header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Oilfield Services Market Regional Outlook 2023 – 2030, Industrieaandeel, Grootte, Topbedrijven, Huidige trends, omzet, verkoop en technologieën

Mar 20, 2023 8:00 PM ET

Oilfield Services Marktoverzicht:

De markt voor olievelddiensten wordt geschat op USD 451,2 miljard in 2030, met een CAGR van 5,1% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

De olievelddiensten (of OFS) industrie behoort tot alle producten en diensten die verband houden met de olie- en gasexploratie en het productieproces. De OFS omvat veel op technologie gebaseerde services die essentieel zijn voor succesvolle veldoperaties. Dergelijke diensten omvatten het lokaliseren van energiebronnen, energiegegevensbeheer, boor- en vormingsevaluatie, geologische wetenschappen en vele anderen. Olievelddiensten zijn de activiteiten die worden toegeschreven aan de olie die wordt gebruikt voor de volledige levenscyclus van putexploratie. Deze operaties omvatten boren, exploratie, stimulatie, voltooiing, interventie en productie. Deze diensten helpen operators op vele manieren door de ondergrondse druk en boorgaterosie te beheersen, formatieschade te verminderen, boorparameters te optimaliseren, de penetratiegraad te analyseren en gaten te reinigen.

Het rapport beantwoordt de volgende vragen:

 1. Wat zijn de belangrijkste drijfveren van deze marktgroei?
 2. Wat zijn de opkomende trends die de vraag naar deze industrie in de toekomst kunnen beïnvloeden?
 3. Hoe zal de markt zich de komende 5-10 jaar ontwikkelen?
 4. Welke strategieën moeten bedrijven volgens u toepassen om aan de vraag te voldoen en te profiteren van marktgroeimogelijkheden?
 5. Wat zal het toekomstige groeitempo van de markt zijn?
 6. Wat is de huidige vraag naar deze markt?

Voorbeeldrapport aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6835

Als gevolg van de toenemende productie van olie en gas en de opleving van schaliegaswinning worden geschat om de groei van de markt te versterken. Het verlagen van de kosten van olievelddiensten en het verhogen van de productie-output zijn de belangrijkste factoren die de marktgroei stimuleren. De groeiende schaliegaswinning uit hydraulische fracking en andere stimulatieprocedures stimuleren de marktgroei. De stijgende vraag naar olie en gas uit offshore gebieden stuwt de vraag naar olievelddiensten in de markt. De stijgende vraag naar raffinageproducten zal waarschijnlijk ook de olie- en gasproductie in de regio op de lange termijn stimuleren.

Het Global Oilfield Services Market-rapport biedt een geïntegreerde evaluatie van de markt. Het rapport biedt een uitgebreide analyse van de belangrijkste segmenten, trends, drijfveren, beperkingen, concurrentielandschap en factoren die een belangrijke rol spelen in de markt.

Regionale analyse van de markt voor olievelddiensten

De Global Oilfield Services Market is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika is een van de dominante markten voor olievelddiensten, als gevolg van de toenemende boor- en productieactiviteiten. De VS is een van de grootste markten voor boorolievelddiensten. De VS heeft 968 actieve boorplatforms en meer dan een miljoen olie- en gasproducerende putten, en het is een van de grootste markten voor boorolievelddiensten ter wereld.

De haalbaarheid van aardgasreserves in Europa in de Noordzee, zwarte zee, kaspische zee, Middellandse Zee, de Noorse Zee en de Barentszzee en grote schaliegasreserves bieden aanzienlijke kansen voor de spelers op de Europese en internationale markt voor olievelddiensten.

Praat met analist @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/6835

Marktsegmentatie van olievelddiensten

De Global Oilfield Services Market is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op type

 • Verhuur van apparatuur
 • Veld operatie
 • Analytische diensten

Per service

 • Well Completion Equipment &Diensten
 • Well Intervention Diensten
 • Coiled Tubing Diensten
 • Drukpompen
 • Octg
 • Wireline Diensten
 • Diensten voor het beheer van boorafval

Per toepassing

 • Onshore
 • Buitengaats
  • Ondiep water
  • Diepwater
  • Ultra-diep water

Blader door rapportdetails @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/oilfield-services-market-6835

Belangrijkste spelers

De prominente belangrijkste spelers van de Global Oilfield Services Market zijn Schlumberger Limited (VS), Halliburton (VS), Baker Hughes (VS), Weatherford International plc (VS), NationalOilwell Varcos (VS), Asian Energy Services Limited (India), TechnipFMC plc (VK), Superior Energy Services Inc. (VS), China Oilfield Services Limited (China).

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Oilfield Services Market Companies,Oilfield Services Market Trends,Oilfield Services Market Growth,Oilfield Services Market Report,Oilfield Services Market Future