header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Biologische kokoswatermarkt door fabrikanten en toepassingsonderzoeksrapport prognose tot 2027

Mar 22, 2023 1:00 PM ET

Marktoverzicht

De wereldwijde markt voor biologisch kokoswater zal van 2020 tot 2027 een CAGR van 6,81% registreren. De markt wordt geschat op USD 1,64 miljard in 2027. Biologisch kokoswater wordt verpakt en op de markt gebracht in kartonnen verpakkingen of glazen flessen.

Het meeste biologische kokoswater wordt verkocht in kartonnen verpakkingen. Fabrikanten geven de voorkeur aan dit type verpakking omdat het duurzaam, lichtgewicht en sterk is. Flessen hebben het op één na grootste marktaandeel in het verpakkingssegment. Flessen zijn gemaakt van waterdichte materialen die kokoswater voor lange periodes kunnen opslaan zonder de smaak of geur te beïnvloeden of het te laten bederven in opslag.

Interessant genoeg geven fabrikanten er de voorkeur aan om biologisch kokoswater in plastic te verpakken en niet in glazen flessen, omdat plastic niet zo veel verbrijzelt onder extreme kracht.

Er zijn echter problemen. Het idee van het drinken van kokoswater – biologisch of niet, is nog steeds een nieuw concept in het Westen. Dit, in combinatie met het feit dat biologisch kokoswater de neiging heeft relatief duur te zijn en goedkopere alternatieven direct beschikbaar zijn, fungeert als een belangrijke beperking voor de groei in de wereldwijde biologische kokoswatermarkt.

Een zilveren randje dient als een belangrijke kans voor toekomstige groei in de wereldwijde markt voor biologisch kokoswater. Het is een feit dat de gezondheidsvoordelen van biologisch kokoswater zwaar op de markt worden gebracht in het westen. Daarom maken steeds meer mensen er hun favoriete drank van. Deze trend zal de markt ook helpen de beperkingen en uitdagingen waarmee zij momenteel wordt geconfronteerd, te overwinnen.

Organic Coconut Water Market

Branchenieuws’

Bedrijven in India zijn begonnen met het wereldwijd op de markt brengen van biologisch kokoswater.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7563

Overzicht van segmenten

Op type

De wereldwijde markt voor biologisch kokoswater kan worden gescheiden in zuiver kokoswater gemengd per type. Het subsegment zuiver kokoswater geniet momenteel van de hoogste CAGR, omdat steeds meer mensen wereldwijd worden voorgelicht over de gezondheidsvoordelen van kokoswater.

Bedrijven die biologisch kokoswater op de markt brengen, brengen het op de markt als een drank die dorst lest en net zo goed hydrateert als water. Het subsegment gemengd kokoswater registreert momenteel een CAGR van 18,89% voor de periode van dit rapport, omdat veel mensen graag gearomatiseerde dranken kopen, vooral in het Westen.

Op verpakkingstype

De wereldwijde biologische kokoswatermarkt kan worden gescheiden in dozen, flessen en andere per verpakkingstype. Het subsegment karton heeft momenteel het grootste marktaandeel omdat het de meest krachtige, stabiele en handige verpakking is. Het subsegment kartons zal naar verwachting een aanzienlijke CAGR registreren voor de prognoseperiode. Die moet eind volgend jaar worden gewaardeerd op 365,5 miljoen dollar.

Het subsegment flessen heeft momenteel het op één na grootste marktaandeel. Verpakkingsblikjes en -zakjes komen respectievelijk op de derde en vierde plaats. Veel mensen kopen graag biologisch kokoswater verpakt in TransPet-dozen, omdat ze de drankinhoud kunnen zien die ze kopen.

Per regio

De wereldwijde markt voor biologisch kokoswater kan worden gescheiden in Azië-Pacific, de Europese Unie, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/organic-coconut-water-market-7563

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse regio heeft momenteel het grootste marktaandeel. Het bekleedde deze positie in 2019 en zal deze voorsprong naar verwachting behouden voor de prognoseperiode. De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting een CAGR van 18,20% registreren voor de prognoseperiode.

De Europese Unie heeft momenteel het op een na grootste marktaandeel en de regio Azië-Stille Oceaan komt op de derde plaats. Deze trends zullen zich naar verwachting voortzetten voor de prognoseperiode.

De Aziatisch-Pacifische markt wordt geschat op USD 179,8 miljoen tegen volgend jaar. 

Ontdek meer onderzoeksrapporten over food, beverages &nutrition industry, door Market Research Future:

Coconut Milk Market Research Report: Informatie per categorie (conventioneel &biologisch), per vorm (poeder, &vloeistof), per verpakkingstype (flessen, blikjes, zakjes, enz.), Per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) – Wereldwijde prognose tot 2030

Biologische kokossuikermarkt Wereldwijd onderzoeksrapport per vorm (poeder, granulair en andere), distributiekanaal (winkelgebaseerde [supermarkten, hypermarkten, gemakswinkels en anderen] en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Organic Coconut Water Market,Organic Coconut Water Market Size,Organic Coconut Water Market Share,Organic Coconut Water Market Demand,Organic Coconut Water Market Trends,Organic Coconut Water Market Growth,Organic Coconut Water Industry,Global Organic Coconut Water Market