header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groeiende prevalentie van gingivitis om de wereldwijde markt voor elektrische tandenborstels tegen 2030 te stimuleren

Mar 22, 2023 11:00 AM ET

Elektrische tandenborstel marktdynamiek

Het gebruik van een elektrische tandenborstel draagt bij aan de gezondheid en netheid van het tandvlees, de tanden en de tong. De roterende kop van de tandenborstel stelt de borstelharen in staat om alle delen van de mond goed schoon te maken. Het vermogen van de elektrische tandenborstel om slechte adem uit te roeien en tandvleesaandoeningen en gingivitis te bestrijden, zal naar verwachting de groei van de elektrische tandenborstelindustrie stimuleren. De vraag naar verschillende persoonlijke verzorgingsproducten is in een aantal landen al voor de lockdown gegroeid. De belangrijkste drijfveer van de wereldmarkt was de wens om besmetting door het Coronavirus te voorkomen. Het groeiende bewustzijn van het belang van mondgezondheid en reinheid is een belangrijke drijfveer voor de markt voor elektrische tandenborstels. De toename van het besteedbaar inkomen van mensen in ontwikkelingslanden zal de uitbreiding van de sector van elektrische tandenborstels verder stimuleren. Een verhoogde prevalentie van mondaandoeningen en mondgezondheidsproblemen zou ook bijdragen aan de uitbreiding van de markt. De groeiende populariteit van elektrische tandenborstels onder verstandelijk gehandicapten en de geriatrische bevolking zal de groei van de wereldmarkt stimuleren.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7983

De groei van de kennis van adolescenten over mondhygiëne is een belangrijke zakelijke kans voor het marktaandeel van de elektrische tandenborstel om te groeien. De premium toepassingen van de elektrische tandenborstel, zoals het masseren van tandvlees en het bleken van tanden, zullen waarschijnlijk winstgevende kansen genereren voor de groei van de wereldmarkt. De adoptie en integratie van innovatieve technologieën zal nieuwe perspectieven blijven genereren voor de groei en vooruitgang van de wereldwijde markt.

De wereldmarkt leed echter een aanzienlijke daling als gevolg van wereldwijde lockdowns en shutdowns. De belangrijkste bedrijven van de markt streven naar methoden die het inkomen van de markt voor elektrische tandenborstels nog verder zullen verhogen.


Electric Toothbrush Market

Marktoverzicht

De markt voor elektrische tandenborstels zal naar verwachting een CAGR van 8,42% registreren om in 2030 USD 7.519,6 miljoen te bereiken. 

Segmentanalyse

De markt voor elektrische tandenborstels is ingedeeld op producttype, technologie, eindgebruiker, bewegingssnelheid en geografische locatie.

De markt voor elektrische tandenborstels is gesegmenteerd naar producttype in oplaadbare en batterijtandenborstels. De oplaadbare tandenborstel domineert de wereldmarkt.

De wereldwijde markt voor elektrische tandenborstels is verdeeld in twee segmenten op basis van technologie: vibrationele elektrische tandenborstels en roterende elektrische tandenborstels. Rotatietandenborstels domineerden de marktgroei vanwege hun superieure plaque- en gingivitisverwijderingsmogelijkheden in vergelijking met sonische tandenborstels. De trillingscategorie zal naar verwachting ook in een winstgevend tempo toenemen gedurende de prognoseperiode, vanwege de hoge hoeveelheid trillingen die geavanceerde elektrische tandenborstels bieden.

De markt voor elektrische tandenborstels is gesegmenteerd in twee segmenten op basis van eindgebruikers: kinderen en volwassenen. De categorie volwassenen heeft een indrukwekkende voorsprong vergaard in termen van wereldwijd marktaandeel.

De markt voor elektrische tandenborstels is gesegmenteerd in twee segmenten op basis van bewegingssnelheid: sonische en krachtige kracht.

Overzicht regio

De geografische regio’s die worden geanalyseerd in het marktperspectief van de elektrische tandenborstel zijn Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten en Afrika.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-toothbrush-market-7983

De aziatisch-pacifische elektrische tandenborstelindustrie is booming, omdat elektrische tandenborstels aantrekkelijk zijn geworden voor hun superieure reiniging van de mondholte. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken gedurende de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende prevalentie van orale problemen. Bovendien groeit de markt als gevolg van een toename van het besteedbaar inkomen in deze regio en een toename van de prevalentie van tandcariës. Vroege adoptie van ontwikkelende technologieën en het bestaan van belangrijke analytische leveranciers zou de meerderheid van de winst van de economie consolideren.

Noord-Amerika domineert de wereldmarkt, vanwege de toegenomen bekendheid van het product in de regio.

Competitieve dynamiek

De toonaangevende spelers van de elektrischede tandenborstelmarkt is Colgate Palmolive Co. (New York, VS), FOREO (Sydney), Mouth Watchers (VS), Church en Dwight (VS), JSB Healthcare (India), Panasonic (Japan) en Oral – B (P en G) (VS).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Kruiden tandpasta markt Onderzoeksrapport: Informatie per verpakkingsgrootte (25gm, 50gm, 100gm en andere), distributiekanaal (store-based en non-store-based) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Prognose tot 2030

Bamboe Tandenborstel Markt Onderzoeksrapport informatie per eindgebruiker (volwassenen en kinderen), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Electric Toothbrush Market,Electric Toothbrush,Electric Toothbrush Market Research Report,Electric Toothbrush Market Analysis,Electric Toothbrush Market Size,Electric Toothbrush Market Trend,Electric Toothbrush Industry,Electric Toothbrush Market Share,Electric Toothbrush Market Growth