header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cake Mix Market Zakelijke kansen, strategieën en toepassingen tegen 2028

Mar 21, 2023 11:00 AM ET

Marktscenario

De wereldwijde markt voor cakemixen zal naar verwachting in 2028 ongeveer USD 1,5 miljard bereiken en rijpen met een opmerkelijke CAGR van 3,83% gedurende de beoordelingsperiode (2021-2028).

Marktdynamiek

In de afgelopen jaren heeft de wereldwijde vraag naar cakemix een enorme groei in omvang en prijs gezien. Het groeiende discretionaire inkomen van consumenten heeft hen in staat gesteld om ongebreideld te besteden aan het behagen van hun smaakpapillen, weerspiegeld in de toenemende markt voor cakes en, dienovereenkomstig, de wereldwijde cakemix. Deze vraag wordt ook aanzienlijk gedreven door het feit dat cakemix gemakkelijk te bereiden en te drinken is. De lancering van suikervrije en vetarme cakemix heeft een enorm effect op deze markt, die naar verwachting de komende jaren een sneller tempo zal ontwikkelen. Diverse factoren beïnvloeden de groei van de wereldwijde cakemixindustrie. Een verandering in de voorkeuren van de consument en de groeiende vraag naar gemaksvoedsel helpen een wereldwijd initiatief om de cakemixindustrie uit te breiden. De hectische en snelle levensstijl van consumenten drijft de eetlust voor een cakemix. Bovendien wordt de lange houdbaarheid van het product waargenomen om de marktgroei te ondersteunen. Prijsadvertenties hebben ook bijgedragen aan de positieve verkoop van de prijs. Een van de toekomstperspectieven voor fabrikanten van cakemixen om een goede omzetgroei te garanderen, is sterke investeringen in R&D-activiteiten gevolgd door de productie van nieuwe producten. Met de groeiende ontwikkeling van cakemix met een hoge voedzame waarde en zonder allergenen, wordt verwacht dat het groeipotentieel van deze markt in de nabije toekomst een dramatische toename zal zien. Daarnaast wordt verwacht dat de aanzienlijke groei van de beroepsbevolking van vrouwen en hun drukke levensstijl ook de wereldwijde vraag naar cakemixen in het komende jaar zal aanwakkeren. 

Cake Mix Market

Segmentatie

De wereldwijde cakemixmarkt is gesegmenteerd op basis van type, distributiekanaal en regio.

In termen van het type is de markt geclassificeerd als angel food cake, layer cake, flourless of low-flour cake, chiffon cake, cupcake, mug cake en anderen.

Qua smaak is de wereldmarkt geclassificeerd als vanille, chocolade en andere.

Op basis van het distributiekanaal is de markt geclassificeerd als winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd. Het winkelsegment is ook onderverdeeld in gemakswinkels, supermarkten en hypermarkten en andere.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2543

Regionaal overzicht

De wereldwijde cakemixindustrie werd geanalyseerd in vier belangrijke regio’s – Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika is goed voor 48,60 procent van het wereldwijde marktaandeel in 2020 en zal naar verwachting de cakemixmarkt leiden gedurende het verwachte tijdsbestek. Een brede aanwezigheid van kernspelers op het gebied van cakemixen in de VS zal naar verwachting de bedrijfsgroei stimuleren. Continue productreleases en robuuste reclamecampagnes om klantherkenning op te bouwen, voeden de groei van de vraag naar cakemixen in Noord-Amerika. Europa zal ook een aanzienlijk deel van de wereldwijde cakemixmarkt hebben, waarbij Duitsland, het Vk en Frankrijk een belangrijk bijdragend land in deze regio zullen zijn. De toenemende vraag onder de beroepsbevolking naar handige bakkerijproducten drijft vooral de groei van de cakemix op dit gebied aan. In het prognosetijdperk wordt echter verwacht dat Azië-Pacific de hoogste CAGR zal ervaren. De toenemende vraag naar bakkerijvoedsel geeft de fabrikanten van cakemixen een enorm potentieel om nieuwe producten op deze markt te lanceren. Fabrikanten lanceren cakemixen in verschillende smaken om het lucratieve marktaandeel in de regio Azië-Pacific te winnen.

Klik hier om de volledige samenvatting van het rapport te lezen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cake-mix-market-2543

Concurrerend dashboard

Conagra Brands, Inc (VS), Continental Mills Inc (VS), Hain Celestial Group, Inc (VS), Simple Mills, Inc. (VS), Chelsea Milling Co. (VS), Miss Jones Baking Co (VS), Bob’s Red Mill, Natural Foods, Inc. (VS), Associated British Foods plc (VK), Mondelez International (VS), Dr. Oetker (Duitsland), Stonewall Kitchen (VS), Keto and Company (VS), General Mills, Inc (VS), Pioneer Brand (VS), en Foodstirs, Inc. (VS) zijn enkele van de belangrijkste spelers op de wereldmarkt.

Ontdek meer onderzoek Rapporten over Food, Beverages &Nutrition Industry, door Market Research Future:

Bakkerijproducten Markt Onderzoeksrapport Informatie per producttype (brood, cakes en gebak, koekjes, bagels, donuts, pizzabodem, taarten en brownies), per categorie (vers en bevroren), per distributiekanaal (voedselretail en foodservice) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Bevroren bakkerijmarkt Onderzoeksrapport Informatie per producttype (brood en broodjes, pizzabodem, cakes , gebak, koekjes en andere), per categorie (glutenvrij en conventioneel), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Cake Mix Market,Cake Mix Market Size,Cake Mix Market Share,Cake Mix Market Demand,Cake Mix Market Growth,Cake Mix Market Trends,Cake Mix Market Analysis,Cake Mix Industry,Global Cake Mix Market