header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groen cement: duurzaam bouwen in de regio Azië-Pacific bevorderen met milieuvriendelijke bouwmaterialen

Mar 21, 2023 7:00 PM ET

De green cementmarkt zal naar verwachting groeien van USD 37,38 miljard in 2023 tot USD 73,10 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,76% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030)

Groen cement is cement dat wordt geproduceerd uit afvalmaterialen zoals gerecycled beton, slakken, verbrande klei, afval van energiecentrales en mijnbouw- en steengroevenafval. De wereldwijde markt voor groen cement wordt voornamelijk gedreven door het groeiende bewustzijn over de milieuvoordelen van het produceren van cement uit afvalmaterialen. Zeer weinig milieubronnen worden verbruikt bij de productie van groen cement, wat ook het gebruik van water drastisch vermindert. Door het gebruik van gerecyclede/afvalmaterialen bij de productie van groen cement wordt er zeer weinig koolstofdioxide uitgestoten bij de productie van groen cement, waardoor het proces veel milieuvriendelijker is dan het reguliere productieproces van cement.

De stijgende prevalentie van de milieumindset zal waarschijnlijk een belangrijke drijfveer zijn voor de wereldwijde markt voor groen cement gedurende de prognoseperiode, omdat groen cement geen prestatievoordelen biedt ten opzichte van conventioneel cement. Groeiende overheidssteun voor milieuvriendelijke oplossingen zal waarschijnlijk een belangrijke drijfveer zijn voor de wereldwijde markt voor groen cement, samen met de groeiende bouwsector, die de wereldwijde markt voor groen cement waarschijnlijk een consistent vraagkanaal zal bieden gedurende de prognoseperiode.

Segmentatie:

De wereldwijde markt voor groen cement, zoals besproken in het rapport van MRFR door hun experts, is gesegmenteerd op basis van toepassing en producttype. Zo’n nauwkeurige blik op de markt die verschillende factoren en dynamieken onthult die de marktposities kunnen veranderen, zal naar verwachting de wereldwijde beslissingen met betrekking tot verschillende strategieën stimuleren. 

Per producttype is de wereldwijde markt voor groen cement gesegmenteerd in residentieel, niet-residentieel en andere. De producten zijn in verschillende opzichten beter dan de Portland-standaard, waardoor de inname in de residentiële en niet-residentiële sector rugwind zou krijgen. 

Per producttype kan het wereldwijde rapport over groen cement worden gesegmenteerd in op vliegas gebaseerde, op slakken gebaseerde, geopolymeer en andere. Het op vliegas gebaseerde segment verwacht stuwkracht omdat de beschikbaarheid van het onderdeel vrij eenvoudig is.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2907

Regionale analyse:

Noord-Amerika zou de wereldmarkt voor groen cement domineren, omdat de regio tractie krijgt van verschillende productiebedrijven en hun nieuwste innovaties. Constante financiering voor nieuwe onderzoekswerken en promotie van het product zal naar verwachting de ruimte voor groei vergroten. In de VS en Canada wordt verwacht dat strenge regelgeving een belangrijke rol zal spelen bij het vooruithelpen van de markt. 

In Europa zou de regionale markt aanzienlijke tractie krijgen van verschillende landen, omdat hun naleving van strikte milieuwetten lovenswaardig is. Deze landen zijn Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, het Verenigd Koninkrijk en anderen. In Azië-Pacific zullen de bouwactiviteiten in China en India toenemen en betere promotie naar verwachting de regionale markt stimuleren. 

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2907

Competitief landschap:

Heidelberg Cement, LafargeHolcim Ltd, Taiheiyo Cement Corporation, Taiwan Cement Corporation, Ecocem Ireland Ltd, ACC Limited, UltraTech Cement Ltd, Calera Corporation, Ceratech Inc, Solidia Technologies Inc

Industrie Nieuws:

In april 2020 kondigde Navrattan Group aan dat ze op het punt staan hun groene cement op de Indiase markt te lanceren. Deze stap zal hen helpen om de komende jaren aanzienlijke gronden te bestrijken, omdat het toenemende bewustzijn over milieuvriendelijke producten naar verwachting rugwind zal bieden. Het product heeft geen kalksteen waardoor er geen behoefte is aan het energie-extensieve calcinatieproces. Het product maakt ook gebruik van herbruikbare materialen als belangrijke componenten, wat zijn aanwezigheid als een milieuvriendelijk materiaal verhoogt. 

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/green-cement-market-2907

Gerelateerd rapport

Markt

 • Markt voor geluiddichte gordijnen
 • Outdoor vloeren markt
 • Buitendeuren Markt
 • Europa Pipe Market
 • Glasvezelversterkte betonmarkt
 • Modulaire bouw voor hoogbouwmarkt
 • Amerikaanse cementtegelsmarkt
 • Liften en roltrappen Marke
 • Contact:
  Marktonderzoek Toekomst®
  99 Hudson Street,5e verdieping
  New York City, New York 10013
  Verenigde Staten van Amerika
  Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
  E-mail: sales@marketresearchfuture.com
  Website: https://www.marketresearchfuture.com


  Keywords:  Cement Market,Green Cement,Green Cement Market