header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Acrylharsenmarkt: topstrategieën voor bedrijven om concurrerend te blijven in de wereldwijde industrie 2030

Mar 22, 2023 6:00 PM ET

De acrylharsen marktomvang werd gewaardeerd op USD 18,65 miljard in 2022. De markt voor acrylharsen zal naar verwachting groeien van USD 19,1 miljard in 2023 tot USD 29,1 miljard in 2030, met een CAGR van 5,2% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030)

Markt Synopsis

Een polymeer materiaal gemaakt van acryl monomeren staat bekend als acrylhars. Deze monomeren worden vaak gefunctionaliseerd door andere chemische klassen toe te voegen en zijn esters van acryl, methacryl of een mengsel van deze zuren. Extra monomeren kunnen in de polymeerketens worden opgenomen om harsen alternatieve kwaliteiten te geven of ze goedkoper te maken. Acrylharsen hebben een hoge waterbestendigheid, hoge hechting en scheurbestendigheid. Over het algemeen zijn deze harsen bestand tegen zowel chemische als fotochemische aanvallen.

Ze worden veel gebruikt in industriële coatings op basis van oplosmiddelen en water en hebben een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder decoratieve en automotive coatings. Om in te spelen op de onstabiele vraag en aanbod van producten, schakelen bedrijven in de vaste acrylharsenindustrie over op een plug-and-play-strategie. Vanwege prijsschommelingen in import- en exporttarieven evalueren ze hun leveranciersnetwerken opnieuw. Fabrikanten concentreren zich op cruciale inkomstengenererende toepassingen zoals verven, coatings en vernissen die worden gebruikt in de architectuur-, engineering- en constructiesector (AEC) om de economie draaiende te houden.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5138

Marktconcurrentieel landschap:

De bekende bedrijven op de acrylharsenmarkt zijn:

  • BASF SE (Duitsland)

  • NIPPON SHOKUBAI CO., LTD. (Japan)

  • Arkema S.A. (Frankrijk)

  • Air Products and Chemicals, Inc. (VS)

  • The Dow Chemical Company (VS)

Markt U.S.P. Gedekt:

Markt drivers:

De markt zal naar verwachting stijgen naarmate meer eindgebruikssectoren, waaronder de bouw en de auto-industrie, hun gebruik van acrylharsen verhogen. Bovendien worden acrylharsen vanwege hun grote hechting vaak gebruikt als belangrijke bindmiddelen in verven en coatings. Bovendien wordt verwacht dat het aantal nieuwe stadsontwikkelingen in ontwikkelingslanden de vraag naar acrylharsen zal doen toenemen. De belangrijkste aanjager van de markt voor systemen gemaakt van acrylhars zijn residentiële en commerciële gebouwen. Door het stijgende besteedbare inkomen van de consument, veranderende levensstijlen, de stijgende vraag naar eengezinswoningen en het gemak van financiering, is de residentiële ontwikkeling de afgelopen jaren dramatisch gegroeid. Dit stimuleert de vraag naar massieve acrylharsen.

De snelle verstedelijking en bevolkingsuitbreiding in Azië-Pacific, evenals de vraag naar betere huisvesting en infrastructuur, zullen naar verwachting de marktgroei voor acrylharsen aanzienlijk beïnvloeden. De creatie van biobased harssystemen is essentieel om de vraag in de verwachte periode op peil te houden. Het ontwikkelen van groene of biobased verven en coatingsystemen richt zich vooral op het vinden van duurzame oplossingen. Elke fase van de levenscyclus van een coating, van grondstoffen tot harsproductie en formuleringsniveau, valt onder ecologische duurzaamheid. Nieuwe marktkansen worden verwacht als gevolg van deze vooruitgang in de komende jaren.

Marktbeperkingen:

Bijna alle soorten eindgebruikerscoatings over de hele wereld maken gebruik van acrylharsen. De oorspronkelijke acrylverf was op basis van oplosmiddelen, maar de enorme hoeveelheid oplosmiddelen in deze coatings was gevaarlijk voor het milieu en de menselijke gezondheid. De marktgroei kan ernstig worden beïnvloed door de schadelijke effecten van acrylharsen gemaakt met oplosmiddelen en milieuwetten over hoge vluchtige organische inhoud (VOS). Bovendien kunnen negatieve effecten hoofdpijn, duizeligheid en duizeligheid veroorzaken, die zich kunnen ontwikkelen tot bewusteloosheid en epileptische aanvallen. Het werken met deze systemen kan ook neus-, oog- en keelirritatie veroorzaken.

Marktsegmentatie

Op type

Het segment methacrylaten zal in de prognoseperiode de toppositie verwerven.

Per woning

Het thermoplastische segment krijgt een hoge tractie in de prognoseperiode.

Per toepassing

Paints &Coatings om de leidende positie in te nemen in de prognoseperiode.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=5138

Regionale inzichten

DeDe Europese markt zal naar verwachting worden ondersteund door verbeteringen in lijmen, afdichtingsmiddelen en een betere infrastructuur. Recente technologische ontwikkelingen zullen naar verwachting ook de vraag naar deze harsen doen toenemen. Bovendien zal het zich uitbreiden naarmate meer mensen zich bewust worden van hun milieuverplichtingen. Dit is grotendeels te danken aan het sterke marktsucces van architecturale coatings in Europa en Noord-Amerika. Toen eigenaren lange tijd vast zaten in hun huizen, waren huisreparatieprojecten populair in de Euro-Amerikaanse regio, wat leidde tot een sterke toename van de verkoop van architecturale verven. De introductie van vaccinaties zal naar verwachting de verf- en coatingssector herstellen naar zijn aanvankelijke snelle expansiesnelheid. Het grootste marktaandeel voor acrylharsen was in Europa. De toegenomen vraag naar beschermende verven en coatings in de auto-industrie is daar debet aan.

De markt zal het snelst groeien in Azië-Pacific. Dit komt door nieuwe toepassingen voor acrylharsen in architectuur- en bouwprojecten. Als gevolg van de focus van de Chinese overheid op het verminderen van vluchtige componenten in harsen, neemt de vraag naar verschillende acrylharsen op waterbasis voor coatingtoepassingen toe. Grote internationale harsbedrijven hebben al een aanzienlijke aanwezigheid in Zuid-Amerika en willen groeien door selectieve organische overnames. De vraag naar acrylharsen in het gebied zal naar verwachting stijgen als gevolg van de toegenomen bouwactiviteit als gevolg van de toenemende koopkracht en levensstandaard. De voordelen van het gebruik van de juiste harsproducten voor een verscheidenheid aan taken worden breder bekend gemaakt door verschillende harsfabrikanten in het Midden-Oosten en Afrika.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/5138

Gerelateerd rapport

Siliconen markt

Markt voor gecoat staal

Geëxpandeerde thermoplastische polyurethaan (E-TPU) markt

Magneetdraad markt

Leer chemicaliën markt

Fosfaatrotsen Markt

Vanadium markt

Optische keramiekmarkt

Markt voor additieven voor vloeistofverlies

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Acrylic Resins,Acrylic Resins Market,Acrylic Resins Market Size