header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tijdens de prognoseperiode van 2020 tot 2027 zal de kleding van motorcycle apparel market naar verwachting groeien met een gezonde CAGR van 4,2% als gevolg van de introductie van nieuwe technische toepassingen en voortdurende ontwerpverbeteringen

Mar 20, 2023 10:00 AM ET

Marktinzichten voor motorkleding

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde markt voor motorkleding naar verwachting een CAGR van 4,2% registreren van 2020 tot 2027 en een waarde hebben van meer dan USD 118,92 miljard in 2027.

Motorcycle Apparel Market (1)

De belangrijkste drijfveer van marktuitbreiding is de stijgende vraag naar kledingstukken zoals jassen, schoenen, helmen en andere accessoires. Het stijgende aantal verkeersongevallen is een van de belangrijkste factoren die de groei in de markt voor motorkleding stimuleren. Door de verslechtering van de wegtransportinfrastructuur en het groeiende aantal voertuigen dat gebruik maakt van de wegen, zijn er meer ongevallen op de weg. Er zijn vaak meerdere verwondingen en beperkingen als gevolg van verkeersongevallen. Mensen zijn steeds meer geneigd om diverse motorkleding te omarmen vanwege hun toenemende kennis van de gevolgen van verkeersongevallen. Er wordt voorspeld dat groeivooruitzichten op lange termijn zullen worden gecreëerd door de introductie van nieuwe technische toepassingen en voortdurende ontwerpinnovaties in motorkleding.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7990

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor motorkleding in 2021. De Verenigde Staten zijn de belangrijkste donor in deze regio. Naarmate mensen zich meer bewust worden van de effecten van verkeersongevallen, zullen ze eerder verschillende motorkleding aannemen. Motorrijders over de hele wereld gebruiken steeds meer add-on accessoires, zoals vizieren en helmdisplays, om afleiding te verminderen.

Azië-Pacific zal naar verwachting een lucratieve groei laten zien in de markt voor motorkleding. Regeringen in sommige landen in Azië en de Stille Oceaan, waaronder China, maken zich zorgen over vervuiling en de groei van uitlaatemissies van conventionele voertuigen. De aanzienlijke aanwezigheid van accessoires op de markt en een aanzienlijke toename van de consumentenbestedingen zullen naar verwachting de vraag naar motorkleding in de regio aanwakkeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor motorkleding is gesegmenteerd in producttype, materiaal, distributiekanaal en eindgebruiker.

Op basis van het producttype is de markt voor motorkleding gesegmenteerd in schoenen, helmen, handschoenen, kniebeschermers, jassen, broeken, basisjassen en andere. Het helmsegment was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. Een verhoogd veiligheidsbewustzijn van werknemers en wettelijke limieten zijn veroorzaakt door de toegenomen frequentie van hersenletsel in verschillende industrieën, waaronder productie, mijnbouw en bouw, die naar verwachting de groei van de industrie tijdens de prognoseperiode zal bevorderen.

Op basis van materiaal is de markt voor motorkleding gesegmenteerd in leer en textiel. Het textielsegment  was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor motorkleding. Slim textiel, dat optische vezels, metalen en verschillende geleidende polymeren gebruikt om met de omgeving te interageren, wordt steeds populairder. Deze helpen bij het detecteren van en reageren op verschillende fysieke stimuli, waaronder mechanische, thermische, chemische en elektrische bronnen.

Op basis van het distributiekanaal is de markt voor motorkleding gesegmenteerd in niet-winkel- en winkelgebouwen. Het non-store segment was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor motorkleding. Vanwege het stijgende aantal motorliefhebbers betreden tal van kleine niet-winkeliers markten zoals India, China en Brazilië.

Op basis van eindgebruikers is de markt voor motorkleding gesegmenteerd in off-road en on-road motorkleding. Het offroad-segment motorkleding was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor motorkleding. De fabrikanten voegen verschillende state-of-the-art accessoires toe aan het offroadsegment om de rijervaring op verschillende terreinen, zoals heuvelachtige gebieden, te verbeteren.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/motorcycle-apparel-market-7990

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn motorfiets-kleding-markt zijn Dunham’s Sports, ZhuHai Safety Helmets MFG Co., Ltd, Foshan Nanhai Xinyuan Helmets Co., Ltd., Chih Tong Helmet Co., Ltd, KLIM, KIDO, Vega Helmet USA, Lanxi Yema Motorcycle Fittings Co., LTD., HJC Helmets, Spartan ProGear Co., HEHUI INVESTMENTGROUP, FOSHAN SCOYCO EXTREME SPORTS PRODUCT CO.,LTD., Venom Moto, DragonRider, Dainese S.p.A, Alpinestars., LeMans Corporation., FOX, SCOTT Sports SA., Leatt Corporation, STUDDS Accessories Ltd., The Drive Clothing, TCX S.r.l, Columbia Sportswear Company, New Balance., FILA Luxembourg, S.a.r.l., UMBRO onder anderen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Mountain Bike Schoenen en Sokken Markt Onderzoeksrapport: Informatie per type (schoenen en sokken), eindgebruiker (mannen, vrouwen en kinderen), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2027

Wereldwijde markt voor fietskleding en accessoires: informatie per type (helmen, jerseys en T-shirts, handschoenen, broeken en shorts, schoenen, brillen en brillen, beschermingsuitrustingen, sokken, anderen), per categorie (mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen, anderen), per distributiekanaal (op winkels gebaseerde [supermarkten & hypermarkten, speciaalzaken, anderen] niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Motorcycle Apparel Market,Motorcycle Apparel Market Research Report,Motorcycle Apparel Market Analysis,Motorcycle Apparel Market Opportunities,Motorcycle Apparel Industry Trend,Global Motorcycle Apparel Market,Motorcycle Apparel Business,Motorcycle Apparel Market Size,Motorcycle Apparel Market Share,Motorcycle Apparel Market Growth,Motorcycle Apparel Market Forecast