header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Specialty Papers Market 2023 Booming Strategieën van topbedrijven, progressiestatus en zakelijke trends tot 2030

Mar 21, 2023 8:00 PM ET

De Specialty Papers-markt werd in 2022 gewaardeerd op USD 44,79 miljard. De Specialty Papers-industrie zal naar verwachting groeien van USD 48,10 miljard in 2023 tot USD 71,25 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,97% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

U kunt speciaal papier gebruiken voor de productie, waaronder banners, folders, verpakkingsmaterialen en meer. Bij het selecteren van een papiersoort voor uw project is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften van uw product. Banners vereisen bijvoorbeeld vaak stevig en kreukbestendig papier omdat ze vaak buiten of op drukbezochte locaties worden weergegeven.

Evenzo moeten verpakkingsmaterialen mogelijk bestand zijn tegen zware omgevingen of zwaar gebruik. Daarom is het selecteren van het juiste papier voor uw specifieke situatie van vitaal belang om de kwaliteit of prestaties niet in gevaar te brengen.

De gespecialiseerde papierindustrie heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei in populariteit gezien als gevolg van de toenemende vraag naar hoogwaardige, op maat gemaakte papierproducten. Speciaal papier wordt vaak gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals verpakking, reclame en bedrukking. Als gevolg van deze toegenomen vraag zijn steeds meer bedrijven zich gaan specialiseren in het leveren van dit soort diensten.

Een andere strategie die aanbieders van speciaal papier gebruiken, is marketingtrucjes of exclusieve aanbiedingen die zijn ontworpen om consumenten naar de winkel of online winkel te krijgen. Enkele voorbeelden zijn gratis voorbeelden, loyaliteitsbeloningsprogramma’s, kortingsprijzen op grote bestellingen of tijdelijke kortingen op specifieke artikelen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2953

Marktsegment

Speciaal papier kan worden onderverdeeld in verschillende marktsegmenten, waaronder:

  • Op type
  • Per grondstof
  • Per toepassing
  • Door technologie

Per type: De classificatie van de speciale papierindustrie is gebaseerd op het type product dat het produceert. Er zijn drie hoofdtypen: release en labels, versierd papier, technologisch geavanceerd carbonless papier, verpakkingspapier, functioneel samen met kraftpapier, thermisch papier, technologisch geavanceerd farmaceutisch papier samen met filterpapier en nog veel meer. Verpakkingspapier wordt onderzocht om het hoogste marktaandeel te hebben.

Grondstof: Natuurlijk speciaal papier wordt gemaakt van materialen die normaal in de natuur voorkomen, zoals houtpulp of katoen. Synthetisch speciaal papier wordt gemaakt van door de mens gemaakte materialen, waaronder kunststoffen en harsen. Bioplastic specialistisch papier wordt gemaakt met behulp van planten of andere biologische bronnen om papiervezels te maken.

Per toepassing: De prestatiepapierindustrie omvat producten die worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals engineering, medisch, fotografie en beveiliging. Deze papieren vereisen vaak een hoge mate van duurzaamheid en scheurweerstand. Ze zijn ook geschikt voor gebruik in buitenomgevingen waar de weersomstandigheden extreem kunnen zijn.

Verpakkings- en drukpapier bestaat meestal uit producten die worden gebruikt om artikelen zoals voedselpakketten, boeken, tijdschriften, enz. In te pakken of af te drukken.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/2953

Per technologie:

De gespecialiseerde papierindustrie groeit met de vooruitgang van de technologie, die meer maatwerk en flexibiliteit in het productieproces mogelijk maakt; Dit heeft geleid tot een toename van de vraag naar hoogwaardige papierproducten die gemakkelijk te hanteren en af te drukken zijn. Daarnaast heeft deze trend geresulteerd in meer innovatie in de printindustrie, waaronder ontwikkelingen zoals 3D-printen.

Regionale analyse

Europa domineerde de markt. Vanwege de stijgende vraag naar speciale goederen en het vergroten van het publieke bewustzijn, wordt verwacht dat Azië-Pacific de snelste groeisnelheid zal hebben binnen het tijdsbestek van de studie. Van 2017 tot 2023 wordt verwacht dat verpakking en etikettering het populairste gebruik zullen zijn voor speciaal papier; niettemin wordt ook verwacht dat deze markt snel zal toenemen. In termen van waarde en volume hadden de Verenigde Staten het grootste marktaandeel van alle landen in Noord-Amerika.

Belangrijkste spelers

Nippon Paper Group Inc, Griff Papier en Film, Domtar Corporation, Robert Wilson Paper Corporation, Mondi Plc, International Paper Company, Sappi Limited, Kanzaki Specialty Papers Inc, Stora Enso Oyj, Munksjo Corporation

Nieuws uit de industrie

17-05-22

De papierindustrie, die zwaar wordt getroffen door Covid, is getuige van verbeterde verkoopvolumes en betere prijsrealisatie vanwege robuuste eisen in de meeste eindgebruikerssegmenten.

Contact:
MarktOnderzoekstoekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Specialty Papers,Specialty Papers Market,Specialty Papers Market Size