header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Sandelhoutoliemarktstrategieën en -middelen om uw bedrijf te laten groeien, 2027

Mar 21, 2023 10:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens MRFR zal de wereldwijde sandelhoutoliemarkt naar verwachting een CAGR van 6,99% registreren tijdens de prognoseperiode 2020-2027 met een waarde van meer dan USD 165,5 miljoen in 2027.

De sandelhoutoliemarkt verwijst naar de wereldwijde markt voor de productie, distributie en verkoop van sandelhoutolie, een hoogwaardige essentiële olie afgeleid van het kernhout van de sandelhoutboom. Sandelhoutolie wordt gebruikt in verschillende industrieën, waaronder cosmetica, parfums en aromatherapie, vanwege de unieke geur- en therapeutische eigenschappen. De markt wordt beïnvloed door factoren zoals vraag en aanbod, prijzen, regelgevingsbeleid en technologische vooruitgang in productiemethoden.

De COVID-19-pandemie, de verstoring van wereldwijde toeleveringsketens, beperkingen op reizen en beweging en de sluiting van productiefaciliteiten hebben allemaal bijgedragen aan een afname van het aanbod van sandelhoutolie. Tegelijkertijd is de vraag naar sandelhoutolie relatief stabiel gebleven, omdat het product in veel consumptiegoederen en persoonlijke verzorgingsproducten wordt gebruikt. De pandemie heeft ook geleid tot veranderingen in consumentengedrag, waarbij veel mensen nu meer gericht zijn op gezondheid en welzijn. Dit heeft geleid tot een toegenomen vraag naar natuurlijke en biologische producten, waaronder sandelhoutolie, die vaak wordt gezien als een natuurlijk en duurzaam alternatief voor synthetische geur- en ingrediënten. de pandemie heeft geleid tot een toename van het gebruik van e-commerceplatforms en digitale marktplaatsen voor de verkoop en distributie van goederen. Enkele van de belangrijkste drijvende factoren zijn de groeiende vraag naar natuurlijke en biologische producten, de stijgende populariteit van aromatherapie en het toenemende besteedbare inkomen. Beperkte beschikbaarheid van sandelhoutbomen, hoge kosten van sandelhoutolie en milieuzorgen zullen naar verwachting de marktgroei tijdens de prognoseperiode beperken.

Sandalwood Oil Market

SEGMENTATIE

De sandelhoutoliemarkt kan worden gesegmenteerd op basis van type en toepassing. De markt kan worden gesegmenteerd op basis van het type sandelhoutolie, inclusief natuurlijk en synthetisch. De markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van de toepassing, zoals persoonlijke verzorging, farmaceutische producten, aromatherapie, onder anderen.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4626

REGIONALE ANYLESE

Azië-Pacific is de grootste producent en consument van sandelhoutolie, goed voor meer dan 80% van de wereldmarkt. India is de grootste producent van sandelhoutolie, met Australië en Indonesië als andere belangrijke producenten. De regio is ook de grootste verbruiker van sandelhoutolie, gedreven door het traditionele gebruik van sandelhout in verschillende culturele en religieuze praktijken. Noord-Amerika is een belangrijke markt voor sandelhoutolie, gedreven door de toenemende vraag naar natuurlijke en biologische producten in de cosmetica- en persoonlijke verzorgingsindustrie.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/sandalwood-oil-market-4626

HOOFDROLSPELERS

Enkele van de belangrijkste bedrijven zijn Albert Vieille SAS, Doterra International LLC, Eden botanicals, Santanol Group, Plant Therapy Essential Oils, Aditi Essentials, Haldin International, Iangyin Healthway, Kanta Enterprises, PerfumersWorld Ltd., Ancient Healer, Khadi Natural, Vedic Vaani, Cliara Essential Oils en Sallamander Concepts Pty Ltd.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over food, beverages &nutrition industry, door Market Research Future:

Specialty Oils marktinformatie : per type (sojaolie, katoenzaadolie, palmolie, kokosolie, koolzaadolie), procestype (warmgeperst, koudgeperst), toepassing (voedsel, farmaceutische producten, cosmetica en persoonlijke verzorging) – prognose tot 2027

Kardemom oliemarkt Informatie- per type (Elettaria Cardamom Oil en Amomum (Subulatum / Costatum) Cardamom Oil), per toepassing (voedingsmiddelen en dranken, farmaceutische producten, producten voor persoonlijke verzorging, thuisverzorgingsproducten en andere) en regioprognose tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers studeertCovid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Sandalwood Oil Market,Sandalwood Oil Market Size,Sandalwood Oil Market Share,Sandalwood Oil Market Demand,Sandalwood Oil Market Growth,Sandalwood Oil Market Trends,Sandalwood Oil Market Analysis,Sandalwood Oil Industry,Sandalwood Oil Market Forecast,Global Sandalwood Oil Market