header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tomatenpoeder marktgegevens en middelen om uw bedrijf te laten groeien, inspanningen van de industrie

Mar 20, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de tomatenpoedermarkt naar verwachting een CAGR van ~ 3,77% registreren van 2020 tot 2027 en een waarde hebben van meer dan USD 1842,15 miljoen in 2027.

De Tomato Powder Market verwijst naar de wereldwijde markt voor de productie, distributie en verkoop van tomatenproducten in poedervorm, die zijn afgeleid van de verwerking van verse tomaten. Tomatenpoeder wordt gemaakt door rijpe tomaten te drogen en te malen tot een fijn poeder, dat kan worden gebruikt als smaak- en kleurstof in een breed scala aan voedingsproducten, waaronder soepen, sauzen, kruidenmengsels, snacks en meer.

De tomatenpoedermarkt wordt gedreven door factoren zoals de toenemende vraag naar handige en gemakkelijk te gebruiken ingrediënten in de voedselproductie, het groeiende bewustzijn over de gezondheidsvoordelen van producten op basis van tomaten en de beschikbaarheid van een breed scala aan tomatenpoeders met verschillende niveaus van vochtgehalte, textuur en smaakprofielen.

De COVID-19-pandemie had enige impact op de Tomatenpoedermarkt. De markt heeft enkele verstoringen ervaren op het gebied van toeleveringsketen, transport en arbeidstekorten als gevolg van lockdowns en beperkingen op beweging en handel. Deze uitdagingen hebben de beschikbaarheid en prijsstelling van grondstoffen, productiecapaciteit en distributienetwerken beïnvloed, wat heeft geleid tot enkele knelpunten in de toeleveringsketen en vertragingen bij het uitvoeren van bestellingen.

Tomato Powder Market

Regionale analyse

De grootste regio van de tomatenpoedermarkt is Noord-Amerika, gevolgd door Europa en Azië-Pacific. De vraag naar tomatenpoeder in Noord-Amerika wordt gedreven door het toenemende bewustzijn over de gezondheidsvoordelen van tomaten en de groeiende vraag naar gemaksvoedsel.

De toenemende populariteit van producten op basis van tomaten zoals ketchup, sauzen en soepen heeft ook bijgedragen aan de groei van de tomatenpoedermarkt in de regio. In Europa wordt de vraag naar tomatenpoeder gedreven door de groeiende vraag naar biologische en natuurlijke voedingsproducten.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4562

Marktsegmentatie

De tomatenpoedermarkt is gesegmenteerd in proces en toepassing.

Op basis van het proces is de markt gesegmenteerd in hot break en cold break.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in bakkerij en zoetwaren, zuivel en bevroren desserts, dranken, kindervoeding, zoete en hartige snacks en curry’s.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/tomato-powder-market-4562

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • GrupoEmpresarialAgraz Sl
  • Garlic Industries Ltd (India)
  • Aarkay Food Products Ltd .( India)
  • Gellycoreerd
  • Hangzhou Qincheng Trade Co Ltd
  • Cmec Xinjiang Foodstuff Co Ltd
  • BATA ETEN
  • SAHAJANAND FOODS EN AGROTECH (India)
  • Damien Internationaal
  • Vegenat N.V.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over food, beverages &nutrition industry, door Market Research Future:

Kaaspoeder markt Onderzoeksrapport: informatie per categorie (biologisch en conventioneel), producttype (cheddar, mozzarella, parmezaan, Zwitsers, blauw, Gouda en anderen), toepassing (bakkerij &zoetwaren, zoete en hartige snacks, sauzen, dressings , spreads, RTC &RTE-maaltijden en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2027

Magere melkpoedermarkt Onderzoeksrapport Informatie per type (zwart magere melkpoeder, wit magere melkpoeder, groene magere melkpoeder en Oolong magere melkpoeder), per verpakking (losse magere melkpoeder, magere melkpoederzak, instant magere melkpoeder en gebotteld &ingeblikt magere melkpoeder), per vorm (poeder en blad), per distributiekanaal (foodretail en foodservice), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

LET OP: Ons Team vanOnderzoekers bestuderen Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Tomato Powder Market,Tomato Powder Market Size,Tomato Powder Market Share,Tomato Powder Market Demand,Tomato Powder Market Growth,Tomato Powder Market Overview,Tomato Powder Market Trends