header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Radiofrequentie-identificatie marktanalyse, vraag, reikwijdte en industrieomvang zullen tegen 2030 met USD 40,71 miljard groeien

Mar 21, 2023 5:30 PM ET

Marktinzichten voor radiofrequentie-identificatie

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor radiofrequentie-identificatie naar verwachting een CAGR van 13,20% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 40,71 miljard in 2030.

Radiofrequente identificatie (RFID) is goed gedefinieerd als de technologie die gebruik maakt van radiofrequente elektrostatische velden of elektromagnetische velden. De technologie helpt bij het identificeren van objecten met tags wanneer ze in de buurt van een lezer komen. De RFID biedt automatische artikelidentificatie bij verzending en het verkrijgen van toepassingen en gemengde pallets. De toename van de behoefte aan de nauwkeurige data-eenheid, vooral in magazijnen, fungeert als een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor radiofrequentie-identificatietechnologie (RFID) stimuleren. De COVID-19-pandemie heeft invloed gehad op de markt voor radiofrequentie-identificatietechnologie (RFID). De beperkte investeringskosten en het gebrek aan werknemers belemmerden de verkoop en productie van RFID-technologie. De overheid en de belangrijkste spelers in de markt accepteerden echter nieuwe veiligheidsmaatregelen voor de ontwikkeling van de praktijken. De vooruitgang in de technologie intensiveerde de verkoopsnelheid van de RFID-technologie-industrie omdat deze zich richtte op het nauwkeurige publiek.

Ontvang een gratis Copy@  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3189

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Impinj Inc. (VS)
  • Ascendent ID (VS)
  • Checkpointt System Inc. (VS)
  • Avery Dennison Corporations (Verenigde Staten)
  • NXP Semiconductors N.V (Nederland)
  • Alien Technology (VS)
  • 3M Company (VS)
  • ACTAtek Technology (VS)
  • Axcess International Inc. (VS)

Volledige rapport Details@ ophalen

https://www.marketresearchfuture.com/reports/radio-frequency-identification-market-3189

Marktsegmentatie radiofrequentie-identificatie

De wereldwijde radiofrequentie-identificatiemarkt is gesegmenteerd in producttype, industrie verticaal, component, frequentie,

Op basis van het product is de wereldwijde radiofrequentie-identificatiemarkt gesegmenteerd in de componenten van verschillende factoren, namelijk tags, lezers en software. 

Op basis van de verticale industrie is de wereldwijde markt voor radiofrequentie-identificatie gesegmenteerd in transport, BFSI, Animal Tracking / Agriculture, commercieel, retail, overheid, gezondheidszorg, logistieke lucht- en ruimtevaart, veiligheidscontrole en defensie en anderen. 

Op basis van de componenten is de wereldwijde markt voor radiofrequentie-identificatie gesegmenteerd in passieve RFID, actieve RFID en andere. 

Op basis van de frequentie is de wereldwijde markt voor radiofrequentie-identificatie gesegmenteerd in laagfrequent, hoogfrequent, ultrahoge frequentie en actieve ultrahoge frequentie.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3189

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor radiofrequentie-identificatietechnologie (RFID) vanwege de toename van de vraag naar opslag- en trackeroplossingen van Radio-Frequency Identification (RFID) in de regio.

Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030 vanwege de rush in de omvang van hoge gegevensgeneratie in de regio.

Gerelateerde rapporten:

Multi-Cuvette Spectrofotometer Markt Onderzoeksrapport: per type, per toepassing, per regio – prognose tot 2027

Capacitieve Stylus Markt Onderzoeksrapport per type, toepassing – prognose tot 2027

Markt voor hybride batterij-energieopslagsystemen, per toepassing, per technologie – Prognose 2030

Toegangscontrole Markt Onderzoek, Per Technologie, Per Toepassing – Prognose tot 2030

Flexibele elektronica- en materialenmarkt Rapportinformatie per component, toepassing en regio – Prognose 2027

Over MarktonderzoekToekomst:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  RFID market,RFID Industry,Radio Frequency Identification Market,Radio Frequency Identification Market Size,Radio Frequency Identification Market Share,Radio Frequency Identification Market Trends,Radio Frequency Identification Market Growth,Radio Frequency Identification Market Research,Radio Frequency Identification Market Report