header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Polyurethaan Coatings Marktomzet naar top USD 27,67 miljard aan inkomsten in 2030 bij een CAGR van 5,13%

Mar 21, 2023 8:00 PM ET

De marktomvang van polyurethaancoatings werd in 2022 gewaardeerd op USD 18,55 miljard en zal naar verwachting usd 27,67 miljard bereiken in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,13% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030). Omdat er een enorme vraag is naar polyurethaancoatings door de auto-industrie.

Polyurethaancoatings bevatten verschillende kenmerken, zoals hoogwaardige coatings met uitstekende slijtvastheid en corrosiebestendigheid, uitharding bij lage temperatuur, hogere duurzaamheid, hoge flexibiliteit, goede verweringsfuncties en hoge optische eigenschappen. 

Deze coatings worden grotendeels verbruikt door de automotive &transport industrie vooral in  schepen en auto’s. De reden dat deze polyurethaancoatings worden gebruikt, is omdat deze coatings een anticorrosie-eigenschap bezitten die het auto-onderdeel beschermt. Daarnaast heeft het ook een hoge glans, duurzaamheid en krasbestendigheid. Daarom zal het Automotive-segment de uitbreiding van deze polyurethaancoatingmarkt bepalen.

De groeiende behoefte aan flexibele, gemodificeerde en robuuste type coating in het uitdijende halfgeleiderdomein om specifiek elektronische circuits met een hogere bescherming te ontwerpen, kan een groot volume polyurethaancoatings aantrekken vanwege de uitstekende diëlektrische eigenschappen. Dit kan ook de uitbreiding van de markt voor polyurethaancoatings gedurende de prognoseperiode ondersteunen. Integendeel, de stijging en daling van de prijzen van grondstoffen, het kostenintensieve karakter van moderne technologieën en uitdagingen in verband met het productieproces kunnen gedurende de onderzoeksperiode als knelpunten dienen voor de wereldwijde markt voor polyurethaancoatings.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2976

Regionale analyse

De markt voor polyurethaancoatings wordt gedomineerd door de regio Azië-Pacific. Omdat dit de regio is waar er een grote vraag is naar polyurethaancoatings in verschillende toepassingen zoals de automobiel-, lucht- en ruimtevaart-, elektrische en bouwsector. Bovendien droegen de overheidsuitgaven in deze regio ook bij aan de vraag naar de coatings. Er is ook een toename van de vraag naar watergedragen &1-K Pu-coating, waardoor de vraag naar polyurethaancoatings toeneemt.

Na de regio Azië-Pacific is Noord-Amerika de op een na grootste regio die de polyurethaancoatingmarkt domineert, gevolgd door andere regio’s zoals Europa, de VS, Latijns-Amerika, het VK, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland wordt een gematigde groei verwacht voor deze  polyurethaancoatingmarkt.

Controleer indrukwekkende korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2976

Marktsegmentatie

De markt voor polyurethaancoatings was internationaal gesegmenteerd in 2 bases. Ze zijn voornamelijk gebaseerd op technologie en de industrie voor eindgebruik.

Op basis van technologie was de markt verdeeld in Solvent Borne,

Water gedragen & Spray. Vervolgens op basis van end-use industry, wordt het verder ingedeeld in Automotive, Aerospace, Household, Construction &Electronics.

Markt is gesegmenteerd door zich voornamelijk te richten op de doelgroep op basis van polyurethaan coatings fabrikanten, handelaren en distributeurs, onderzoek en ontwikkeling instituut, potentiële investeerders, grondstoffen leveranciers & Nationaal laboratorium.

Hoofdrolspelers

De meeste prominente sleutelbedrijven komen uit landen als de VS, gevolgd door Duitsland, Nederland, India en Noorwegen.

Heidelberg Cement, LafargeHolcim Ltd, Taiheiyo Cement Corporation, Taiwan Cement Corporation, Ecocem Ireland Ltd, ACC Limited, UltraTech Cement Ltd, Calera Corporation, Ceratech Inc, Solidia Technologies Inc

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/polyurethane-coatings-market-2976

Gerelateerd rapport

Industriële thermische isolatiemarkt

Markt voor medische lijmen

Acryl harsen markt

Polyethyleen Wax Markt

Koolstofvezel in de automobielmarkt

Pentaerythritol Markt

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Polyurethane Coatings,Polyurethane Coatings Market,Polyurethane Coatings Industry