header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktvraag naar insecteneiwitten zal in 2027 een waarde van USD 432 miljoen bereiken bij een CAGR van 21,56% | Onderzoeksrapport van MRFR

Mar 21, 2023 10:00 AM ET

Marktoverzicht

De marktgroei zal in 2023 toenemen, vooral binnen de diervoederindustrie. Mensen verschuiven naar alternatieve eiwitbronnen, die als de beste bronnen worden beschouwd. De marktfactoren omvatten ook een voortdurende toename van sojameel en vismeel, waardoor belangrijke belangrijke spelers gedwongen worden om de processen over te nemen om insecteneiwit te produceren in plaats van dierlijk en plantaardig.

De insecteiwitmarkt is in de loop van de decennia in een toenemend tempo gegroeid. Insecteneiwitpoeder wordt verkregen uit een hogere eiwitbron. Zo worden insecten verwerkt zodat eiwitelementen intact zijn. Het bijproduct van het proces zal worden gebruikt voor menselijke en dierlijke voedingsbehoeften. Insecteneiwit wordt als zeer geschikt en geschikt beschouwd. Vandaar dat er een sterke toename is van de groei van de markt voor insectenbescherming.

Insect Protein Market

De toenemende vraag naar aquacultuur en pluimvee geeft ook een impuls om over te schakelen op op insecten gebaseerde eiwitten. De Insect Protein Market zal naar verwachting tegen het jaar 2027 een waarde van 432 miljoen waard zijn. Het zal een geschatte CAGR van 21,56% bereiken. De impact van de pandemie heeft echter ernstige gevolgen gehad voor de insecteiwitmarkt. Dit heeft de vraag naar vleesindustrieën en alternatieve vervangers zoals plantaardige producten aangewakkerd.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6094

Marktsegmentatie

Dit is een dierlijke vorm van het veiligstellen van eiwitten. Het Insect Protein Market-segment zal vorm, eindgebruik en toepassing zijn. Het vormsegment zou vele bronnen bevatten zoals krekels, mieren, sprinkhanen, bijen, termieten, zwarte soldatenvliegen, zijderupsen, huisvliegen en anderen.

Door eindgebruik is de Insect Protein Market onderverdeeld in verschillende industrieën zoals menselijke voeding, voedsel en drank, farmaceutica, cosmetica en diervoeding. In de toepassing is het meest dominante segment diervoeder, omdat de menselijke consumptie relatief laag is als gevolg van hoge prijzen, waardoor de vraag verschuift naar veganistische producten.

De markt voor insecteneiwitten zal stijgen in dierlijke zaadfactor omdat een additief in vloeistof of poeder wordt gebruikt voor het voeren van dieren. Deze eiwitten worden gemengd met het voer, wat de gewichtssnelheid verbetert en ziekte en vitaminetekort voorkomt.

Regionale classificatie

Insect Protein Market is regionaal gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en anderen. De afgelopen jaren is het Europese land sterk gegroeid. Geschat wordt dat de groei van de Insect Protein Market in deze regio een CAGR van 21,10% heeft verworven. Noord-Amerika wordt beschouwd als de op een na grootste groeimarkt. Tegen 2023 zal de groei van de Insect Protein Market 73 000 miljoen waard zijn. Daarna zullen Noord-Amerika en de Regio Azië-Pacific bijdragen aan de marktgroei met een verwachte CAGR van 13,43%. 

Uit alle regio’s zijn eiwitdiëten in Europa populair geworden. Daarom heeft de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid de verkoop van meelwormen, sprinkhanen, krekels en sprinkhanen toegestaan. De verwachting is dat Europa de hoogste groeiregio van allemaal zal zijn.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/insect-protein-market-6094

Nieuws uit de industrie

Thai Union Groups kondigde in het jaar 2020 zijn investering van USD 30 miljoen aan in de groei en ontwikkeling van alternatieve eiwitten. COVID heeft positieve gevolgen gehad voor de Insect Protein Market.

Een andere kritische speler genaamd Innova feed kondigde zijn samenwerking aan met een leider in de agribusiness, Archer Daniel Midland Company. Het partnerschap zal worden gedaan om het bedrijf uit te werken door de bouw van nieuwe locaties in Illinois.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over voedsel, dranken en voeding, door Market Research Future:

Markt voor eiwitingrediënten Informatie – per grondstof (soja, tarwe, erwt, koolzaad, wei, melk, caseïne, ei, rundvlees, varkensvlees anderen), per vorm (poeder, repen, klaar om te drinken, capsules en andere), per toepassing (functionele voedingsmiddelen, sportvoeding, vleesadditieven, zoetwaren en andere voedingsmiddelen, farmaceutische producten en andere) per regio Voorspeld om2028

Melkeiwitmarkt Onderzoeksrapport Informatie per type (melkeiwitconcentraat, melkeiwitisolaat [MPI], melkeiwithydrolysaten, caseïne; Caseïnaten, wei-eiwitconcentraat, wei-eiwitisolaat en andere), per vorm (droog en vloeibaar), per toepassing (zuivelproducten, bevroren desserts, zuigelingenvoeding, voedingssupplementen, bakkerij, zoetwaren, dranken, zoete, hartige snacks en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Insect Protein,Insect Protein Market,Global Insect Protein Market,Insect Protein Industry,Insect Protein Market Size,Insect Protein Market Share,Insect Protein Market Trends,Insect Protein Market Report