header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Transparent Display Market Size, Share zal groeien met een CAGR van 40,2% tegen 2030 | Toenemende acceptatie van energie-efficiënte materialen door bedrijven in verschillende branches

Mar 20, 2023 5:51 PM ET

Transparante displaymarktinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde transparante displaymarkt naar verwachting een CAGR van ~ 40,2% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 6,87 miljard in 2030.

Transparante schermen, die verkrijgbaar zijn in verschillende resoluties, waaronder ultrahoge definitie, full HD, HD en andere, zijn in wezen elektronische displays waarmee gebruikers kunnen zien wat er op het scherm wordt weergegeven. Het transparante winkeldisplay wordt in veel verschillende toepassingen gebruikt, waaronder verkoopautomaten, etalages en advertentiedisplays. Het toenemende gebruik van transparante retaildisplays in head-mounted display en head-up displays, de stijgende vraag naar Liquid Crystal Display (LCD) en de uitbreiding van augmented en virtual reality zullen naar voren komen als de belangrijkste factor die de marktgroei stimuleert.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7980

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Planar Systems, Samsung Display,
  • Pro-scherm,
  • Crystal Display Systeem,
  • LG Elektronica,
  • Panasonic Corporation,
  • BenQ,
  • Kent Optronics
  • NEC Display Oplossingen,
  • Universal Display Corporation
  • Evolute GmbH
  • Globus Infocom Ltd

 

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/transparent-display-market-7980 ophalen

Transparante regionale analyse van de displaymarkt

De transparante displaymarkt wordt gedomineerd door Noord-Amerika vanwege het wijdverbreide gebruik van deze producten in de regio in verkoopautomaten, etalages, vitrines en reclamedisplays. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting gedurende de prognoseperiode een aanzienlijke uitbreiding doormaken als gevolg van de aanwezigheid van tal van fabrikanten, de toepassing van nieuwe en geavanceerde technologieën en de stijgende vraag naar displayproducten op de markt.

Transparante marktsegmentatie van displays

De wereldwijde transparante displaymarkt is gesegmenteerd in schermgrootte, resolutie, technologie, product en verticals.

Op basis van de displaygrootte is de markt gesegmenteerd in Small en Medium-Sized, Large.

Op basis van de resolutie is de markt gesegmenteerd in Ultra-High Definition (UHD), Full HD en HD.

Op basis van technologie is de markt gesegmenteerd in LCD, OLED en anderen.

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7980

Op basis van Product is de markt gesegmenteerd in Head-Mounted Displays, Head-Up Displays, Digital Signage, Smart Appliance en anderen.

Op basis van Vertical is de markt gesegmenteerd in Consumer, Retail &Hospitality, Sports and Entertainment, Healthcare, Aerospace &Defense, Automotive &Transportation en Anderen.

Lees meer artikelen-

Draadloze microfoonmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2027  

Markt voor niet-destructieve inspectieapparatuur Onderzoeksrapport—Global Forecast tot 2030       

Markt voor gedrukte elektronica Onderzoeksrapport – Prognose 2027

Telecom Power System Market, per componenten, per type, per net – prognose tot 2030

LAN-kabelmarkt Onderzoeksrapport: Per type, toepassing, per regio – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wathelp bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US)  

44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Transparent Display Market,Transparent Display Market Size,Transparent Display Market Share,Transparent Display Market Growth,Transparent Display Industry,Transparent Display Market Trends,Transparent Display Market Research,Transparent Display Market Reports