header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het vergroten van het bewustzijn bij consumenten met betrekking tot leeftijdsgerelateerde huidproblemen zal naar verwachting de markt voor anti-aging cosmeticaproducten vergroten met een gezonde CAGR van 5,5% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

Mar 22, 2023 11:00 AM ET

Anti-Aging cosmeticaproducten Marktinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor anti-aging cosmeticaproducten naar verwachting een CAGR van 5,5% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 61,75 miljard in 2030.

Anti-Aging Cosmetics Products Market (1)

Anti-aging cosmetica omvat een breed scala aan producten die op de markt worden gebracht om klanten er jonger uit te laten zien door de tekenen van veroudering te verminderen. Het bevat huidverzorgings- en haarverzorgingsproducten die individuele looks kunnen verbeteren en ze er jonger uit kunnen laten zien dan hun echte leeftijd. In de afgelopen tijd is de wereldmarkt gemeten als een van de meest aantrekkelijke markten. Naarmate meer mensen zich op hun uiterlijk zijn gaan concentreren, is de marktvraag gestegen, wat leidt tot marktgroei.

Tijdens de voorspelde periode zal de marktomvang van anti-aging cosmeticaproducten naar verwachting een groei van 5,5% laten zien. Een van de belangrijkste factoren die als katalysator kunnen helpen, is de opkomst van oude en oudere mensen. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) was het totale aantal personen ouder dan 60 jaar in 2022 ongeveer 1 miljard. Het toenemende aantal kan in de toekomst een belangrijke rol spelen bij het beïnvloeden van de wereldmarkt.

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke invloed gehad op de markt voor anti-aging cosmeticaproducten. Vanwege de infectieuze uitbraak hebben de regeringen van verschillende landen strikte maatregelen en richtlijnen ingevoerd om de risico’s en gezondheidsgerelateerde complicaties in verband met anti-aging cosmetica en procedures te beperken. Het heeft de beperkingen voor de operationele bedrijven vergroot en hun vermogen belemmerd om hun deel van het wereldwijde marktaandeel te vergroten. De markt zal zich echter waarschijnlijk herstellen tijdens de voorspelde periode en de winstgevendheid kan stijgen.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8026

Regionale analyse

Noord-Amerika zal naar verwachting leidend zijn in de markt voor anti-aging producten. De markt neemt toe naarmate meer mensen zich bewust worden van verouderingsfactoren en veranderingen in levensstijl. In landen als de Verenigde Staten en Canada versnellen factoren zoals de kortingsprogramma’s van de overheid en het toenemende besteedbare inkomen het groeitempo van de markt. De stijgende vraag naar verzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen, evenals een groter bewustzijn over uiterlijk en een zoektocht naar aantrekkelijkheid, zullen de markt vooruit helpen.

 Azië-Pacific zal naar verwachting leidend zijn in termen van CAGR. Bovendien gebruiken de vroegere en middelbare generaties in landen als Japan, China en Zuid-Korea geleidelijk cosmetica die symptomen van initiële veroudering, zoals haargrijs en de komst van rimpels en fijne lijntjes, kunnen vertragen en verwijderen. Als een significantie van deze factoren neemt de vraag naar huid- en haarwelzijnsproducten toe. Bovendien heeft de groeiende beschikbaarheid van geavanceerde cosmeticaproducten, evenals de toegenomen toegang tot tal van binnenlandse en buitenlandse cosmeticamerken via internet, geholpen bij het bevorderen van meer marktaandeel in de regio Azië-Pacific.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor anti-aging cosmeticaproducten is gesegmenteerd in producttype, aard en distributiekanaal.

Op producttype

Op basis van het producttype kan de markt voor anti-aging cosmeticaproducten verder worden gesegmenteerd in huidverzorging, haarverzorging en andere op basis van het producttype. Het huidverzorgingsmarktsegment kan worden ingedeeld in antipigmentatie, anti-huidverslapping, antirimpel en andere huidverzorgingsproducten. Het haarverzorgingssegment van de wereldwijde markt voor anti-aging cosemetics-producten kan verder worden onderverdeeld in anti-schade, anti-verdunning en andere haarverzorgingshulpmiddelen. Tijdens de voorspelde periode zal het huidverzorgingssegment van de markt waarschijnlijk solide prestaties laten zien en bijdragen aan de toename van de wereldwijde marktomzet.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/anti-aging-cosmetics-products-market-8026

Van nature

Op basis van de natuur kan de markt voor anti-aging cosmeticaproducten verder worden onderverdeeld in natuurlijk en conventioneel. Het conventionele segment zal naar verwachting een sleutelrol spelen tijdens de voorspelde periode en bijdragen aan de uitgebreide marktomvang. Het natuurlijke segment is echterzal waarschijnlijk ook behoorlijke prestaties op de wereldmarkt laten zien en de vraag van zijn eigen klanten bepalen die de voorkeur geven aan biologische oplossingen.

Per distributiekanaal

Op basis van het distributiekanaal kan de markt voor anti-aging cosmeticaproducten worden onderverdeeld in winkelgebaseerde en niet-winkelgebaseerde kanalen op basis van het distributiekanaal. Het winkelgebaseerde distributiekanaal kan verder worden onderverdeeld in speciaalmarkten, supermarkten en hypermarkten en andere. Tijdens de voorspelde periode zal het winkelsegment naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken en zo bijdragen aan de toegenomen wereldwijde marktomzet.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Unilever PLC, Allergan PLC, L’Oreal S.A., The Estee Lauder Companies Inc., The Himalaya Drug Company, The Procter &Gamble Company, Kaya Limited, The Face Shop Co. Ltd, PhotoMedex, Inc.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Cosmetica markt Onderzoeksrapport informatie per producttype (huidcosmetica, haarcosmetica, nagelcosmetica, oogcosmetica en andere), per categorie (biologisch en natuurlijk en conventioneel), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Cruelty-Free Cosmetica Markt Onderzoeksrapport: informatie per producttype (huidverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten, make-up en kleurcosmetica, parfum en andere), vorm (crème, gel, vloeistof, poeder en anderen), distributiekanaal [winkelgebaseerd (hypermarkten en supermarkten, speciaalzaken, supermarkten en anderen) en niet-winkelgebaseerd], en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Global Anti-Aging Cosmetics Products Market,Anti-Aging Cosmetics Products Market Overview,Anti-Aging Cosmetics Products Market Size,Anti-Aging Cosmetics Products Market,Anti-Aging Cosmetics Products Market Share,Anti-Aging Cosmetics Products Market Research Report,Anti-Aging Cosmetics Products Market Growth,Anti-Aging Cosmetics Products Industry Analysis