header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Glycolzuurmarkt biedt tal van kansen tegen een CAGR van 8,2% tot 2030

Mar 21, 2023 8:00 PM ET

De glycolzuurmarkt zal naar verwachting groeien van USD 0,60 miljard in 2023 tot USD 2,1 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,2% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

Glycolzuren worden op grote schaal gebruikt als ingrediënt in cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging vanwege de uitstekende penetre eigenschappen in de huid. Het wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van acne, fijne lijntjes, dofheid, mee-eters en vettigheid van de huid. Glycolzuur wordt ook gebruikt voor de behandeling van melasma, psoriasis en seborrheic keratosis. Dergelijke factoren zullen naar schatting de marktgroei over de hele wereld stimuleren.

Het uitgebreide gebruik van glycolzuur in de olie- en gasindustrie wordt beschouwd als een primaire groeistimulans voor de markt. Het wordt veel gebruikt in de olie- en gasindustrie, voornamelijk in de revalidatie-, verzurings- en afwerkingsprocedures. Het biedt verzuringseigenschappen, die de viscositeit en carbonaten afbreken, waardoor de chemicaliën worden verbeterd. Het helpt ook bij het verwijderen van giftige en schadelijke afzettingen en vermindert ook corrosie vanwege zijn kenmerken zoals lage toxiciteit, lage geur, niet-ontvlambaarheid en lage dampdruk. Dergelijke factoren zullen bijdragen aan de groei van de markt in de beoordeling.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-brochure:  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3141

Marktconcurrentieel landschap:

De centrale spelers die actief zijn op de glycolzuurmarkt zijn:

  • China Petrochemische Corporation (Sinopec Corp) (China)

  • The Chemours (VS)

  • CABB Group (Duitsland)

  • Saanvi Corp (Indië)

  • Water Chemical Co Ltd (China)

  • Shandong Xinhua Farmaceutische Co.Ltd (China)

  • Mehul Dye Chem industrieën (India)

  • Avid Organics (India)

  • Zhonglan Industry Co Ltd (China)

  • Eastman Chemical Company (VS)

  • Corbion (Nederland)

  • Crosschem LP (VS)

  • Kureha Corporation (Japan)

  • Huizhou Foryou Medische Hulpmiddelen Co., Ltd (China)

  • BMG Incorporated (Japan)

  • Teleflex Inc

Markt drivers:

De ontluikende wereldwijde vraag naar glycolzuur als kosteneffectieve reinigingsoplossing in de olie- en raffinage-industrie biedt een aanzienlijk marktgroeipotentieel. Door het leveren van goedkope metaalcomplexen zorgt glycolzuur voor een kosteneffectieve reiniging. In olie- en raffinagetoepassingen verbetert het reinigings- en schraapprocessen. Het levert ook biologisch afbreekbare metalen complexen zonder ongewenste chemische zuurstofbehoefte toe te voegen aan de ontworpen producten.

Vanwege de groeiende populariteit van online cosmetica winkelen, hebben de meeste fabrikanten en producenten een uitgebreid distributienetwerk opgezet, wat de groei van glycolzuur kan helpen. Voortdurende vooruitgang in de cosmetica-industrie zal resulteren in een opleving van de markt. Glycolzuur wordt op grote schaal gebruikt bij het produceren van huidverzorgingsproducten zoals gezichtsmaskers, crèmes en peelings, die de vraag zullen aanwakkeren. De groeiende kennis van de consument, in combinatie met een stijging van het besteedbaar inkomen per hoofd van de bevolking en een verbeterde levensstandaard, levert een belangrijke bijdrage aan de stijgende vraag naar producten, met name in ontwikkelingslanden.

Marktbeperkingen:

De volatiliteit in grondstofprijzen in persoonlijke verzorgingsproducten beperkt de intensiteit van glycolzuur, wat een verstikkende factor kan zijn in de marktgroei. Afgezien daarvan worden mensen zich meer bewust van de schadelijke effecten van glycolzuurgebruik, waardoor allergieën in specifieke huidtypen worden veroorzaakt en op hun beurt het gebruik van glycolzuur wereldwijd wordt beperkt. Fabrikanten in ontwikkelde economieën zijn onderworpen aan strikte beperkingen voor het aftoppen van een farmaceutisch preparaat dat gedurende de verwachte termijn als een barrière fungeert.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (256 pagina’s) over glycolzuur: https://www.marketresearchfuture.com/reports/glycolic-acid-market-3141

Marktsegmentatie

Op bron

Het synthetische segment zal naar schatting het totale segment leiden in de prognoseperiode.

Op zuiverheidsniveau

Het 99% Zuiverheidssegment zal in de prognoseperiode een sterk segment vormen.

BijGraad

Het segment cosmetische kwaliteit zal zich gunstig ontwikkelen in de prognoseperiode.

Per toepassing

Het segment huidverzorging en gezichtsverjonging vertoont naar schatting het meeste groeipotentieel in de prognoseperiode.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=3141

Regionale inzichten

Vanwege de zich ontwikkelende cosmetica- en textielsectoren van China en India was Azië-Pacific goed voor het grootste marktaandeel in omzet en volume en zal dit waarschijnlijk zo blijven tijdens de projectieperiode. China is een belangrijke consument vanwege de grote aanwezigheid van de cosmetische industrie in het land om tegemoet te komen aan de stijgende vraag van de consument. De markt in de regio zou worden gedreven door veranderende levensstijlen en een groeiende bevolking met een voorkeur voor schoonheids- en gezondheidsproducten. De uitbreiding van deze markt kan worden toegeschreven aan de steeds toenemende vraag naar glycolzuur vanuit de steeds groter wordende cosmetica-industrie.

Door de collectieve vraag vanuit de textielsector zal Europa naar verwachting wereldwijd aanzienlijk stijgen. Het belangrijkste modebedrijf van de regio heeft hoogwaardige materialen nodig om ze om te vormen tot verschillende outfits. Bedrijven ontwikkelen unieke producten door gebruik te maken van moderne technologie om dit te bereiken, wat naar verwachting de marktgroei in de regio zal stimuleren.

Aan de andere kant wordt voorspeld dat Noord-Amerika zich aanzienlijk zal ontwikkelen op de wereldwijde markt. De farmaceutische industrie in de Verenigde Staten is een van de grootste glycolzuurgebruikers, die wordt gebruikt om niet-schadelijk bio-absorbeerbaar hechtmateriaal te produceren. Medische hulpmiddelen van betere kwaliteit, waaronder absorbeerbare nietjes, mazen, stents en schroeven, worden geproduceerd als gevolg van technologische vooruitgang in de medische professie, die de marktuitbreiding zal stimuleren.

Deel uw vragen:  https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/3141

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Glycolic Acid,Glycolic Acid Market,Glycolic Acid Market Price