header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


RF GaN-marktomvang bereikt USD 5,2 miljard in 2030 | Analyse op type, toepassing en regio

Mar 20, 2023 6:02 PM ET

RF GaN Marktinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde RF GaN-markt naar verwachting een CAGR van ~ 31% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 5,2 miljard in 2030.

GaN-transistors vinden hun weg naar radiotoepassingen vanwege hun superieure frequentiekenmerken. Om de productiviteit te verhogen en de bandbreedte te verbreden om te voldoen aan de voortdurend toenemende gegevensoverdrachtssnelheid, is RF GaN van vitaal belang voor de draadloze infrastructuur. De RF GaN-markt zal naar verwachting aanzienlijk worden beïnvloed door het toenemende gebruik van 5G-technologie en verbeteringen in draadloze communicatie. GaN-stroomtransistors worden steeds meer gebruikt, wat ook voordelig kan zijn voor telecomleveranciers. Als gevolg van een toename van aanzienlijke investeringen in GaN-technologieën, heeft de RF GaN-markt een aanzienlijke groei doorgemaakt in verschillende industrieën. GaN maakt hogere frequenties mogelijk in meer geavanceerde toepassingen, het tellen van radar, phased arrays, basistransceiverstations voor kabel-tv (CATV) en defensiecommunicatie, dankzij de voortdurende vooruitgang in galliumnitride (GaN) -technologie.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6479

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • NXP Semiconductors NV (Nederland)
  • STMicroelectronics NV (Zwitserland)
  • Aethercomm Inc. (VS)
  • ROHM Semiconductors (Japan)
  • Analog Devices Inc. (VS)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • Cree Inc. (VS)
Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 5,2 miljard

  Groei:

  CAGR van 31% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2021-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/rf-gan-market-6479

Regionale analyse

Azië-Pacific domineerde de markt en zal naar verwachting een CAGR van 19,3% registreren tijdens de geschatte periode. China, Japan, Taiwan en Zuid-Korea zijn goed voor ongeveer 66% van de wereldwijde markt voor verschillende halfgeleiders. In militaire toepassingen, als gevolg van de opkomst van T / R-systemen in de luchtradar, vervangen GaN-apparaten omvangrijke reizende golfbuis (TWT) -gebaseerde systemen, wat bevestigt dat defensie een van de belangrijkste drijfveren van de GaN-markt zal blijven.

Noord-Amerika is de tweede grote regio. Het zal naar verwachting in 2030 een verwachte waarde van USD 451 miljoen bereiken, met een CAGR van 18% tijdens de geschatte periode. Mensen die halfgeleiders maken, ontwerpen en trainen in Noord-Amerika behoren tot de eersten die nieuwe technologieën gebruiken. De ontwikkeling van de RF GaN-markt in Noord-Amerika is sterk verbonden met de groei van eindgebruikerssectoren zoals telecom, ruimtevaart, defensie en andere. De strategie van de regering zal waarschijnlijk de marktuitbreiding opheffen

Europa is de derde grote regio. De Europese regio is de thuisbasis van een aantal vitale technologiehubs wereldwijd en een belangrijke aanjager en adopter van moderne technologie. De markt groeit vanwege het toegenomen gebruik van moderne technologieën en halfgeleiders in verschillende regionale sectoren.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6479

Marktsegmentatie

De wereldwijde RF GaN-markt is gesegmenteerd in type en toepassing.

Op basis van het type is de wereldwijde RF GaN-markt gesegmenteerd in Gan op Sic, Gan op Silicium en Gan op aanvraag

Op basis van de applicatie is de wereldwijde RF GaN-markt gesegmenteerd in 5G draadloze infrastructuur, ruimtevaart en militaire en defensie, anderen

Gerelateerde rapporten:

Tankkaartmarkt: informatie per kaarttype, per Vehilce-type, per toepassing en regio – prognose tot 2030

Chip-on-board LED-markt, per materiaal, toepassing, achtergrondverlichting,  automotive verlichting – voorspelling tot 2030

Interactieve Whiteboard Markt Onderzoeksrapport: per type, technologie, schermgrootte en per eindgebruiker – voorspelling tot 2027

Markt voor mechanische toetsenborden Rapport: Informatie per producttype, per technologie, per toepassing – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com

Keywords:  RF GaN Market,RF GaN Industry,RF GaN Market Size,RF GaN Market Share,RF GaN Market Trends,RF GaN Market Growth,RF GaN Market Analysis,RF GaN Market Research,RF GaN Market reports