel), per vorm (capsules, tabletten, softgels, poeder en vloeistof , gummies), per distributiekanaal (op basis van winkels en niet op basis van winkels)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers isCovid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen bestuderen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Moringa Products Market,Moringa Products Market Size,Moringa Products Market Share,Global Moringa Products Market,Moringa Products Market Overview,Moringa Products Market Demand,Moringa Products Market Statistics,Moringa Products Market Trends