header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bamboe tandenborstel marktgrootte zal naar verwachting USD 1,37 miljard bereiken in 2030

Mar 22, 2023 11:00 AM ET

Bamboe tandenborstel Marktoverzicht

Een toename van aandacht voor welzijn en hygiëne, samen met de toename van plasticvervuiling over de hele wereld, zijn de kritieke factoren voor de ontwikkeling van de bamboemarkt. Overheden van verschillende landen proberen duurzame opties voor plastic aan te moedigen, die de groei van de bamboetandenborstelmarkt helpen stimuleren. Bamboe heeft antibacteriële eigenschappen en bevordert daarom de veiligheid van het milieu.

Bamboe Tandenborstel Markt De omvang werd geschat op USD 0,8 miljard in 2022. de markt voor bamboetandenborstels zal naar verwachting zijn gegroeid van USD 0,86 miljard in 2023 tot USD 1,37 miljard in 2030, met een cumulatieve jaarlijkse groei (CAGR) van 8%. (2023 – 2030). Een aanzienlijke toename van het bewustzijn met betrekking tot het beperken van de omvang van plasticvervuiling heeft de weg vrijgemaakt voor de ontwikkeling van nieuwe producten, waaronder bamboetandenborstels bij consumentengoederenbedrijven.

Sinds de uitbraak van de COVID-19-infectie in december 2019 heeft de ziekte zich verspreid naar bijna 100 landen over de hele wereld, waarbij de Wereldgezondheidsorganisatie het tot een welzijnscrisis heeft uitgeroepen. De wereldwijde effecten van de coronavirusinfectie 2019 (COVID-19) worden erger en zullen in wezen het Bamboo Toothbrush-segment in 2023 beïnvloeden. COVID-19 kan de wereldeconomie beïnvloeden door een marktverstoring te veroorzaken en door het economische effect op bedrijven.

Bamboo Toothbrush Market

De markt voor bamboetandenborstels zal naar verwachting binnenkort een veelbelovende ontwikkeling laten zien. All-inclusive, welzijn en netheid, en gezondheidsbedrijven zullen waarschijnlijk de showcase voor bamboe tandenborstels pushen. Op dit moment, als gevolg van de overheid. Richtlijnen voor het gebruik van kunststoffen en economieën zijn nodig om een kritische interesse te wekken voor een bamboe tandenborstel. De milieuvriendelijke tandenborstelmarkt zal zich naar verwachting ontwikkelen vanwege de groeiende bevolking en de veranderende omgeving. Klanten voelen zich tegenwoordig aangetrokken tot milieuvriendelijke producten en daarom geven mensen de voorkeur aan biologisch afbreekbare tandenborstels.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8182

Marktsegmentatie

De marktsegmentatie van bamboetandenborstels wordt als volgt genoemd:

  • Outlook voor eindgebruik
    • Volwassenen
    • Kinderen
  • Vooruitzichten voor distributiekanalen
    • Offline
    • Online
  • Regionale vooruitzichten
    • Noord-Amerika
      • De V.S.
    • Europa
      • Het Verenigd Koninkrijk
      • Zweden
      • Nederland
    • Azië-Pacific
      • China
      • India
    • Midden – & Zuid-Amerika
    • Midden-Oosten &Afrika
      • Zuid-Afrika

Regionale analyse

Noord-Amerika was de grootste markt voor bamboetandenborstels, goed voor meer dan 40% in 2019, als gevolg van de toenemende acceptatie van biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke tandheelkundige verzorgingsproducten. Grote fabrikanten zoals Colgate-Palmolive Company, The Humble Co. en Bamboo Brush Co., Brush met anderen zoals Bamboo, Simply Bamboo en Environmental Toothbrush lanceren nieuwe producten op de internationale markt om maximale klantpenetratie over de hele wereld te krijgen.

Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt zijn, met een CAGR van 10,1% van 2023 tot 2030 als gevolg van het toenemende bewustzijn van gezondheid en hygiëne in ontwikkelde economieën, waaronder Zuid-Korea, Japan en Singapore. Belangrijke bedrijven lanceren nieuwe producten om klanten aan te trekken en tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar bamboe tandenborstels.

Sommige spelers op de markt voor bamboetandenborstels zijn als volgt:

  • Ecolife Innovations LLC
  • Moederkluis
  • De Bamboo Brush Society
  • Yangzhou E.S. Tandenborstel Co., Ltd
  • Bamboe Brush Co
  • Borstel met bamboe

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/bamboo-toothbrush-market-8182

Nieuws uit de industrie

Volgens het persbericht van Target Brands, Inc. zal het bedrijf bijvoorbeeld tegen het einde van 2023 ongeveer 25 nieuwe winkels in de VS in de Noord-Amerikaanse regio openen. Daarnaast is het bedrijf ook van plan om tegen 2021 nog zeven winkels in de VS toe te voegen. Dit stijgende aantal offline winkels zal naar verwachting van invloed zijn opde markt over de prognoseperiode positief.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Kruiden tandpasta markt Onderzoeksrapport: Informatie per verpakkingsgrootte (25gm, 50gm, 100gm en andere), distributiekanaal (store-based en non-store-based) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Prognose tot 2030

Elektrische tandenborstel markt Onderzoeksrapport Informatie per producttype (oplaadbaar en batterij), per eindgebruiker (volwassenen en kinderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Bamboo Toothbrush Market,Bamboo Toothbrush Industry,Bamboo Toothbrush Market Size,Bamboo Toothbrush Industry Share,Bamboo Toothbrush Market Trends,Bamboo Toothbrush Market Research,Bamboo Toothbrush Industry Outlook