header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang polyolefinen (USD 535,94 miljard in 2030) met 14,73% CAGR | MRFR

Mar 21, 2023 8:00 PM ET

De wereldwijde polyolefinenmarkt zal tegen 2030 een waardering van USD 535,94 miljard aantikken. Het kan een CAGR van 14,73% weergeven over de prognoseperiode. Het wordt gedreven door het gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen en de overvloed aan grondstoffen in opkomende economieën. De vraag naar polyolefinen zal naar verwachting tegen 2022 een grens van 178,57 miljard ton overschrijden als gevolg van regelgeving voor het verminderen van emissieniveaus en het optimaliseren van brandstofefficiëntieniveaus door regelgevende instanties van de overheid. De enorme vraag naar deze polymeren in blaasgieten, spuitgieten, coating, film en andere toepassingen kan culmineren in een zware marktgroei tot 2022.

Segmentatie

De wereldwijde polyolefinenmarkt is gesegmenteerd op type en toepassing.

Per type is het gesegmenteerd in polymethylpenteen (PMP) polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). Het PE-segment zal naar verwachting domineren vanwege de gemakkelijke beschikbaarheid en lage prijzen in vergelijking met zijn tegenhangers. Het zal worden gebruikt in zakken, plastic films en geomembranen vanwege de kneedbare aard.

Door toepassing is het gesegmenteerd in tapes, vezels, films, plaat, blaasspuitgieten en andere. De folie – plaattoepassing kan tegen 2022 de wereldmarkt leiden vanwege de toepassing ervan in geblazen filmzakken, industriële thermovormen en voedselverpakkingen. Aan de andere kant kan blaasspuitgieten de marktgroei stimuleren vanwege de toepassing van de productie van HDPE, LDPE, LLDPE, PP en EVA.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2949

Regionale analyse

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en rest-of-the-world (RoW) zijn regio’s die worden bestudeerd in het wereldwijde polyolefinenmarktrapport.

APAC kan de wereldmarkt domineren vanwege de vraag naar kunststoffen in verschillende eindgebruiksindustrieën. Het was goed voor meer dan 46% marktaandeel als gevolg van de snelle industrialisatie en de installatie van verschillende fabrieken door prominente eindgebruiksindustrieën. Film – plaat- en spuitgieten in de industrie kan de vraag naar deze polymeren stimuleren en de marktvraag in het proces versterken. Een sterke toeleveringsketen en vraag in de automobiel- en bouwsector zullen naar verwachting de vraag in de wereldwijde groei van de polyolefinenmarkt stimuleren. Toegang tot grondstoffen vanwege de nabijheid van petrochemische bedrijven zoals Sinopec, Chevron en BASF zal naar verwachting een goed voorteken zijn voor de markt in de regio.

Noord-Amerika had een aanzienlijk marktaandeel en zal tot 2022 een gestage marktvraag ervaren. Europa en RoW kunnen de enorme vraag blijven uitbreiden als gevolg van investeringen door eindgebruiksindustrieën en technologische doorbraken.

Vooruitzichten voor de mededinging

Sinopec Corp, LyondellBasell Industries Holdings, PetroChina Company Ltd, TotalEnergies, Chevron Corp, Repsol, Dow, Exxon Mobil Corp, SABIC SK Nexlene, Stavian Quang Yen Petrochemie

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/2949

Gerelateerd rapport

Appelzuur Markt

Polyvinylideen Fluoride (PVDF) Markt

Polymelkzuur Markt

Markt voor brandbeveiligingscoatings

Blow Molding Plastics Markt

Hydrogel Markt

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Polyolefins,Polyolefins Market,Polyolefins Industry